canim sen adet oldunmuki?sevgi kuzum bat 22 eylüğl beni de ekle bakalım inşallah bu ay güzel heberleri alırız
canim 10 gun koyu bence bugunu degerlendir ve sonraki gunler
sat 19/07 ve bu ay bat 18/08 inde oldum 4 gun dun bitti..
ovulasyon tarihi ise 28/08 mis
canim 10 gun koyu bence bugunu degerlendir ve sonraki gunler
kizlar ya elimde ovi testlerim var inanin hic hevesim yok etmeye atesimi olcucekdim onuda yapmadim benim sonum ne olucak hiccc bilmiyorum
10. gün yani bugün az önce yaptım canım. Şimdi ben bu akşamı iyi değerlendirim o zaman. Yarın testi tekrarlim ona göre devam ederiz :)
kizlar ya elimde ovi testlerim var inanin hic hevesim yok etmeye atesimi olcucekdim onuda yapmadim benim sonum ne olucak hiccc bilmiyorum
Ay benim adetim de bitsede bende bi başlasam çalışmalaraaaa
Ay benim adetim de bitsede bende bi başlasam çalışmalaraaaa
Aynen canim iyi degerlendir yarin da cizgi koyu cikarsa yarinida degerlendir
unutup acımı alıcam bebemi
asıl ozaman görecek gücümü
göbişin de içini bebiş dolduracak
kadere inanırım olacak olacakkkkk:90::90::90::90::90::90::90::90:
bilmiyorumki canim 1 yildir istiyorum heralde ondan boyleyim olmayinca iste neyse... sen bugunu mutlaka degelendir insallah hepimiz hamile kaslirizNEden canımmm neden böyle oldunn ki
bilmiyorumki canim 1 yildir istiyorum heralde ondan boyleyim olmayinca iste neyse... sen bugunu mutlaka degelendir insallah hepimiz hamile kasliriz
Canim bi kac gun erken yumurtluyor olabilirsin otomatik hesaplayicilar cogu zaman doğru sonuç vermiyor sen kendi vücudunun belirtileri takip et ...boyle akintin ayni yumutanin beyazi gibi seffaf ve uzatan bi akintiysa yumurtlama akintisidir
unutup acımı alıcam bebemi
asıl ozaman görecek gücümü
göbişin de içini bebiş dolduracak
kadere inanırım olacak olacakkkkk:90::90::90::90::90::90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?