Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kuzum ufak bir yanlis anlasma iste...
azeri de cok superdir. cok iyi niyetlidir. hassastir ve o da elinden geleni yapar.

sen de zaten cok guzel yazmissin guzel arkadasim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cute son yazdıklarından havalara girdim
Ben dimi neseli samimi sıcakkanlı hepsi ben :)

Bende seni cooook seviyorum sagol bende gerekli acıklamayı yaptım
Azeri kıza ama sabah girseydim topiğe kızcagız butun aksam bana kızgın olacaktı

tanimlamalarda hata yaptiysam kusuruma bakma canim ))

tabiki sensin. neyse oluyor arada boyle ufak seyler.

günaydın abla yaptın mı test merak ettim sende ne belirtiler var acaba ben sanki adet olcam ya...ufff dişimde ağrıyo zaten canım sıkıldı...

test yaptım cnm evde acil çıkmam qerekiodu 5 dk bekledim neqatif :26:
zaten çok erken yaa 7 qün var reglime bekliyelim bakalım hayırlısı inss

canım erken ya sonra bekleyeyim belki erken ondan çıkmadı diyeceksin

aynen de öyle dedim ki zatennnn
ya benimki sadece merakkk çıkmayacağını bile bile yaptım

ben nie yokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayrıca Cute da
Guvenilir sorumluluk sahibi yardım sever ve komik biridir :)

neyseee... karistirmayalim bunlari )

amma... gicikligim da tutunca tutar yani... cok kzigin ve sinirli olurum.... bir daha da konusmam o kisiyle.
taam topigin konusunu daha fazla dagitmayayim..

bu silinen isimler ne oluyor anlamadım

cnm. hosluk olsun doye yapiyoruz. hani gelinin ayakkabisina yazilinca silinen evlenir derler ya biz de gobuse yaziyrz... iste silinen gebe olsun diye oyun yani..

hayirdir kuzu?
birsey mi oldu?
arada bakiyorum oraya da ama hepsini okuyamiyrm.

bilmiyorum hani çalışmalar dönemindeyiz ya. arada stres yapıyoruz. bize akıl vericek moral vericek birine ihtiyaç duyuyoruuuzz :) canım işin esprisi özledim sadece. nasılmış bakalım taze annemiz herşey yolunda mı

Tatlim oyle anlamam normal ama... turkcemoldukca iyidir evet ama o cadi kelimesinin yaninda bi smile gulen surat falan olsaydi amenna... ben birazda alingan biriyimdir kusura bakma ama saka icerikli cumlelerde bir karakter yazip bu durumu bu sekilde belirtebiliriz.. ♥♥♥ neyse kusura bakma arkadasim yanlis anladigim icin kirildigim icin yazdim oyle demek ki yazilmaya ihtiyacin yokmus ne diyeyim hakkini helal et ♥♥♥

Cani gonulden diliyorum tum kalbimle
kk da neeeeeeeeee kadarrrrrrrr evlat isteyen arkadaslarimiz varsa hepsi insallah tez zamanda kavussunlar evlatlarina insallah Rabbim burdaki herkesin kucagini evlatla doldursun insallah insallah(benimde)
amin ......

kuzum ufak bir yanlis anlasma iste...
azeri de cok superdir. cok iyi niyetlidir. hassastir ve o da elinden geleni yapar.

sen de zaten cok guzel yazmissin guzel arkadasim.
Safol cutem hakkimda boyle dusundugun icin ♥♥♥ hepiniz cok degerlisiniz benim ici n sen baskasin ama cute ♥♥♥

Çok iyiymiş gerçekten inşallah azerinin yaptığı da tutar

iiz cnm cok sukur.
goguslerim 3 katina cikti ve cok aciurlar iste. baska da derdim yok sukur. cumartesi buyuk gun. bakalim dr ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…