günaydın arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ...
ben de yaklaşık 6 aydır gebelik düşünüyorum ama henüz olmadı bişey hayırlısı artık denemelere devam ...
folik asit kullanmıştım ilk 3 ay bi ara bıraktım fakat şimdi tekrar başladım. öpüyorum hepinizi yarının güzel anneleri :)
hsgeldn hayatmmm aramza umarm en kısa zamanda bebişmz olur bnde 15 aydr istyorum ama yok
slm kızlar herkese günaydın dün sabahtan itibaren soğan kürüme başlamış bulunmaktayım inanarak ve dua ederek yapıorum inşallah Rabbim bana vesile kılar..dün akşam rüyamda bebeğim olmuştuı emziriyodum inanın okadar güzel bir rüyaydıki..rüyası bile böyleyse gerçeği nasıldır dedim...Allah hepimize nasip etsin
cnm sen doktora gitmiş miydin?
hsgeldn hayatmmm aramza umarm en kısa zamanda bebişmz olur bnde 15 aydr istyorum ama yok
inşallah canım hayırlısı olsun bende biraz korku var ama eşim çok ama çok istiyor ...bakalım artık
evet cnm 3 ay once tek basma gtmstm doktora ultrasnla bkmstı hc br sorun yok dmsti daha bebek yok önmzdekı hafta esmle gtcez bde
nden korku var cnmm
27 yaşındayım ama hani anneliğe hazırmıyım yapabilirmiyim vb korkular çok saçma geliyor belki ama öyle işte canım :))
27 yaşındayım ama hani anneliğe hazırmıyım yapabilirmiyim vb korkular çok saçma geliyor belki ama öyle işte canım :))
Alla aşkına evliliğe de hazır mıydın?? hayat hiç bir şey için senin hazırlığını beklemez ki bekletilmeyi de sevmez yaşımız doğurana kadar zaten 30 olacak neredeyse.. bence biraz cesur ol zaten neyi çok biilerek yapıyoruz ki şu hayatta
haklısın canım evlilikten de korkuyodum hiç hazır olamdığım anda evlendim ama çok mutluyum çok şükür her şey yolunda bide bebeişimiz gelsin değme keyfine :))) teşekkürler canım
evet cnm 3 ay once tek basma gtmstm doktora ultrasnla bkmstı hc br sorun yok dmsti daha bebek yok önmzdekı hafta esmle gtcez bde
Alla aşkına evliliğe de hazır mıydın?? hayat hiç bir şey için senin hazırlığını beklemez ki bekletilmeyi de sevmez yaşımız doğurana kadar zaten 30 olacak neredeyse.. bence biraz cesur ol zaten neyi çok biilerek yapıyoruz ki şu hayatta
Gunaydin kizlaar... cogu kadini saglik sorunu olmamasina ragmen hamile kalamiyor. Bunun nedeni de strestir :18: Surekli onu dusunerek psikolojik olarak rahat olmamaya neden oluyor bu da hamileligi erteliyor. Etrafimdaki kadinlar, ne zaman testleri braktiysalar, ne zaman umidini kestilerse, iste o ay hamile kaldilar. Hamile kalmak isteyen biri gibi zor oldugunu biliyorum, ama deneyin... "Bebek yapmayi biragin, ask yasayin..." diye bir soz var bizim buralarda
hayırlısı olsun canım.. bizde 9 aydır denioruz.. mayısta düşük olmasaydı şimdi 4 aylık hamiş olcaktım
kısmet değilmiş.. şu adetim bi bitsin çalışmalara son gaz devaammmmsilkeletme keçi boynuzu pekmezi.. sade sert kahve.. yumurtalıklar sıcak.. herşeyi denicem... ' O BEBEK BU GÖBİŞE GİRECEK' :90:
kızlar ruyada hamile gbi şeylr gruldgunde yakında hamile kalcanza işaret tir ablama ole olmstu
ayy nasil hevesleniyorum.. hastanedeyim ve hamilehamile kadinlar geciyo onumden !!
Bende ne zaman hamile kalmak istedigime karar verdiysem, sokakta, her yerde gozumun onunee sadecekadinlar cikiyor. Bu sehirde herkez mi diye soruyom kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?