Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Salut,

Tu parle français ??

Evet bencede cesur olmak lazim bende 23 yasindayim 7 yildir taniyorum kocisi..

Ama etrafdaki bebeleri sevmekten sikildik bizim bebis olsun onu sevelim dedik..

Oui, je peux parler français :) mais peu

bence de ihtiyacımız olan şey birazcık cesaret :)

27 yaşındayım ama hani anneliğe hazırmıyım yapabilirmiyim vb korkular çok saçma geliyor belki ama öyle işte canım :))

Canım geçen yıl kasım ayında adetimi gördükten sonra eşim artık hap kullanmasan da bizimde bi bebişimiz olsa dedi. gerçi hep ima ediodu ama bu kadar ciddi ve net hiç konuşmamıştık.. neyse karar verdik adetten sonra hap kullanmıcam.. korunmayacağız.. ama aldımı beni bi sitres napcam ben hazır değilim.. doğrumu yapıorum bakalbilirmiyim? iyi anne olurmuyum .. ya doğum korkusu :18: ben kan görünce bayılan insan bi kan aldırmaya gittiğimde hastaneyi kaldıran ben .. ve doğummm :18: inaılmaz korkular sarmıştı beni.. ama eşim okadar hayeller kuruyodu ve okadar çok istiodu ki bu korkularımı onla paylaşmadım
neyse mayıs ayında adetim geldi ama çookkkk uzun ve pıhtılı filan gelince dr a gitmemle düşük yaptığımı öğrendiğim andan sonra... afedersin wc de o kan pıhtılarının gidişini.. eğer tutunsaydı o kan pıhtılarını değilde bebeğima bakacağımı düşündükçe çıldırdım durdum.. çok etkilenmiştim. wc ye bile gidemiordum.. işte ozaman anladımki.. farkında olmadan sen kendini hazırlamışsında haberin yokmuş.. hani olsada şimdi sevinsem.. dünyayo oynatır kociş sanırım tabi bendee

tahmin ettim ben yanlis yaptigini. sen guven bana. daha yumurtlamadin. sabah yapilmaz test. zaten ilk idrarinla hiccccccc yapilmaz. sen dedigim gibi yap fotoyu ekle buraya bakalim.

buz olayini ben anlamis deyilim ya hakiketenmi hiz yapiyo?
valla dogru cnm. kuzen dr. o dedi bizde yaptik. kizlarinda hosuna gitti gulustuk.

gunaydııııııın kızlarrrrrrrr
hepinize gunaydinnnn.
cnm. muhtemelen stres kaynakli adet duzenjn degisti. zaten 28 gunden 31 gune uzamasida gec yumurtladigini gosteriyor eskiye gore.
sen artik 31 gunde bir adet oluyorsun. verimli zamanin adetinin ilk gunu 1. gun olmak uzere 10-21. gunler. muhtemel yumurtlamanda yine 14-15-16-17. gunlerden birisi. o nedenle sen 10+21 gunleri arasini gum asiri iliski ile gecirebilirsen gebe kalma sansin artar.

anammmm. 30 demeyin. ben 30 um zaten.
kizlar. olay su. simdik stres yapinca sut hormonu fazla salgilaniyormus ve sperm ole yumurtanin arasina girip dollnmeyi engelliyormis. hani eskilerin sut korur dedigi hikaye bu olur. emzikli kadin genelde adet olmaz ve gebe kalmaz ya. aynisi.

waayyyy çok güzel bi benzetme yapmış drun canımmm

günaydın kızlar
ben dün akşam sonunda silkeletebildim
hemde hiç itiraz etmedi
işi bitince tam yatıyodu hadi beni silkele dedim
nasıl yapcam dedi
tut bacaklarımdan havaya kaldır salla işte dışarı çıkmasın bebek dedim
ama toplasan 30 saniye sallamamıştır
tamam yeter dedi bıraktı
bende sonrasında kendim silkelenmeye devam ettim
15 dk bacaklarımı karnıma çekerek yattım yarım saat de dikip yattım
inşallah faydası olmuştur spoşlar doğru yolu bulup yumoşlarla kaynaşmıştır

Gunaydin
Manaykmisin demedimi ??
NE guzel iste birbirinize destek !!

SPor yapmisin baya..

Günaydın kızlarrrr beni de alın aranıza henüz adet olmadım ama olurum 2 güne sanırım batımı da o zaman veririm

günaydın canlar ovulasyon dönemi gelmeden de kendimi boş bele hissediyorum,klomen e davem ediyorum..bu arada benim çift yumurta ikizi kardeşlerim var acaba benim de olur mu klomeni ilkkez kullanıyorum:44::44:

nasıl çok komik oluyo dimiiii

hadi inşallah tutmuştur canım

Gunaydin
Manaykmisin demedimi ??
NE guzel iste birbirinize destek !!

SPor yapmisin baya..

yok canım valla bu sefer demedi
ama 10 aydır her seferinde söylüyorum dediğin gibi manyakmısın bi yerini kırarım bide diyo sallamıyodu
akşam biraz kızdırdı beni acıklı konuştum ondan kıyamadı heralde

Günaydın kızlarrrr beni de alın aranıza henüz adet olmadım ama olurum 2 güne sanırım batımı da o zaman veririm

leeeennnnn burdadamı buldun beni
hoşgeldin gülooooooo

nasıl çok komik oluyo dimiiii

hadi inşallah tutmuştur canım

ayy hemde ne komik
hayır bu zamana kadar hayır be manyak diyen adam bu sefer kuzu kuzu silkeledi bu daha komikti
gülmemek için kendimi zor tuttum

inşallah tutmuştur canım kaldı 2 hafta bakalım belli olacak

hahahaha al bendende o kadar
bakalım burdan nereye gitcez
Bilmiyorum nasılsa kurutulacak yeni bir topik açılır
Benim topik de var aslında Sonbahar ve kış aylarına umut besleyenler diye çok geniş aldım umutsuz vaka olduğum için Orada da hamile kalanlar gitti topik ıssız kaldı
Burası kalabalıkmış iyi oldu

sorma aynen de dediğin gibi oluyorrr
Sen kaç zamandır deniyorsun benim 14 ay oldu. Benden sonra evlenenlerin 4 aylık çocukları var

Canım çok teşekkür ederim İnşallah Allah aratmadan nasip eder

canım inşallah Allah gönlüne göre verir seninde bizimde bende dün yazılanların hepsini okudum yapacam inşallah ama benimki ne der bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…