Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım ben şuan hayıt tohumu suyu ve hayıt macunu yiyorum hormonlarımın düzene girmesi için..

Ayy canim sende çok tatlisin bu ay senden de bekliyorum bi calisma)
canım benim korunmam gerekiyo bu ay da korunucam..inşallah 1 -2 ay sonra peşinizden gelicem bendeee..bana moral olacaksınız inşallahh...

Canım hayıt suyunu ve macunu.Ben kök aldım robotta biraz çektim eleyip çıkan tozu bir yemek kaçığı bala 1 çay kaşığı olarak yapıyorum.Ben hazır şeylere güvenemiyorum.Aktar olur demişti balla yada kökü kaynatıp çay yapılabilir demişti.Birde bu çakşırın dişisi erkeği varmış ama bana aktar yok dedi yani kökünde yok dedi acaba dedim yaprağı için falanmı var yanlış birşey yapmaktan korkuyorum çünkü senin bilgin varmı?

evet ovi testi benide çok heyecanlandırmıştı.ama ben her yaptığım testin ilk 10 dk daki resmini çekmemiştim yorumlamak zor oldu ama ovulasyon topiğindeki arkadaşlar çok yardımcı oldu teste göre 27.gün falan yumurtladım dolayısıyla geç regli olcam test doğruysa ben eşime bitki kürü kullanmıyorum ama besin takviyesi kullanıyoruz...bahsettiğin bitki hakkında da benim hiç fikrim yok canım ama inşallah Rabbim vesile ediverir

Bakalım canım bende bu ay denicem kısmetse.Bende besin takviyesi hiç kullanmadım.Duydum ama elim gitmedi onların katkı maddesi içeriyor olması korkutuyor beni birde eşim ameliyat oldu ve ilaçlarıda var o yüzden herşeye elim gitmiyor.Ramazan bitsin hayırlısı ile ozaman keçiboynuzu düzene sokup birde bu çakşır kökünü gözlemleyip devam etmeyi düşünüyorum.İnşallah emeklerimiz önümüze çıkar canım.

canım bana bahsettiğim ilacı doktor verdi eşim için sperm sayısını flan artırıyo die bi araştır gnc nin Q10 bide l carnitin yine aynı markanın netten bak ama doktorada danış aklında olabilmesi için söylüyorum ha şu var bizede doktor demese bende güvenip kullanamazdım ama gnc sporcu ürünlerinde bilindik bi markadır

ben gnc değilde proksed yani yazılışını bilmiyorum ama onu falan sordum ama doktor bu aşamada gerek yok dedi.Eşiminde sayısı az şuan benim ama Allah nasip eder hiç belli olmaz.L carnitinde doktorla değilde eşim spor salonuna gidiyor orada içimiyormuş.Doktor içmesin dedi tesadüfen söylediğimizde bilmiyorumki canım çırpınıyoruz işte bir umut.

aynen canım herşey umut işte ondan bundan medet umuyoruz inşallah Rabbim birini vesile kılarda oluverir yavrumuz

kislarr size bisi danismak istiyorum benim regl bu ayin 8inde ve ben ayin 3 unde kan tahlili yaptim 2 cikti sonuc dayanamadim bugunde evde yapilan testten yaptim oda tek cizgi aksam ustude yine dayanamayip ovusyon dan bakiyim dedim oda tek cizgi ben cokmu erken davranmisim sizce daha 3 gunum var cok strese girdim yaaa

canım yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti

canım hakiki bal bulmakta zor..yine en güvenilir aktardan aldım cemreden küçücük kavonuzu 37 lira macunun...hayıt tohumunu kuru halde aldım süzgeçli kupada demliyip içiyorum..hazır suları varmış hayıtın ama bende ona güvenemedim tohumunu aldım..

çakşırı duydum ama neden kullanılıyor bilmiyorum canım?? sen ne için almıştın?
eşimede arı sütü-bal-polen karışımı alıcam 1-2 ay ona yediricem.. ceviz,fındık vs. almayıda düşünüyorum adama iyi bakıyım maçlara sıkı hazırlıyım barii

11 veya 12 gun olmustur. hic adet belirtim yok ama sivilce flan cikmadi

canım yumurtlama tarihin değilde yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiğini sormuştum sonuçta herkesin periyodu faklı ne kadar geçtiğini üzerinden anlayamadım kusura bakma ama sana şöyle diyimyumurtlamanın üzerinden idrar tahlilinde gebelik hassas olanlarla en erken 6 en geç 14 gün içinde belli olur derler ovulasyon testinde yumurtlama gününü tam olarak belirlediysen sonuç alabilirsin

Erken davranmissin bieaz sabret bence gec yumurtkadysan hemen cikmayabilir

yumurtlamamin uzerinden 11 gun gecti canim

testinde hassas değildi muhtemelen bu yüzden erken davranmışsın gibi duruyor idrar testleri geç donuç veriyor kan yanılmaz genelde yoksa yoktur ama geç döllenme olursa kanda da çıkmayabilir bu yüzden acele edipte kendini yıpratma Mevlam neylerse güzel eyler

evet hassas test degildi onu da deniyimmi yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…