Ali tutku arkadasim bende almanyada yasiyorum ve bahsettigin ov testlerden bende aldim ama bazen bozuk cikabiliyor yani bende iki paketten 4tane bozuk cikmistir hic bir sonuc vermiyor yani yuvarlak bile gostermiyor bozuk olunca ama iki onemli gunleri gosteriyor ve net bir test ve pahalli. Ben ebaydende siparis vermistim cok ucuza elli tane ve onlarda iyi oluyor bosuna verme pahallilara para derim.
Buarada doktora gorundunmu bilmiyorum ama yumurtlama takibi yaptir catlayip catlamadigini anlamak icin
Kızlar ben sabah yaptığım ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce az önce yeniden test yaptım. Eğer yumurtlama varsa dahada koyulaşır diye. Ama gittikçe silikleşiyor. Sanırım dün yumurtlama günümmüş
Sabah yaptığım test buydu. Şuan yaptığım testteki T çizgisi çok daha silik.
Eki Görüntüle 783139
13 ağustos salı akşamı adet oldum. 19 ağustos Pazartesi sabah bitti adetim. Demekki hemen ertesi gün yumurtlama oldu ki testler böyle çıktı.
Yarın tekrar yapıcam testi. Eğer yine silik çıkarsa bu ay ki ümitlerde bitmiş oluyor.
testi yanlos yapiyrsun cnm. sabah 10 aksam 20 arasinda yapimir test. en iyi saatte ogleden sonra bestir.
testi soyle yapmalisin:
1) en gec saat oglen 1e kadar birseyler icebilirsin. sonra hicbir sivi alma..sulu gida tuketme.
2) en gez saat oglen 2 de wc ue git. sonra bir daha gitmek yok. idrarini tutmalisin.
3) saat 5 te idraririni yap. 3 yada 4 damla kullan. ama her gun yaptigin testte ya 3 yada 4 damla kullan. sabit olmali.
4) 10 dkka gecince fotosuni cek.
t c den koyu olursa 24-48 saat icinde yumurtlayacaksin demektir. kolay gelsin
buz olayini ben anlamis deyilim ya hakiketenmi hiz yapiyo?ayy koptum bu buz olayına yaakızım buz koyunca oraya artık çalışmaz o heralde yada soğuktan kaçar spermler onun için hızlanırlar kaçııııııınnn kaçııııınnnnn viliviliviliii
Sanada iyi geceler canım bende kacar
arkadaşım ben de almanyadayim ve hep testlerimi ebayden alirim hatta denemelerim sonucunda en iyi testleri satan firma adini eger istersen söyleyebilirimbosuna pahalilara para verme daha gecen 25 tanesine 7 küsür eiro verdim ve cok memnunumnartanesi m iki onemli gunu darken nasil gosteriyor. ben bugun yine yaptim ikinci cizgi biraz belirgin oldu fakat yine gulmedi.
benim kullandigim pembe beyaz olan 7 li paket 25 10 lu paket 30 euro olandan. ben apothekeden alirken kiz bana monitorlusunu al hem istedigin zaman kullanirsin hem daha guvenli dedi ben ilk defa denedigim icin arkadasimda olumlu sonuc aldiigi icin satin aldim malasef henuz guleni goremedim.
bir kadin ayni ayda birden fazla yumurtlar mi ki merak ediyorum. dr um tatilde gelsin gidecegim tekrar
ben Stuttgart tayim sen neredesin
slm kızlar herkese günaydın dün sabahtan itibaren soğan kürüme başlamış bulunmaktayım inanarak ve dua ederek yapıorum inşallah Rabbim bana vesile kılar..dün akşam rüyamda bebeğim olmuştuı emziriyodum inanın okadar güzel bir rüyaydıki..rüyası bile böyleyse gerçeği nasıldır dedim...Allah hepimize nasip etsin
kizlar. iyi gecelr.
kocam geldi ben kacar.
günaydın kızlar yazılarınızı oku oku bitiremedim ve başarıyla sonuca ulaştım ben güne mutsuz başladım adet olmadım diye sevinçle test yaptım ve yarım saat sonra kırmızı kartı gördüm moralim çok bozuldu ama ne yapalım kısmet bu yada başarırız ama benim adetim çok istemeye başladığımızdan aydan beri hep ileri atıyor neden acaba neler oluyor.
günaydın kızlar yazılarınızı oku oku bitiremedim ve başarıyla sonuca ulaştım ben güne mutsuz başladım adet olmadım diye sevinçle test yaptım ve yarım saat sonra kırmızı kartı gördüm moralim çok bozuldu ama ne yapalım kısmet bu yada başarırız ama benim adetim çok istemeye başladığımızdan aydan beri hep ileri atıyor neden acaba neler oluyor.[/QUOTE
bana doktorum söylemişti aslında biz denemeye başlar başlamaz her ay tabii kadın yumurtluyorsa o yumurta döllenir ama kalitesi düşükşe sen farkına bile varmadan vücuttan atılır dedi. bünyemiz en iyisi için bekliyor hatta burada da bazı bayanlara doktorları söylemiş adet gecikmesi bünyenin hazırlanmaya başlaması demek diye.. bilgin olsun istedim içini ferah tut adetten se yumurtlayabilmek daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?