- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
kızlar günaydınlarsize yaşadığım bir mucizeyi anlatmak istiyorum ben listede 1 eylülcülerdendim ama sonradan ismim çıkarılmış neyse ben 1 eylülde adet oldum hemde şakır şakır yatak yorgan battı her ay 13 gün olurum bu ayda 13 gün oldum 12. güne kadar mide bulantıları ateş basma akşamları üşüme herşeyi yaşamaya devam ettim psikolojiktir dedim umursamadım sol kasığımdada inanılmaz batma hissi neyse perşembe gunu evdeki son testimide kullanmak istedim evet adet olmuştum ama çok şey yaşıyordum ne kaybederim ki dedim önemsemeden yaptım kafamı çevirdiğimde şok sonucu gördüm kalın net çift çizgi inanamadım ağladım zırladım hemen eşimi arkadaşlarımı aradım akşamada hastaneye gidip kan testi yaptırdım ve şok sonuç 633.5 bhcg değerim çıktı gözlerime inanamıyordum HAMİLEYİMMMMM daha öncelerden hatırlayan olurmu bilmem keşke bizde şöyle haberisiz şok şekilde öğrenenlerden olsaydık dahada süpriz olsaydı demiştim dua kapım açıkmış sanırım bende mucizeyi yaşamış hamile olduğum halde üzerine adet görmüştüm yarın tekrar doktora gidip iyice ayrıntıları öğreneceğim darısı tüm bebek bekleyenlere olsun Rabbim inşaallah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin meleklerinizi tabi benimde
Ne güzel bir haber bu sağılıkla alırsın kucağına inşaallah
Kızlar test sonuçlarım çıkmış. Doktorum bu hafta izinli arayıp soramıyorum da. Daha önce bu testleri yaptıranlarınız mutlaka olmuştur. Özellikle şu Toxoplasma testlerindeki sonuçlar kafamı karıştırdı. Yorumlayabilecek olan varmı ?
Eki Görüntüle 804524 Eki Görüntüle 804525 Eki Görüntüle 804526 Eki Görüntüle 804527
Pozitif demek o hastalıklara bağışıklığın var demek yani daha önce geçirmişsin bende hepsi negatifti o sıkıntılı oluyor tedbirli olmak gerekiyor yani, pozitif olanlar için ek tahlil isteyebilir ne zaman geçirdiğini öğrenmek için hamilelikte mi öncesinde mi yani.
Şuanda herşey yolunda çok şükür. 15 gün sonrasına kalp atışı için çağırdı. Asıl o zamandan çok korkuyorum. Çünkü geçen sefer 7. haftamda kalp atışını gördüğümde doktorum bebek 6. haftada görünüyor demişti. Bir hafta sonra yani 8. haftamda gittiğimde bebek hala 6. haftadaydı gelişmemişti ve kalbide durmuştu. Şimdi yine 7. haftamda gidiyor olucam. Eğer gelişimi yine daha önceki bir haftada derse ne yaparım bilmiyorum. Yinemi kalbi durucak diye ağlamaktan helak ederim heralde kendimi. Dualarınızı esirgemeyin nolur. Artık öyle korkuyorum ki doktora gidince kötü bişey duymaktan, ayaklarım geri geri gidiyor sanki. İnşAllah Rabbim bu defa bize bağışlar yavrularımızı.
İnşaallah sağlıkla alırsın kucağına içini ferah tut
canım testini yeniledin mi bugün bende daha bişey yok
canım testi yenilemedim bugün güya kan testine gidcektim mesai yetiştiremedim ama yarın sabah için bi test yapcam ben o kadar soru sordum kimse cevap vermedi bata 4 gün kaldı inş bişiler vardır...
Canım neyi cevaplamadık cevap yazmıştım:)
kızlar bat dündü. ama gelen giden yok . dünkü testte negatifti.geçen ayda 2 gün gecikmiş ve heyecanlanmıştım. bu ay heyecanlı değilim ama adet tarihim artık 24 yerine 26 günde oluyor olabilir mi acaba? böyle değişim olan var mı aranızda acaba?
Olabilir acaba hamilemiyim diye stres yaptığımız için gecikme çok sık olan bir durum ve adet düzeni de değişebiliyor
kızlarr bıesyler deyın ne olur cok kotuyum ben suan off yaaaglıcammm
Canım inşallah pozitifi görürsün ağlama stres yaparsan olacağı varsa da olmaz sakin olman alzım
Kızlar acil cevap ne olur dişim çok ağrıyo ilaç alayım mı delircem ağrıdan....daha test yapmadım sırf bunun için yapcam bebişim varsa razıyım bu ağrıya çekerim ama yoksa da sineme çeker ilacımı içerim...bi cevap ne olur cuteeeeee
İlaç almaman daha iyi neden acile gitmiyorsun gebelik şüphen olduğunu söylersin tahlil yaptırmış olursun hem de dişine bakılır.
Canim bu ay benimde göğüslerim cok şişti ve hiç yasamadigim kadar agrilarini yaşadım uçları yara gibi aciyo karincalaniyo igneleniyo özellikle yemek yedikten sonra. . Batima 6 gun kaldi dün test yaptim ama negatifti tabi erken gebelik testi deil normal 3, 5tlye almis eşim kiytirik bişierken die çıkmadı biliorum ama sence sadece bu anormal göğüsler gebelik.belirtisi olabilir mi
Benim belirtim öyleydi adet sancısı ve göğüs ağrı şişliği
Kızlar gunaydııııııın
Evet dun kırmızıları gormus biri olarak
Gorduunuz gibi sabahın korunde yeni bebeği nasıl yaparım
Planları ile kalktım
Simdi size bir sey danısacagım ben 38 yasındayım ama gorenler 27-28 sanıyo(masallah)
Neyse ben gecen ay ilk kez hamişliği denedim ve klomen kullandım2 adet yumurtam oldu
18 er mm sonrada catlatma iğnesi oldum
Yani benim ne yumurta buyumeme nede catlamama sorunum vardı am iste yasım biraz
Oldugu için garanti olsun didim
Simdi siZce bu ay klomen kullansammı
Birde asılama dusunuyorum ne dersiniz?
Eğer imkanının varsa bence aşılama yaptır.