Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Bugün sanırım bnmde yumurtlamaaa günüm ( ilk defa kasıkta ağrı ve yumurta akı olayı oldu ama boşa gittii bu ay snrm...
eşim seyahatte az önce gıtgıtgıdaaaaak die mesaj attım ahahah koptumm çilli horozumm ibibikli horozum paçalı horozumm gel artık dedimm ahahahah anlamadı :))))))

Yaaa esrammm kuzummm beni yanlış anlama ama cok ayrintilara takilma lütfen bu seni daha con stes yapıyor

Kizlar yaniyorum ben bugun yaa.. ellerim ayaklarim yuzum sisti (hep usuyen ben)
Anlamadim ?? git git gidak zamanimi ??

Valla ven hep yandigim icin yumurtlamaya ozrl bi durummu bilmiyorum ama senin sat yada bat ne zmnki yumurtlsna zmninmi

Yarildim gülmekten
Hay sen cok yasa emi

Canim benim bildiğim agri jesici adeti geciktirmez antibiyotik falan geciktirio ama bu yumurtlamani nie engellesinki bunu düşünüp stres yapma

cnm az önce arkadaş erken adet gördüğümden dr eylül ayında yumurtlamayabilirsin dedi die yazdı ya ona takıldım bende

Ayy cok fenasin varyaa.. nasil guldum..

allah kavustursun..

ayy
yurmutlama horoz git git gidaaaa.
git git canim tavuk cekti bu ne yaa..
ayyy sen diyince benimde canim pilav ustu tavuk cekti:125:erol tas gibim yiyesim geldiallahtan hamis degiliz

haklısın canım farkında olmadan herşeyi ayrıntısına takılıorum.. sanırım fazla bilmek de iyi değil :26:
Doğru esram coj şey bilmek bi yönden iyi bi yönden kötü

ayyyy koptummmmm Allahım yaaa nerden aklına geldi .. 40 yıl düşünsem gene gelmez aklıma :90::90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…