Salut,
Tu parle français ??
Evet bencede cesur olmak lazim bende 23 yasindayim 7 yildir taniyorum kocisi..
Ama etrafdaki bebeleri sevmekten sikildik bizim bebis olsun onu sevelim dedik..
27 yaşındayım ama hani anneliğe hazırmıyım yapabilirmiyim vb korkular çok saçma geliyor belki ama öyle işte canım :))
tahmin ettim ben yanlis yaptigini. sen guven bana. daha yumurtlamadin. sabah yapilmaz test. zaten ilk idrarinla hiccccccc yapilmaz. sen dedigim gibi yap fotoyu ekle buraya bakalim.O zaman yarın bir de öyle deneyeyim. Bakalım yarın ne çıkacak. Gerçi Pazartesi akşam ve salı akşam ilişki oldu. Eğer salı günü yumurtladıysam belki tutmuştur. Yarın 5 te yapıyorum tekrar o zaman. Yaa bugün sabah kargoyla gelince testler hemen yaptım bi tane. Daha kahvaltı yapmamıştım bişey yiyip içmemiştim. O yüzden denedim hemen.
valla dogru cnm. kuzen dr. o dedi bizde yaptik. kizlarinda hosuna gitti gulustuk.buz olayini ben anlamis deyilim ya hakiketenmi hiz yapiyo?
hepinize gunaydinnnn.gunaydııııııın kızlarrrrrrrr
cnm. muhtemelen stres kaynakli adet duzenjn degisti. zaten 28 gunden 31 gune uzamasida gec yumurtladigini gosteriyor eskiye gore.canım ya diğer sayfalarda arkadaşlara yumurtlama günü hesaplamışsın benim regl döngüm başını aldı gitti bi garip oldu işin içinden çıkamadım 28 günde bir olan adet bebek çalışmalarına başladığımızdan beri saçmaladı şimdi canım 22 haziran 22 temmuz 22 ağustos adet tarihlerim ve 7 gün sürer adetim son 3 gün sadece lekelenmeler olur yani sence benim bat ne zaman ve yumurlama ne zaman yardımcı olur musun ?
anammmm. 30 demeyin. ben 30 um zaten.Alla aşkına evliliğe de hazır mıydın?? hayat hiç bir şey için senin hazırlığını beklemez ki bekletilmeyi de sevmez yaşımız doğurana kadar zaten 30 olacak neredeyse.. bence biraz cesur ol zaten neyi çok biilerek yapıyoruz ki şu hayatta
kizlar. olay su. simdik stres yapinca sut hormonu fazla salgilaniyormus ve sperm ole yumurtanin arasina girip dollnmeyi engelliyormis. hani eskilerin sut korur dedigi hikaye bu olur. emzikli kadin genelde adet olmaz ve gebe kalmaz ya. aynisi.Gunaydin kizlaar... cogu kadini saglik sorunu olmamasina ragmen hamile kalamiyor. Bunun nedeni de strestir :18: Surekli onu dusunerek psikolojik olarak rahat olmamaya neden oluyor bu da hamileligi erteliyor. Etrafimdaki kadinlar, ne zaman testleri braktiysalar, ne zaman umidini kestilerse, iste o ay hamile kaldilar. Hamile kalmak isteyen biri gibi zor oldugunu biliyorum, ama deneyin... "Bebek yapmayi biragin, ask yasayin..." diye bir soz var bizim buralarda
doktorum hamileliği bir ağaca benzetti ilk hamile kaldığın zamandan başlayalım dedi
ilk ağaçlar çiçek yapar dedi bu hamileliğin ilk ayıdır.
sonra çiçekler dökülür 2-3 ay
daha sonra meyve yapar dedi ilk önce olmamış bozuk meyveler dökülür 4-5 ay
daha sonra içine kurt girenler dökülür 7.ay
ve sonra eline kalan ham meyve senin meyvendir(BEBEĞİN).
