Aaaa esrammm nasil duymazsin yaww uygula bakalım bi
kavemiiiiilk kez duyuyorum eminmisin canım ? ben hiç kavenin etkisini duymamıştım
dün akşam patlıcan musakka ve pirinç pilavı yapmıştım bu akşama da orman kebabı yaptım yanında ne yapsam acaba
ayyy ben acıktım galiba komsuya sinirlenince hiç bisey yemedim bugün:125:bn bgn yogurt corbsı türlü prnc plavı yaptm
bende bebeğimi kaybettim buyüzden dr bir süre bekle zaten bağışıklık kazanıcaksın dedi ama net bi süre verilmiyo offff :S ne diyimki allah herşeyn hayırlısını versinn..
ohh walla ne güzell çıkardın yemek işini..
ben 7 de işten çıkıcam da marketten ekmek vs. alıcamda.. ewe gidicem de... yemek hazırlıcam daa..... yicezde... 90 ları izlicezdee
offf offf işim zor walla.. bekarlık sultanlık derlerdi de inanmazdım.ewlenince ewimin sultanı olucaksın derdi kociş.. ozamanlar hoşuma giderdi sankim yemek yapan bulaşık yıkayan sultan varrrr oofff ooffff
ewe bi yardımcı şart benim yaa.. her gün gelecek amaa
anca yanii
ohh walla ne güzell çıkardın yemek işini..
ben 7 de işten çıkıcam da marketten ekmek vs. alıcamda.. ewe gidicem de... yemek hazırlıcam daa..... yicezde... 90 ları izlicezdee
offf offf işim zor walla.. bekarlık sultanlık derlerdi de inanmazdım.ewlenince ewimin sultanı olucaksın derdi kociş.. ozamanlar hoşuma giderdi sankim yemek yapan bulaşık yıkayan sultan varrrr oofff ooffff
ewe bi yardımcı şart benim yaa.. her gün gelecek amaa
anca yanii
ayyy ben acıktım galiba komsuya sinirlenince hiç bisey yemedim bugün:125:
Sana gelebilir miyim yimege
ayyy ben acıktım galiba komsuya sinirlenince hiç bisey yemedim bugün:125:
Sana gelebilir miyim yimege
:27bizden sultan degil olsa olsa kakulmus olur
ahhhh isinlanma olsaydi hemencik gelirdim angaraya gerci şimdi ciksam yola 4saate ordayimtabi cnm aaaaaaaa hadi kop gel
Karsi komsum ya ne fesat insanlar var yaaa defolup gidecek bi turlu gidemediicranımm kim sinir etti senisöle dövemmmm
geçmiş olsun canımm.. kısmet değilmiş ama bidahakine tedbirli olhem onların ilaçları varmış bildiğim kadarıyla.. araştır istersen sor dr una.. annem hep anlatır hamilelik boyunca kullandım diye.. hatta 27 sene ewel tabi tr de yokmuş bu ilaç yurt dışından getirtmişler.. :26:
sen hangi hastaneye ve dr a gidiosun izmirde? :26:
aaaaaa hadi bna gel tatlm yemegn yoksa
bu klasik pozisyon mahfetti beniiiiiii.....eziliyoruuummm kocisim biraz siskodaaaaHamile kalmak için en önemli nokta spermlerin rahim boynuna en yakın yerde bırakılmasıdır. Bu neden en klasik pozisyon olan misyoner pozisyonun etkili olacağı söylenebilir. Boşalma gerçekleştikten sonra ise hareketlerinize dikkat etmek önemlidir.
Dizlerinizi göğsünüze doğru çekin ve sırtüstü 15 dakika uzanın. Bu sayede yüzücülerin yerçekimine yenik düşmemesini sağlayabilirsiniz.
ben izmir karataş hastanesine gdiyorum doktorumdan çok memnunum bilindk 2 doktorum var ikiside işinin eri umur yansel ve ahmet kılyar bende 6 kutu hap bitirdim zaten ama bu ilaç sürekli kullanılmıyomuş ilaç btdikten sonra beklicksin bağışıklık kazanıcaksın dha snra zten bdaha bu enfeksiyonu kapma şansın yok dediler
wallamııııı
anlaştık ozaman atladım süpürgeme geliorummm
bu klasik pozisyon mahfetti beniiiiiii.....eziliyoruuummm kocisim biraz siskodaaaayiteeeerrr disemmmm vaaa
bu klasik pozisyon mahfetti beniiiiiii.....eziliyoruuummm kocisim biraz siskodaaaayiteeeerrr disemmmm vaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?