Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hsgeldn hayatmmm aramza umarm en kısa zamanda bebişmz olur bnde 15 aydr istyorum ama yok

kızlar ruyada hamile gbi şeylr gruldgunde yakında hamile kalcanza işaret tir ablama ole olmstu

evet cnm 3 ay once tek basma gtmstm doktora ultrasnla bkmstı hc br sorun yok dmsti daha bebek yok önmzdekı hafta esmle gtcez bde

hımm anladım cnm bnm... hayırlısı olsun inşallah kısa sürede sağlıklı bebişlerimiz olur...
ay ne sıkıntılı süreç yaa zaten hep biz kadınlara sıkıntııı heee... gerçi karşı tarafta sıkıntı yapsa zaten stres var x2 stres olur :S

27 yaşındayım ama hani anneliğe hazırmıyım yapabilirmiyim vb korkular çok saçma geliyor belki ama öyle işte canım :))

Alla aşkına evliliğe de hazır mıydın?? hayat hiç bir şey için senin hazırlığını beklemez ki bekletilmeyi de sevmez yaşımız doğurana kadar zaten 30 olacak neredeyse.. bence biraz cesur ol zaten neyi çok biilerek yapıyoruz ki şu hayatta

27 yaşındayım ama hani anneliğe hazırmıyım yapabilirmiyim vb korkular çok saçma geliyor belki ama öyle işte canım :))

bende 28 yaşındayım bende çok gelgitler yaşadım inan vee hala yaşıyorum.. Çok büyük sorumluluk aslında ama birgün mutlaka çocuğum olucak şimdi olsa nası olur gibi düşündüğümde aslında çocuğum olmasını istiomuşum hbrim yokmuş anladım bi anda oldu zaten ama korkmuo diilimmmm :):):)
ben çalışıyorum ve çocuğum olduktan sorada çalışmam gerekio çalışırım yani ama bakıormda etrafımdaki çoğu insan hem işi hem evi hemde bebeği bi arada götürebiliooo neden biz yapamayalım? :)))

haklısın canım evlilikten de korkuyodum hiç hazır olamdığım anda evlendim ama çok mutluyum çok şükür her şey yolunda bide bebeişimiz gelsin değme keyfine :))) teşekkürler canım

haklısın canım evlilikten de korkuyodum hiç hazır olamdığım anda evlendim ama çok mutluyum çok şükür her şey yolunda bide bebeişimiz gelsin değme keyfine :))) teşekkürler canım

sakın erteleme denemeyi bence çünkü hıııı deyince olmuyor baksana buradaki arkadaşlarımızın haline benim halime 1 yıldır oldu olcak yok düşük yok kürtaj bitmiyor olana kadar zaten sıkıntı olunca da doğurana kadar ayrı dert.. bnce askıya alma ya bi sorun varsa zaten doktorlar 1 yıl zorla denettiriyorlar normal yoldan olacak mı diye bi problem olduğunu genelde geç öğreniyoruz bu olaylarda .. bu arada Allahım mutluluğunu daim etsin

evet cnm 3 ay once tek basma gtmstm doktora ultrasnla bkmstı hc br sorun yok dmsti daha bebek yok önmzdekı hafta esmle gtcez bde

hayırlısı olsun canım.. bizde 9 aydır denioruz.. mayısta düşük olmasaydı şimdi 4 aylık hamiş olcaktım
kısmet değilmiş.. şu adetim bi bitsin çalışmalara son gaz devaammmm silkeletme keçi boynuzu pekmezi.. sade sert kahve.. yumurtalıklar sıcak.. herşeyi denicem...
' O BEBEK BU GÖBİŞE GİRECEK' :90:

Gunaydin kizlaar... cogu kadini saglik sorunu olmamasina ragmen hamile kalamiyor. Bunun nedeni de strestir :18: Surekli onu dusunerek psikolojik olarak rahat olmamaya neden oluyor bu da hamileligi erteliyor. Etrafimdaki kadinlar, ne zaman testleri braktiysalar, ne zaman umidini kestilerse, iste o ay hamile kaldilar. Hamile kalmak isteyen biri gibi zor oldugunu biliyorum, ama deneyin... "Bebek yapmayi biragin, ask yasayin..." diye bir soz var bizim buralarda

Salut,

Tu parle français ??

Evet bencede cesur olmak lazim bende 23 yasindayim 7 yildir taniyorum kocisi..

Ama etrafdaki bebeleri sevmekten sikildik bizim bebis olsun onu sevelim dedik..

evet cok dogru.. bende oyle cok taniyorum..

Hadi bakalim insallah canim...

En zoruda beklemek !!

kızlar ruyada hamile gbi şeylr gruldgunde yakında hamile kalcanza işaret tir ablama ole olmstu

ayy nasil hevesleniyorum.. hastanedeyim ve hamile hamile kadinlar geciyo onumden !!

kiz elaammm silkeledimi ??
ne dedin ??

doktorum hamileliği bir ağaca benzetti ilk hamile kaldığın zamandan başlayalım dedi
ilk ağaçlar çiçek yapar dedi bu hamileliğin ilk ayıdır.
sonra çiçekler dökülür 2-3 ay
daha sonra meyve yapar dedi ilk önce olmamış bozuk meyveler dökülür 4-5 ay
daha sonra içine kurt girenler dökülür 7.ay
ve sonra eline kalan ham meyve senin meyvendir(BEBEĞİN).
Dedi ve ilk gebeliklerin düşük olma olasılığı da yüksekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…