Ayy benimki de mi ondan acabaaa nedirrrbende ilk gebeliğimde anlamadım cnm hep yemek yemek istiodum özelliklede çok sevmememe rahmen o ara bi yumurta haşlamasıdır gidiodu.. sabah akşam haşlanmış yumurta..ama normaldede çok pis boğaz olduğumdan :125: anlamadık bişi... adet belirtisine veya benim pis boğazıma yorduk.. meğer hormonlar cidden değişiomuş ben yumurta sevmez insan yumurta delisi oldum ve hala daha yiyebiliorum.. o zamanlardan kaldı
Saygilar ogretmenimmmmmmÖğretmenim canim
Yumurta yumurtladiktan sonra bir gun yasiyor spermler 3-5gune kadar yasayabiliyor o yuzden iliski gunler onemli....iliskiden sonra bedenini sicak tutmaya bak ayaklar önemli..yataktan hemen kalkmak yok mumkunse esin icinden hemen cikmasin ilk aklima gelenlerKızlar bişi sorcam size ,bu yumurtlama günleri kaç gün sürüyor ?
Ne yapılmalı? önerilere ihtiyacım var ..... :))
oh tabi calisan grup erken kalktigi icin muhabbette cosmussunuz yine biz tatil grubu ozellikledr ben uykucu oldugum icin daha simdi bitirdim gecmisi hepinize tunaydin diyim bari
Yeni gelenleride ekledim onlarda hosgelmisler, esrarengiz kiz senide düzelttim:))
Ohh ne guzel.. hemsire olmayi cok istemistim ama olmadi (sglik sorunlari yuzunden ama gende hastanede calisyorum)
Valalh tam olarak bilmiyorum fransizca tetanos diyorlar..
sakinca olurmu bilemedim.. yada asi yapsam beklemm mi lazim daha..
:18::18::18::18:
Ayy benimki de mi ondan acabaaa nedirrr
Eee peki senin bebeğin var mı ikinciyi mi istiyorsun???
Ne bilim.; su aralar ne soyleseler inaniyoruz yeter ki bebek olsun..
tabi erkekten geliyo zaten benim esimin tarafi hep erkek bebek masallah.. benim tarafta hep kiz bebek..
Canim yeni fark ettim ben erkek bebek istiyorum profil resmim kiz bebek resmi
Sen kiz istiyosun profil resmin erkek !! :44::44::44::44:
Hadi yaa:2: İnşallah bir dahaki sefer sıkı sıkı tutunur da bırakmaz seniYok canımmm nerdeeeedüşük oldu..
doktor bana çocuk düşündüğümü sölediğim zaman yaptırdı canım tetanos aşısı.. önlem için yapılıyor... bir sakıncası yok yani :)
Dogru yaaslinda farketmiyor ama kiz daha agir basiyo sanki.onceden hep wrkek isteedim evlendikten sonra kiz baskin geldi sanki.
Hadi yaa:2: İnşallah bir dahaki sefer sıkı sıkı tutunur da bırakmaz seni
ayy cok sagol icim rahatladi..
kormaya baslamistim.. bi 3 - 4 ay bekle falan derse diye !!
her 10 yılda bir yapılması gereken bir aşıymış. ne kadar doğum yapcağın ortam steril olsada açık yaran olacağı için önlem alınıyor canım... ben biraz psikopata bağlamıştım herşeyi doktora sordum :))) zaten kadın fenalaştı benden şimdi sakinleşmeye çalışıyorum çünkü düşündükçe stres oluosun.. biraz akışına bırakmak gerek sanırım... zor ama işte bakalımmm :)
bende kiz hep kiz olsun benim gibi susluolsun falan diyodum evleneli annamm bi tuturdum erkek erkek diye..
erkek bebekleride hic sevmezdim..
dusunsene en az 6 tane kuzenim dogum yapti gecen ay ve hepsinin kizi oldu..
ah canım yaaaa Kıyamam allahim yardımcısı olsun sifasini versin inşallahkızlarr düşük yapan arkadaşımdan bi haber geldi çokkk üzüldümmmm
4 aylıktı bebişi.. kanaması varmış sonra fenalaşıo.. neyse hastane yolları.. derken bebişinin 3 hafta önce öldüğü ortaya çıkmış
kürtaj olcaktı ama bebek ölünce içinde şişmiş su var ya ondan kaynaklanan bişi oluşmuş tam anlamadım. kürtaj yaparsak bidaha anne olamayabilirsiniz demiş dr.. :18: vücut atıo bekleyelim en son kalıntıları temizleriz.. yoksa müdahale edersek dediğim gibi demiş.. arkadaşın kanaması artmış bayılmış filan..şimdi bekliolar..
kızlarr düşük yapan arkadaşımdan bi haber geldi çokkk üzüldümmmm
4 aylıktı bebişi.. kanaması varmış sonra fenalaşıo.. neyse hastane yolları.. derken bebişinin 3 hafta önce öldüğü ortaya çıkmış
kürtaj olcaktı ama bebek ölünce içinde şişmiş su var ya ondan kaynaklanan bişi oluşmuş tam anlamadım. kürtaj yaparsak bidaha anne olamayabilirsiniz demiş dr.. :18: vücut atıo bekleyelim en son kalıntıları temizleriz.. yoksa müdahale edersek dediğim gibi demiş.. arkadaşın kanaması artmış bayılmış filan..şimdi bekliolar..
kızlarr düşük yapan arkadaşımdan bi haber geldi çokkk üzüldümmmm
anammm amma konuşmuşsunuz pes ettim
herkesler iyi bakıyorum topik geveze dolu ben de geldim tam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?