Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Ne güzel bir haber bu sağılıkla alırsın kucağına inşaallah

Pozitif demek o hastalıklara bağışıklığın var demek yani daha önce geçirmişsin bende hepsi negatifti o sıkıntılı oluyor tedbirli olmak gerekiyor yani, pozitif olanlar için ek tahlil isteyebilir ne zaman geçirdiğini öğrenmek için hamilelikte mi öncesinde mi yani.

İnşaallah sağlıkla alırsın kucağına içini ferah tut

Günaydın herkese

Cute benimde sorum var:) ateş ölçmeyi hiç uygulamadım ben az önce öylesine ölçtüm 36,1 çıktı normalde benim ateşim 35 ler de seyreder tabi düzenli ölçüm yapmadım dünde şeffaf akıntım vardı yumurta akı gibi normalde pek dikkat etmem akıntıma takvime göre dün yumurtlama günü olarak görünüyordu ama ilişki olmadı akıntı olduğu gün mü olması lazım ilişkinin? Birde ateş ölçme takvimi karışık geldi bana kullanımı kolay mı?

Son düzenleme:

Gunaydinn batima son 6 gün. . . ^_^

Sabaha karşı hep kabus gördüm 3 harflilerle uğraştım ve cok korktum
Oglumdan onceki hamileliklerimde 2 kez düşük yaşadım bilio sunuz o zamanlarda hep 3 harflileri gorurdum sonra Bebeklerim duserdi.. oglumda peygamber efendimizin sabah aksam büyü den cinden dogal afetten ve bir cok kötülükten korumasi icin uyguladigi seyleri yaptım bilmeyenler icin yazayim "3 ihlas, 1 felak, 1 nas sürelerini okuyup iki avucuna üfleyerek elinin uzanabildigi vücudunun her yerine surermis." Bende oglumda hamileligimi öğrenince sabah aksam 9 ay yaptim ve elhamdulillah sağlıkla kucağıma aldim.. vallahi onlar simdi ruyama girdi die cok suphelendim hamile olabilirim .. sabah kalkar kalkmaz yaptim duami okudum ufledim Rabbim hepimizi ve bize nasip edecegi melekleri tüm kötülük ve şerlerden muhafaza etsin

Gunaydinlarrrr kizlarr bu arada...benim dun batti gelmedi kirmizilar bana pis bi oyun oynuyo olabilirler bekliceem

Canim Allaha sigin,rabbimin himayesinde ol insallah.

Bebegii ne kadar zamandır dusunuyorum?
Sadece gecen ay ciddi olarak denedim

Aşılamayı devlet karşılıyor diye duymuştum ilk üç aşılamada sadece ilaçların yarısını ödüyordun sanırım tabi öncesinde eşinede sanad a tahlil yaparlar aşılama için uygunmusun diye, daha yeni başlamışsın denemeye bir seneden önce bir şey yapmıyorlar ama yaşım 38 demiştin değil mi yaştan dolayı yapılabilir, inşallah kendiliğinden kalırsın muayeneye gittin mi hiç bebek düşünüyorum diye?

Canım Allah razı olsun bildiklerini herkesle paylasmıssın
Sen simdi BAT ına yaklastın bide bebeği cok istiyorsun ya biraz stres yaptın
Ondan e daha oncede 2 dusuk var
Ben sana soyle bir sey anlatayım ben cok koyu bir musluman aileden
Gelmiyorum ama Allah beni cok sever su ana kadar su gonlumden ne gecerse verdi cok sukur
Ben bundan 5-6 sene once dediğin gibi uc harflilerle ilgili bir ruya gordum
Ruyamda da bana bir dua ogrettiler
Uyandım ogrendiğim dua yı komsuma sordum Felak suresiymiş cok sasırdım
Yani uzun lafın kısası canım Allah benim gibi bi kulunu bile koruduguna gore
Senin gibi bir kuluna helede hamişse hiç bi sey olmasına izin vermez canım
Sen gonlunu rahat tut seytan vesvese veriyo sana

Canım ben ozele gidiyorum hep
Ben yabancı firmada calısıyorum o yuzden yuzde yuz kapsamlı ozel sigortam var
Her seyi oduyolar :)

İnşaallah hamilesindir okumak en güzeli Rabbim korur, hamilelikte karışık rüya çok görülür:) benim pek umudum yok bu ay zor görünüyor.

Canım ben ozele gidiyorum hep
Ben yabancı firmada calısıyorum o yuzden yuzde yuz kapsamlı ozel sigortam var
Her seyi oduyolar :)

Daha iyi o zaman bence hemen sor öğren imkan varsa neden bekleyesin ki güzel olur inşallah:)

Canım cok sag ol
Peki sonra bebek olmadımı?

Bu arada bende ozelde oldum asilamami ve buranin en ii dr larindan bi prof... Olmadi canim...gebelik orani asilamada coook dusuk ben hic bir zaman sıcak bakmadim istemedim esim bunuda deneyelim dedi oylelikle yaptirdim

Insallah canım ben esim için çok istiyorum
Adam olecek bebiş die :)

Olur inşallah,ee sen istemiyormusun:) önce kendin iste sonra benim gibi az önce sütünü koltuğun üstüne bir güzel döken oğluna kızarsın:) kızdırdı beni ya sakın dökme dediğim halde boşaltmış biberonu velet zaten orucum kurtlu oğlum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…