Yaaa esrammm kuzummm beni yanlış anlama ama cok ayrintilara takilma lütfen bu seni daha con stes yapıyorkızlar benim bi hafta önce adet sancılarım çok olmuştu ve başım belim çok kötü ağrıdı. 10 gün önceden gelecekti adetim (ki öle olsaydı 2. kez adetim 10gün erken gelmiş olacaktı) neyse migrende tutunca ağrı kesici içtim.. ve ogün ve yarın derken 1 hafta gelmedi. ve tam zamanında adetim geldi. normalde düzenliken geldiği gibi 28 gün.. neyse şimdi benim erken gelcekide acaba ağrı kesici geciktirmiş olupda ben buay yumurtlamıcak olabilirmiyim??:18::18:
Kizlar yaniyorum ben bugun yaa.. ellerim ayaklarim yuzum sisti (hep usuyen ben)
Anlamadim ?? git git gidak zamanimi ??
Yarildim gülmektenBugün sanırım bnmde yumurtlamaaa günüm( ilk defa kasıkta ağrı ve yumurta akı olayı oldu ama boşa gittii bu ay snrm...
eşim seyahatte az önce gıtgıtgıdaaaaak die mesaj attım ahahah koptumm çilli horozumm ibibikli horozum paçalı horozumm gel artık dedimm ahahahah anlamadı :))))))
Yarildim gülmekten
Hay sen cok yasa emi
Valla ven hep yandigim icin yumurtlamaya ozrl bi durummu bilmiyorum ama senin sat yada bat ne zmnki yumurtlsna zmninmi
Canim benim bildiğim agri jesici adeti geciktirmez antibiyotik falan geciktirio ama bu yumurtlamani nie engellesinki bunu düşünüp stres yapma
Bugün sanırım bnmde yumurtlamaaa günüm( ilk defa kasıkta ağrı ve yumurta akı olayı oldu ama boşa gittii bu ay snrm...
eşim seyahatte az önce gıtgıtgıdaaaaak die mesaj attım ahahah koptumm çilli horozumm ibibikli horozum paçalı horozumm gel artık dedimm ahahahah anlamadı :))))))
Horozumu kacirdilar daldan dala ucurdurdulareheueheueehu :))) bende koptum yazarkennn çok eğlendimmm
cnm az önce arkadaş erken adet gördüğümden dr eylül ayında yumurtlamayabilirsin dedi die yazdı ya ona takıldım bende
Horozumu kacirdilar daldan dala ucurdurdular
Yaaa esrammm kuzummm beni yanlış anlama ama cok ayrintilara takilma lütfen bu seni daha con stes yapıyor
ayyy sen diyince benimde canim pilav ustu tavuk cekti:125:erol tas gibim yiyesim geldiayy
yurmutlama horoz git git gidaaaa.
git git canim tavuk cekti bu ne yaa..
Doğru esram coj şey bilmek bi yönden iyi bi yönden kötühaklısın canım farkında olmadan herşeyi ayrıntısına takılıorum.. sanırım fazla bilmek de iyi değil :26:
ayyy sen diyince benimde canim pilav ustu tavuk cekti:125:erol tas gibim yiyesim geldiallahtan hamis degiliz
Doğru esram coj şey bilmek bi yönden iyi bi yönden kötü
Bugün sanırım bnmde yumurtlamaaa günüm( ilk defa kasıkta ağrı ve yumurta akı olayı oldu ama boşa gittii bu ay snrm...
ayyy yenide yedim amma aciktim sanirsamm
bende pilav olmadan olmaz zaten...
:82::82::82::82::104:
Inciiimmm mrb cnm onuncu gun aksam yumutlama gorunuyor 11.gun siliklesirse kesin yumurtldin 10 11 12 13gunler önemli
Inciiimmm mrb cnm onuncu gun aksam yumutlama gorunuyor 11.gun siliklesirse kesin yumurtldin 10 11 12 13gunler önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?