Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar selam benim bugün reglim gecikeli 3 gün oldu normalde çok düzenlidir. belkide ben kuruntu yapıyorum bahardanda geçikmiş olabilir. ancak göğüs ağrım daha dün başladı. sarımsı akıntım var ve sanki regl olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım 3 gündür var. sizce gebelik testi yapmalı mıyım. birde şu ateş işini ben anlamadım hamile olan insanın ateşi yüksek mi oluyor. kaç olması gerek?

Hemen bir test yap bence

Kiz test yapsana hemen ates isi bi iki gunle olmuyo herkesin vucut isisi farkli bu yüzden bi ay kesintisiz olcmen gerek simdi olcsen bsy anlayanazsin

OFFF AYNI DURUMDAYIZ AMA BEN CUMARTESİ YAPTIM NEGATİF BEKLİYORUM ÖYLE

Kuzumm beni listeden çıkarabilirsin.
Zaten son birkaç gün olmuştu korunmadan dolayı bu ayı teğet geçtik
Ekim topiğinde görüşmemek dileğiyle kalan arkadaşlara ileriki maçlarında başarılar diliyorum

OFFF AYNI DURUMDAYIZ AMA BEN CUMARTESİ YAPTIM NEGATİF BEKLİYORUM ÖYLE

ben daha yapmadım yarın sabahta olmazsam yapacağım ovu testi ile bu ay denedik bilmiyorum sadece göğüslerim bugün yeni şişti başka belirti yok beklemek ne zor adet belirtileride ara ara olmaya başladı ufff yaaa

Kızlar Trt1 de Anne Elimi Tutsana diye bir program var hiç izledinizmi bilmiyorum. Ben geçen hafta ilk kez izledim. Düşükler hakkında konuştular, Kadık doğum uzmanı düşükleri değerlendirdi. Psikolog da annenin duygularını değerlendirdi. Güzel bir programdı. Programda konuşan kadın doğum doktoru bu hafta Çarşamba günü 21:30 - 22:30 arası Programın Facebook grubunda online olarak sorulara cevap verecekmiş. Grup üzerinden duyurusunu yaptılar. Belki soru sormak isteyen olabilir diye sizlerede duyurmak istedim. Programın adıyla facede aratırsanız bulabilirsiniz.

Merhaba Kizlar yarin bat gunum kac zamandir oldugu gibi hic bir umut baglamiyorum hafiften kask agrilarim var eger 1-2 gun gecerse test yaparim. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim insallah olur ama rabbim yinede en hayirli zamanda nasip etsin

Kızlar merhaba. Şu an hastanedeyim. 2 gündür soğuk algınlığım olduğu için geldim. Gebelik ihtimali olduğu için kan verdim. Şu an sonuçları bekliyorum. Dua edin! Öpüyorum hepinizi 😘

Kızlar merhaba. Şu an hastanedeyim. 2 gündür soğuk algınlığım olduğu için geldim. Gebelik ihtimali olduğu için kan verdim. Şu an sonuçları bekliyorum. Dua edin! Öpüyorum hepinizi 

hayırlısı inşallah vardır dualarım sizinle haberdar edin olurmu

O zaman ekimde sıkı bi calismayla gelecek ins bebisin

23 adet günümdü bugün olmadım kızlar ama kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor ve aynı sarı akıntım var yarında olmazsam sizce önce kendim test yapayım değil mi :18::18::18::18::18::18::18:

Kaç gunde bır adet oluyorsun canım bugun 23. gunun mu? ilk önce kendın test yap derım..

Kızlar merhaba. Şu an hastanedeyim. 2 gündür soğuk algınlığım olduğu için geldim. Gebelik ihtimali olduğu için kan verdim. Şu an sonuçları bekliyorum. Dua edin! Öpüyorum hepinizi 
canım sonucunu yazmamıştırsın inşallah gönlünce olmuştur

canım ya benimde geçti günüm ne yapacağımı şaşırdım 21-22 si benim bat 21 test negetifti

Gunaydinlarr bata son 4 hafif hafif kasik agrisindan bska bisey yok sabah bi ara regl olucakmisim gibi agridi hatta cantama ped koydum bakalim neler olucak =)

Gunaydin kizlar maalesef kirmizi karti yine yedim bugun, artik umutlar gelecek aya..
Hamislere masallah
adet olanlarida ekim topiginde gorusuruz diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…