Canım benim
Yazarkende aklıma geldi yanlıs anlarmı die
Ama turkcen cok guzel oldugu için anlarsın zannetmiştim
Ben sana takıldım cadı bir sewgi sozcugu :)
Ama yinede takdir ettim yanlıs anlamana ragmen iyi dileklerde
Bulunmussun:)
cnm. azcik yanlis anlamissin sanirim.
jeffry orada sana kizmamis. hani saka mahiyetli sevdigimiz birone cadi deriz ya... onun icin oyle yazmis. umarim anlata ildim demek istedigimi.
yoksa jeffry oyle baskasina laf diyecek kiracak biri degil yani. sevecen sicak kanli. neseli ve samimi. senin de samimiyetine guvenerek yazmis bence ama azcik yanlis anlasilmis.
Cute son yazdıklarından havalara girdim
Ben dimi neseli samimi sıcakkanlı hepsi ben :)
Bende seni cooook seviyorum sagol bende gerekli acıklamayı yaptım
Azeri kıza ama sabah girseydim topiğe kızcagız butun aksam bana kızgın olacaktı
Allah razi olsun canim gonlunden gecirdin ya okumayi o da yeter cok sagol cok tesekkur ederim gercekten hepiniz cok iyisiniz....Tatlımben okurdum ama bende hastalandım bugun
günaydın abla yaptın mı test merak ettim sende ne belirtiler var acaba ben sanki adet olcam ya...ufff dişimde ağrıyo zaten canım sıkıldı...
canım erken ya sonra bekleyeyim belki erken ondan çıkmadı diyeceksin
Evet arkadaşlar tek tek dünden bu yana olan yazışmaları okuyarak listemi edinmiş bulunmaktayım....
umarım kaçırdıklarım olmamıştır.... olduysada kusura bakmasın başka hamiş anne adaylarında demek ki yeri
vizyon
sercem
sewwgi
ocean
dolunay
monbebe
lingen
nukra
bizimde bebişimiz olsun ( kısaca bbo yazıcam )
devinn
arzum91107
happymeal
merice35
yxliz
selsuu
elaaaam
sndz
göz kalemiyle yazayım hepinizi sıgdırıcam inş.
Ayrıca Cute da
Guvenilir sorumluluk sahibi yardım sever ve komik biridir :)
Uhuhuhuh benim silinmemisssss
cutee keşke ekim topiğine de bi uğrasannn
bu silinen isimler ne oluyor anlamadım
hayirdir kuzu?
birsey mi oldu?
arada bakiyorum oraya da ama hepsini okuyamiyrm.
Canım benim
Yazarkende aklıma geldi yanlıs anlarmı die
Ama turkcen cok guzel oldugu için anlarsın zannetmiştim
Ben sana takıldım cadı bir sewgi sozcugu :)
Ama yinede takdir ettim yanlıs anlamana ragmen iyi dileklerde
Bulunmussun:)
Safol cutem hakkimda boyle dusundugun icin ♥♥♥ hepiniz cok degerlisiniz benim ici nkuzum ufak bir yanlis anlasma iste...
azeri de cok superdir. cok iyi niyetlidir. hassastir ve o da elinden geleni yapar.
sen de zaten cok guzel yazmissin guzel arkadasim.
hayatım bende gecen hafta aynısı oldum oyle dısım agırıyodukı hemde 20lık dısım gıttım doktora doktor dedı kadın dogum doktoruna sormalıysın dedı neyse bende dedım dayancam ve 1 hafta kadar ccektım sonra allahın ıznıyle gectı hemde ıltıhaplanmıstı benım dısım. dıgecegım sukı dayanabılırssen dayan canım yok dıyosan doktoruna sor bence
bilmiyorum hani çalışmalar dönemindeyiz ya. arada stres yapıyoruz. bize akıl vericek moral vericek birine ihtiyaç duyuyoruuuzz :) canım işin esprisi özledim sadece. nasılmış bakalım taze annemiz herşey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?