Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Ayy benimki de mi ondan acabaaa nedirrr
Eee peki senin bebeğin var mı ikinciyi mi istiyorsun???

Öğretmenim canim
Saygilar ogretmenimmmmmm
Kızlar bişi sorcam size ,bu yumurtlama günleri kaç gün sürüyor ?
Ne yapılmalı? önerilere ihtiyacım var ..... :))
Yumurta yumurtladiktan sonra bir gun yasiyor spermler 3-5gune kadar yasayabiliyor o yuzden iliski gunler onemli....iliskiden sonra bedenini sicak tutmaya bak ayaklar önemli..yataktan hemen kalkmak yok mumkunse esin icinden hemen cikmasin ilk aklima gelenler

sağol canımmmm

doktor bana çocuk düşündüğümü sölediğim zaman yaptırdı canım tetanos aşısı.. önlem için yapılıyor... bir sakıncası yok yani :)

Dogru ya aslinda farketmiyor ama kiz daha agir basiyo sanki.onceden hep wrkek isteedim evlendikten sonra kiz baskin geldi sanki.

doktor bana çocuk düşündüğümü sölediğim zaman yaptırdı canım tetanos aşısı.. önlem için yapılıyor... bir sakıncası yok yani :)

ayy cok sagol icim rahatladi..

kormaya baslamistim.. bi 3 - 4 ay bekle falan derse diye !!

Dogru ya aslinda farketmiyor ama kiz daha agir basiyo sanki.onceden hep wrkek isteedim evlendikten sonra kiz baskin geldi sanki.

bende kiz hep kiz olsun benim gibi suslu olsun falan diyodum evleneli annamm bi tuturdum erkek erkek diye..
erkek bebekleride hic sevmezdim..
dusunsene en az 6 tane kuzenim dogum yapti gecen ay ve hepsinin kizi oldu..

ayy cok sagol icim rahatladi..

kormaya baslamistim.. bi 3 - 4 ay bekle falan derse diye !!

her 10 yılda bir yapılması gereken bir aşıymış. ne kadar doğum yapcağın ortam steril olsada açık yaran olacağı için önlem alınıyor canım... ben biraz psikopata bağlamıştım herşeyi doktora sordum :))) zaten kadın fenalaştı benden şimdi sakinleşmeye çalışıyorum çünkü düşündükçe stres oluosun.. biraz akışına bırakmak gerek sanırım... zor ama işte bakalımmm :)

evet oyle dedi is doktoru..
bakalim yarin yaparda kurtulurum insallah bende bir cok sey sormam lazim.. ve insallah sorun falan olmaz..
evet akisina birakmak lazimda cok zor..:18::18::18::18:

bende kiz hep kiz olsun benim gibi suslu olsun falan diyodum evleneli annamm bi tuturdum erkek erkek diye..
erkek bebekleride hic sevmezdim..
dusunsene en az 6 tane kuzenim dogum yapti gecen ay ve hepsinin kizi oldu..

Insallah olsunda farketmiyor.tabiki insallah herkesin gonlune gore olur. Herkese bol şanslar

kızlarr düşük yapan arkadaşımdan bi haber geldi çokkk üzüldümmmm

4 aylıktı bebişi.. kanaması varmış sonra fenalaşıo.. neyse hastane yolları.. derken bebişinin 3 hafta önce öldüğü ortaya çıkmış
kürtaj olcaktı ama bebek ölünce içinde şişmiş su var ya ondan kaynaklanan bişi oluşmuş tam anlamadım. kürtaj yaparsak bidaha anne olamayabilirsiniz demiş dr.. :18: vücut atıo bekleyelim en son kalıntıları temizleriz.. yoksa müdahale edersek dediğim gibi demiş.. arkadaşın kanaması artmış bayılmış filan..şimdi bekliolar..

anammm amma konuşmuşsunuz pes ettim
herkesler iyi bakıyorum topik geveze dolu ben de geldim tam oldu

ah canım yaaaa Kıyamam allahim yardımcısı olsun sifasini versin inşallah

Allah yardimcisi olsun insallah. Ama bebek ölünce bi sure sonra anneyi zehirledini duymustum.onemli bi durum.rabbim yardimcisi olsun

allah sifasini versin cok zor bi durum..
Uzuldum..

Kizlar aranizda yumurrtlama doneminde agrisi olan var mi.bende ilk defa 2_3 gundur hafif bi adet agrisi gibi bise var.onceden bunu sadece adet olirken hissederdim.yoksa piskolojik mi yiine yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…