Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kizlar ya elimde ovi testlerim var inanin hic hevesim yok etmeye atesimi olcucekdim onuda yapmadim benim sonum ne olucak hiccc bilmiyorum

unutup acımı alıcam bebemi
asıl ozaman görecek gücümü
göbişin de içini bebiş dolduracak
kadere inanırım olacak olacakkkkk
:90::90::90::90::90::90::90::90:

bilmiyorumki canim 1 yildir istiyorum heralde ondan boyleyim olmayinca iste neyse... sen bugunu mutlaka degelendir insallah hepimiz hamile kasliriz

Canım benim yapma böyle. Burda birbirimize destek olmak için varız. Sen böyle yaparsan bizde üzülüyoruz. Ben nasıl bunalımlardan geçiyorum bilsen, her akşam ağlıyorum, bir türlü dinmiyor acım. Ama yeniden mutlu günler gelecek inanıyorum. Salmak yok, kendimizi bırakmak yok. Üzülsekte ağlasakta yeniden çabalamak zorundayız.

Canim bi kac gun erken yumurtluyor olabilirsin otomatik hesaplayicilar cogu zaman doğru sonuç vermiyor sen kendi vücudunun belirtileri takip et ...boyle akintin ayni yumutanin beyazi gibi seffaf ve uzatan bi akintiysa yumurtlama akintisidir

teşekkür ederim cnm cevabın için
evet aynı öyle bi akıntı oldu 2 gün sürdü,bakalım hayırlısı artık

Canlarrr ben kocişimle buluşmaya gidiyorum geliyormuş aradı. Sonra yemek felan filan derkennn :) Gece girerim belki burda olursanız. Öpüldünüz çokkkk

Herkese merhaba. Bugün adet oldum umutlar benimde eylülde kaldı.Umarım allah tez zamanda hepimize bu duyguyu yaşatır

oyy oyyy kadın olmak zor anam zor.. bugün yazılanları okuyorum da.. ne çekmişiz be!! ben artık uğraşmıcam bırakıcam akışına oldu oldu napayım strese sokuyorum yoksa kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…