Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bende bebeğimi kaybettim buyüzden dr bir süre bekle zaten bağışıklık kazanıcaksın dedi ama net bi süre verilmiyo offff :S ne diyimki allah herşeyn hayırlısını versinn..

geçmiş olsun canımm.. kısmet değilmiş ama bidahakine tedbirli ol hem onların ilaçları varmış bildiğim kadarıyla.. araştır istersen sor dr una.. annem hep anlatır hamilelik boyunca kullandım diye.. hatta 27 sene ewel tabi tr de yokmuş bu ilaç yurt dışından getirtmişler.. :26:

sen hangi hastaneye ve dr a gidiosun izmirde?
:26:

aaaaaa hadi bna gel tatlm yemegn yoksa

:27bizden sultan degil olsa olsa kakulmus olur

Hamile kalmak için en önemli nokta spermlerin rahim boynuna en yakın yerde bırakılmasıdır. Bu neden en klasik pozisyon olan misyoner pozisyonun etkili olacağı söylenebilir. Boşalma gerçekleştikten sonra ise hareketlerinize dikkat etmek önemlidir.

Dizlerinizi göğsünüze doğru çekin ve sırtüstü 15 dakika uzanın. Bu sayede yüzücülerin yerçekimine yenik düşmemesini sağlayabilirsiniz.

ben izmir karataş hastanesine gdiyorum doktorumdan çok memnunum bilindk 2 doktorum var ikiside işinin eri umur yansel ve ahmet kılyar bende 6 kutu hap bitirdim zaten ama bu ilaç sürekli kullanılmıyomuş ilaç btdikten sonra beklicksin bağışıklık kazanıcaksın dha snra zten bdaha bu enfeksiyonu kapma şansın yok dediler

bu klasik pozisyon mahfetti beniiiiiii.....eziliyoruuummm kocisim biraz siskodaaaa yiteeeerrr disemmmm vaaa

hadi hayırlısı canımmm umarım bidaha yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…