Dedi ve ilk gebeliklerin düşük olma olasılığı da yüksekmiş
günaydın kızlar
ben dün akşam sonunda silkeletebildim
hemde hiç itiraz etmedi
işi bitince tam yatıyodu hadi beni silkele dedim
nasıl yapcam dedi
tut bacaklarımdan havaya kaldır salla işte dışarı çıkmasın bebek dedim
ama toplasan 30 saniye sallamamıştır
tamam yeter dedi bıraktı
bende sonrasında kendim silkelenmeye devam ettim
15 dk bacaklarımı karnıma çekerek yattım yarım saat de dikip yattım
inşallah faydası olmuştur spoşlar doğru yolu bulup yumoşlarla kaynaşmıştır
Cuteheart dostum öylesine söylediim maksat zamanın geçtiğini arkadaşa izah etmektii kıyamammmmm
günaydın kızlar
ben dün akşam sonunda silkeletebildim
hemde hiç itiraz etmedi
işi bitince tam yatıyodu hadi beni silkele dedim
nasıl yapcam dedi
tut bacaklarımdan havaya kaldır salla işte dışarı çıkmasın bebek dedim
ama toplasan 30 saniye sallamamıştır
tamam yeter dedi bıraktı
bende sonrasında kendim silkelenmeye devam ettim
15 dk bacaklarımı karnıma çekerek yattım yarım saat de dikip yattım
inşallah faydası olmuştur spoşlar doğru yolu bulup yumoşlarla kaynaşmıştır
Gunaydin
Manaykmisin demedimi ??
NE guzel iste birbirinize destek !!
SPor yapmisin baya..
Günaydın kızlarrrr beni de alın aranıza henüz adet olmadım ama olurum 2 güne sanırım batımı da o zaman veririm
Napimmmm ay ay geziyorum işte her topik hamile kalıyor hamilelerin muhabbetine dönüşüyor 1 senedir ben de o topik senin bu topik benim dolanıyorummmmleeeennnnn burdadamı buldun beni
hoşgeldin gülooooooo
nasıl çok komik oluyo dimiiii
hadi inşallah tutmuştur canım
Napimmmm ay ay geziyorum işte her topik hamile kalıyor hamilelerin muhabbetine dönüşüyor 1 senedir ben de o topik senin bu topik benim dolanıyorummmm
Napimmmm ay ay geziyorum işte her topik hamile kalıyor hamilelerin muhabbetine dönüşüyor 1 senedir ben de o topik senin bu topik benim dolanıyorummmm
hahahaha al bendende o kadar
bakalım burdan nereye gitcez
Bilmiyorum nasılsa kurutulacak yeni bir topik açılırhahahaha al bendende o kadar
bakalım burdan nereye gitcez
Sen kaç zamandır deniyorsun benim 14 ay oldu. Benden sonra evlenenlerin 4 aylık çocukları var
sorma aynen de dediğin gibi oluyorrr
Canım çok teşekkür ederim İnşallah Allah aratmadan nasip edercnm. muhtemelen stres kaynakli adet duzenjn degisti. zaten 28 gunden 31 gune uzamasida gec yumurtladigini gosteriyor eskiye gore.
sen artik 31 gunde bir adet oluyorsun. verimli zamanin adetinin ilk gunu 1. gun olmak uzere 10-21. gunler. muhtemel yumurtlamanda yine 14-15-16-17. gunlerden birisi. o nedenle sen 10+21 gunleri arasini gum asiri iliski ile gecirebilirsen gebe kalma sansin artar.
.
yok canım valla bu sefer demedi
ama 10 aydır her seferinde söylüyorum dediğin gibi manyakmısın bi yerini kırarım bide diyo sallamıyodu
akşam biraz kızdırdı beni acıklı konuştum ondan kıyamadı heralde
leeeennnnn burdadamı buldun beni
hoşgeldin gülooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?