kızlar selam benim bugün reglim gecikeli 3 gün oldu normalde çok düzenlidir. belkide ben kuruntu yapıyorum bahardanda geçikmiş olabilir. ancak göğüs ağrım daha dün başladı. sarımsı akıntım var ve sanki regl olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım 3 gündür var. sizce gebelik testi yapmalı mıyım. birde şu ateş işini ben anlamadım hamile olan insanın ateşi yüksek mi oluyor. kaç olması gerek?
kızlar selam benim bugün reglim gecikeli 3 gün oldu normalde çok düzenlidir. belkide ben kuruntu yapıyorum bahardanda geçikmiş olabilir. ancak göğüs ağrım daha dün başladı. sarımsı akıntım var ve sanki regl olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım 3 gündür var. sizce gebelik testi yapmalı mıyım. birde şu ateş işini ben anlamadım hamile olan insanın ateşi yüksek mi oluyor. kaç olması gerek?
Kiz test yapsana hemen ates isi bi iki gunle olmuyo herkesin vucut isisi farkli bu yüzden bi ay kesintisiz olcmen gerek simdi olcsen bsy anlayanazsin
OFFF AYNI DURUMDAYIZ AMA BEN CUMARTESİ YAPTIM NEGATİF BEKLİYORUM ÖYLE
Kızlar merhaba. Şu an hastanedeyim. 2 gündür soğuk algınlığım olduğu için geldim. Gebelik ihtimali olduğu için kan verdim. Şu an sonuçları bekliyorum. Dua edin! Öpüyorum hepinizi 
O zaman ekimde sıkı bi calismayla gelecek ins bebisinKuzumm beni listeden çıkarabilirsin.
Zaten son birkaç gün olmuştu korunmadan dolayı bu ayı teğet geçtik
Ekim topiğinde görüşmemek dileğiyle kalan arkadaşlara ileriki maçlarında başarılar diliyorum
23 adet günümdü bugün olmadım kızlar ama kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor ve aynı sarı akıntım var yarında olmazsam sizce önce kendim test yapayım değil mi :18::18::18::18::18::18::18:
gecmis olsun cnm. allah bir daha yasatmasin. dikkat et kendine. vucuduna iyi bak ki cabuk toparlan canim.
muhtemelen kimyasal gebelikti senin. yani dollenen yumurta rahme tutunamayip adetke atildi.[/QUOT
tesekkur ederim cnm amin Allah kimseye yasatmasin..
canım sonucunu yazmamıştırsın inşallah gönlünce olmuşturKızlar merhaba. Şu an hastanedeyim. 2 gündür soğuk algınlığım olduğu için geldim. Gebelik ihtimali olduğu için kan verdim. Şu an sonuçları bekliyorum. Dua edin! Öpüyorum hepinizi 
23 adet günümdü bugün olmadım kızlar ama kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor ve aynı sarı akıntım var yarında olmazsam sizce önce kendim test yapayım değil mi :18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?