Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

su828
ESRARENGIZ86
cimcimesultan

Kiz beni stresse soktunuz haaa....

Ilk denemem benim istiyorum cok yaa..

sevgi kuzum bat 22 eylüğl beni de ekle bakalım inşallah bu ay güzel heberleri alırız

Burdan.. doguma insallah ...

amiiiiinnnn inşallah kuzummmm
ağzından bal damlıyo valla

evet burda herkes hamilelik bekliyo herkes birbirini anlıyo

amin canım inşallah.
yapabildiklerini yap valla yapamadıklarını bi kulp bul emri vaki olsun yaptır

su828
ESRARENGIZ86
cimcimesultan

ah canım yaaaa inşallah ilk denemende tutarda bu stresi çekmezsin her ay.

ayy hemde ne komik
hayır bu zamana kadar hayır be manyak diyen adam bu sefer kuzu kuzu silkeledi bu daha komikti
gülmemek için kendimi zor tuttum

inşallah tutmuştur canım kaldı 2 hafta bakalım belli olacak

Eeee bu kez nasıl ikna ettinn peki

benim garibim bebek olsun die yapmıcağı şey yok :90: ilk sölediğimde şaşırdı ama tmm demişti.. ama ilişkide o romantiklikten sonra böle bi ormantiklik çook tuhaf oluyooo
:90::90:

HAaa vallaha cok tuhaf olmustur..

Iyiyiz canim sen ??
sohbete devam calismalara devam..

napalım canım bizde aynı işteyim çalısıyorum canım sıkılıyo benım 2.cocuk olucak ama bır türlü tutturamadık ya bu ayda sanki olmuyacak of ya erken test yaptım bısey cıkmadı

su828
ESRARENGIZ86
cimcimesultan

neden sitrese girdin kısss olur merak etme sitres yok rahat relax olcaz.. bol bol silkelenecezzz
kocişlerede ver balı ver pekmezi içir kahveleri yapacaz..
:90:

napalım canım bizde aynı işteyim çalısıyorum canım sıkılıyo benım 2.cocuk olucak ama bır türlü tutturamadık ya bu ayda sanki olmuyacak of ya erken test yaptım bısey cıkmadı

Bende isteyim vallaha bi cok is var yapilacak ama bebek dusunduumden konsantre olamiyorum..:126::126:
ve canim sikiliyo iyiki varsiniz..
ayni seyleri paylasiyoruz yasiyoruz en azindan..

Canim pozitif ol !! insallah..

neden sitrese girdin kısss olur merak etme sitres yok rahat relax olcaz.. bol bol silkelenecezzz
kocişlerede ver balı ver pekmezi içir kahveleri yapacaz..
:90:

Adamin isi gucu kahve zaten..

Benim kini zor ikna etcem silkenmeye..
bu aksam bidaha soyleyim yapmazsa

Son düzenleme:
Bende isteyim vallaha bi cok is var yapilacak ama bebek dusunduumden konsantre olamiyorum..:126::126:
ve canim sikiliyo iyiki varsiniz..
ayni seyleri paylasiyoruz yasiyoruz en azindan..

Canim pozitif ol !! insallah..

ay bendee öleee sabahtan beri masamdakiler bana ben onlara bakıorum:126::126: ama bişi yapamıorum

dün akşamın bizim için ne kadar önemli olduğunu söyledim pek oralı olmadı ben her ay doktora para vermek istemiyorum geçen ay fırsatı kaçırdık bu ay kaçırırsak doğum kontrol hapına başlıcam artık boş yere acaba olcakmı diye heveslenmeyeyim nede olsa öylede olmuyo böylede olmuyo dedim

sonra işi bitince biraz akmış dışarı hadi beni silkele dedim bu sefer tamam dedi ama ne kadar çok istediğimi ve ne kadar kararlı olduğumu gösterdim silkelede bebek dışarı çıkmasın dedim valla bende hayret ettim ama yaptı bu akşamda silkeletebilirsem tam süper olcak

ay bendee öleee sabahtan beri masamdakiler bana ben onlara bakıorum:126::126: ama bişi yapamıorum

cok kotu vallaha..
biz zaten hamile kalsakta yapamayiz isleri o zamanda hamilelik konusuruz dogduktan sonrada..

(Tamam uctum uctum ama yaa birakin biraz hayal kuralim..)

Adamin isi gucu kahve zaten..

Benim kini zor ikna etcem silkenmeye..
bu aksam bidaha soyleyim yapmazsa

neden yapmıokiii çok eğlenceli oluoooo

benim kociş itiraz etmedi yapmıştı ama 'bi gören olsa manyak bunlar.. bunların yapacağı çocuktan ne hayır gelir der walla.. sankim eskiden babalarımız annelerimizi böle silkeliolarmıydı, köylerdeki kadınlarda böle silkeleniomudu ' diede lafı sokmuştu :90:

ayy benim kocam zaten oyle diyo..
Ask sen merak etme boyle seyler yapmana gerek yok falan diyo..

cok kotu vallaha..
biz zaten hamile kalsakta yapamayiz isleri o zamanda hamilelik konusuruz dogduktan sonrada..

(Tamam uctum uctum ama yaa birakin biraz hayal kuralim..)

ay ama hayali bilem güzel oluyo yaaa
ben bide gebelik boyuncada çalışıcam nasipse.. ewde kafayı yerim kendime karnıma sararım sürekli dr larda olurum. kendimi dinlememek için işe devammm anlıcağınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…