Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

nartanesi m iki onemli gunu darken nasil gosteriyor. ben bugun yine yaptim ikinci cizgi biraz belirgin oldu fakat yine gulmedi.

benim kullandigim pembe beyaz olan 7 li paket 25 10 lu paket 30 euro olandan. ben apothekeden alirken kiz bana monitorlusunu al hem istedigin zaman kullanirsin hem daha guvenli dedi ben ilk defa denedigim icin arkadasimda olumlu sonuc aldiigi icin satin aldim malasef henuz guleni goremedim.
bir kadin ayni ayda birden fazla yumurtlar mi ki merak ediyorum. dr um tatilde gelsin gidecegim tekrar

ben Stuttgart tayim sen neredesin

Kızlar ben sabah yaptığım ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce az önce yeniden test yaptım. Eğer yumurtlama varsa dahada koyulaşır diye. Ama gittikçe silikleşiyor. Sanırım dün yumurtlama günümmüş

Sabah yaptığım test buydu. Şuan yaptığım testteki T çizgisi çok daha silik.

Eki Görüntüle 783139

13 ağustos salı akşamı adet oldum. 19 ağustos Pazartesi sabah bitti adetim. Demekki hemen ertesi gün yumurtlama oldu ki testler böyle çıktı.

Yarın tekrar yapıcam testi. Eğer yine silik çıkarsa bu ay ki ümitlerde bitmiş oluyor.

Son düzenleme:

testi yanlos yapiyrsun cnm. sabah 10 aksam 20 arasinda yapimir test. en iyi saatte ogleden sonra bestir.
testi soyle yapmalisin:
1) en gec saat oglen 1e kadar birseyler icebilirsin. sonra hicbir sivi alma..sulu gida tuketme.
2) en gez saat oglen 2 de wc ue git. sonra bir daha gitmek yok. idrarini tutmalisin.
3) saat 5 te idraririni yap. 3 yada 4 damla kullan. ama her gun yaptigin testte ya 3 yada 4 damla kullan. sabit olmali.
4) 10 dkka gecince fotosuni cek.

t c den koyu olursa 24-48 saat icinde yumurtlayacaksin demektir. kolay gelsin

O zaman yarın bir de öyle deneyeyim. Bakalım yarın ne çıkacak. Gerçi Pazartesi akşam ve salı akşam ilişki oldu. Eğer salı günü yumurtladıysam belki tutmuştur. Yarın 5 te yapıyorum tekrar o zaman. Yaa bugün sabah kargoyla gelince testler hemen yaptım bi tane. Daha kahvaltı yapmamıştım bişey yiyip içmemiştim. O yüzden denedim hemen.

buz olayini ben anlamis deyilim ya hakiketenmi hiz yapiyo?

arkadaşım ben de almanyadayim ve hep testlerimi ebayden alirim hatta denemelerim sonucunda en iyi testleri satan firma adini eger istersen söyleyebilirimbosuna pahalilara para verme daha gecen 25 tanesine 7 küsür eiro verdim ve cok memnunum
bu arada ben de bayerndeyim
Nürnberg civarında bi koydeyim

slm kızlar herkese günaydın dün sabahtan itibaren soğan kürüme başlamış bulunmaktayım inanarak ve dua ederek yapıorum inşallah Rabbim bana vesile kılar..dün akşam rüyamda bebeğim olmuştuı emziriyodum inanın okadar güzel bir rüyaydıki..rüyası bile böyleyse gerçeği nasıldır dedim...Allah hepimize nasip etsin

Amin.. insallah canim en kisa zamandan aliriz kucagimiza..
insanin psikolojisi ne kadar etkileniyo bende ruyamda hamile oldugumu gordum..

Hayirlisi bakalim..

kızlar günaydın bende rüyamda hamileyim ama düşük yapıyorum nasıl korkarak uyandım eşimi uyandırdım ben bir daha aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum ama yine de metanetliyim her şey Allah tan.. Allah'ım güzel güzel sağlıklı bebekler versin hepimize

Selam kizlar herkese gunaydinnnn..
Her ayin topigine yaziyorum umarim artik burada kalirim.
Dun itibariyle adetim bitmis bulunuyor bu ay da calismaya devam :)
yeni bat 14 eylul..guatr icin ilac kullaniyorum.dr bide folik asit verdi..beklemedeyiz bakalim..

günaydın kızlar yazılarınızı oku oku bitiremedim ve başarıyla sonuca ulaştım ben güne mutsuz başladım adet olmadım diye sevinçle test yaptım ve yarım saat sonra kırmızı kartı gördüm moralim çok bozuldu ama ne yapalım kısmet bu ay da başarısız ama benim adetim bebek istemeye başladığımızdan aydan beri hep ileri atıyor neden acaba neler oluyor.

Son düzenleme:
kizlar. iyi gecelr.
kocam geldi ben kacar.

canım ya diğer sayfalarda arkadaşlara yumurtlama günü hesaplamışsın benim regl döngüm başını aldı gitti bi garip oldu işin içinden çıkamadım 28 günde bir olan adet bebek çalışmalarına başladığımızdan beri saçmaladı şimdi canım 22 haziran 22 temmuz 22 ağustos adet tarihlerim ve 7 gün sürer adetim son 3 gün sadece lekelenmeler olur yani sence benim bat ne zaman ve yumurlama ne zaman yardımcı olur musun ?

günaydın arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ...
ben de yaklaşık 6 aydır gebelik düşünüyorum ama henüz olmadı bişey hayırlısı artık denemelere devam ...
folik asit kullanmıştım ilk 3 ay bi ara bıraktım fakat şimdi tekrar başladım. öpüyorum hepinizi yarının güzel anneleri :)

hep bi ümtle test yapyoruz ama olmyo offfffff of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…