Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Allah yardımcısı olsun inşallah çok zor bi durum.
işte hamile kalmakla iş bitmiyo yok kese görünürmü yok kalp atışını duyarmıyım yok cinsiyeti ne yok sağlıklımı derken 9 ay endişe içinde geçiyor doğduktan sonrada üzerine titreyip gözünün içine bakıyosun bişey olmasın diye
annelik çok zor

Kizlar aranizda yumurrtlama doneminde agrisi olan var mi.bende ilk defa 2_3 gundur hafif bi adet agrisi gibi bise var.onceden bunu sadece adet olirken hissederdim.yoksa piskolojik mi yiine yaa

benim yumurtlama dönemlerimde çok ağrım oluyo canım kasıklarım patlayacakmış gibi ağrıyo adet belirtisi gibi oluyo

kızlarr doktora gıttım ama delı ettı benı bılıyosunuz bu ay 1 hafta once lekelenmeler oldu sonrada dun normal adete donustu. doktora gıttım dun ya baktı kıstım fılan varmı dıye hıc bısey yok mus en sonundada moralımı bozdu dedıkı olabılır boyle erkenden gelebılır ama bı problem gozukmuyor belkı eylul ayında yumurtlamaya bılırsın hanı erken adet oldum ya ondan aslında dogru dıyo ama benden kan bıle almadı ınsan ne olur ne olmaz kan alıp hormonalra bıdaha bakmazmı delı ettı benı kızlar ınanın sızlerden daha cok seyler ogrenıyorum bıdaha gıtmıcem o doktora bıde ozel doktor.
yaa kızlar ben sımdı bu ay ne zaman yumurtlamam olacak doktor dun dedıkı adetın 1. cı gunu olarak kabul et yanı bugun ıkıncı gun ama ben 4 gun once lekelenmeler gormustum sımdı ben nezaman yumurlıcam teste nezaman baslıyım?bıdahakı batım nezaman oluyokı buarada 28 gunde bır adet olyorum ıns eylulde tuttururuz ya cok moralım bozuk ıyıce umıtlerım kesılıyo...

keşke başka bir doktora da gözükseydin. geçmiş olsun canım.. belki havalardan falan olmuş olabilir bu ayı bekle bakalım bi...

bazen doktorlar bizim stresimizi anlayamıyorlar onlar için olağan durum bunlar tabikide problem yoktur ama işte insan biraz bilgi beklemiyor değil. o yüzden ben herşeyi soruorm. Gerçi bnm doktor bakılabilecek herşeye baktı bnm gibi pinpirik biri içinde iyi oldu.

canım sanırım 4 eylül gibi yumurtlucaksın bence sen çift günlerde ilişkiye gir. Hayırlısı olsun inşallah kısa sürede hamiş kalırız

Canim benim takma kafana oyle dengesiz doktorlar o kadar çok ki canını sıkma,yumurtlsmicam diye de pes etme, birinci gun olarak adetin tam olarak geldiği günu al lekelenmeyi değil. En geç te 12. gününden itibaren çalışmalara başla inşallah tutturursun eğer ovu testi kullanıyorsan garanti olur emin olmuş olursun

saol canım ya hakkatten de oyle ben varya sora sora bı hal oldum her gıdısımde ben soruyom ona kalsa kan tahlılıde hıc yapmıcaktı ben soyledımde baktı yanı e herseyı soylıyınce sankı cok bılmıs gıbı oluyrum gıbı oluyo o yuzden daha fazla soramadım cogu kadınalr devlet hastanelerını veya arastırmaları begenmıyo ama ben yınede denıyecem hele ozelden bı fayda gormedıgım kesın. canım gıdecektım farklı doktorada cok yogundu randevu alamadm. hmm benım ovulasyon testlerım var 10 tane onlarıda yaparım ozaman anlasılır ama ıns. bu yumurtlarım. rabbım ısteyen herkese hayrlı bı sekılde en kısa zamanda bebıs nasıp eder hakkımızda hayrlısı cok saol canım yorumun ıcın.

Bende özele gidiyorum canım ama çok memnunum yani kendi çocuğu olmamasına rağmen çok ii anlıyo beni.. ona rağmen bezdirdim hayattan ama herhalde alışıktır. istanbulda şişli tarafına yakınsan önerebilirim canım doktorumu... ben henüz test olayına girmedim zaten 3.ayım falan yani o yüzden akışına bırakmaya çalışıyorum... ama bi 3 ay daha böle denerim olmazsa bi doktoruma giderim tekrardan sanırım..
bence yumurtlarsın yani snçta bünye bazen şaşırabiliooo ama denemekte fayda var zaten doğru düzgün bakmamış sen riske girme... rica ederim cnm bnm ne demek işte bildiklerimizi soramadıklarımızı burdan tamamlıyoruz bir şekilde :)

Doğru sölüon şekerim şuana kadar lay lay lom olan hayatımız hamile kalmamızla bir canın sorumluluğunu alacak kadar ciddi bi hayatla yer değiştirecek k

Doğru sölüon şekerim şuana kadar lay lay lom olan hayatımız hamile kalmamızla bir canın sorumluluğunu alacak kadar ciddi bi hayatla yer değiştirecek k

katılıyorum çok büyük sorumluluk.. hiçbişi eskisi gibi olmayacak ama ben rahat bi anne olmaya çalışçam hele bi olsunda gerçi
yani çok fazla bebeğe endekslenmemek gerek hani gidilcekse bebeğimin uyku saati geçer die gitmemezlik yapmak istemiorm tabiiii etrafımdaki herkes öle olmuo bu işler diooo :))) bakalım bi olsunnnda inşallahhhhh :)

Evet evet masallah iyi konusuyoruz.. geveze topik !!
Zaman geciriyoz ve destek oluyoz birbirimize ne guzel..
evet yaaa kimseyle konusamadigimi burdaki arkadaşlarla konuşuyorum ve bi sürü şey öğreniyorum iyi ki burayı bulmusum
Kizlar aranizda yumurrtlama doneminde agrisi olan var mi.bende ilk defa 2_3 gundur hafif bi adet agrisi gibi bise var.onceden bunu sadece adet olirken hissederdim.yoksa piskolojik mi yiine yaa
valla bende hep olur canım normalbi durum

canım bence okadar para vermeye değmez sonucta hepsi ayni görevi görüyor
ebaye gir ovulationstests yaz cikan sayfada purbay.de nickli verkauferin sattığı ovu testlerinden al empfindlichkeit 10 miu/ ml olani sec kac tane istiyorsan o angebottan sec al ben baska yerden de denedim ama bundan cok memnunum schwangerschaftstestleri de bunlardan alıyorum

Kacinci gundesin canim:26::26::26:

kiz benim adet daha yeni bitti dun iliskiye girdik bide adet olmadan iki gun once girdik..
18 inde oldum ben yani 28inde ovulasyon tarihim..
Bisey anlamadim gozlerim sisti ??:26::26::26:
kacirmayim yaa bugunse..
biz birer gun ara vererek yapalim demistik ask'la ama ..

Son düzenleme:
kızlar benim bi hafta önce adet sancılarım çok olmuştu ve başım belim çok kötü ağrıdı. 10 gün önceden gelecekti adetim (ki öle olsaydı 2. kez adetim 10gün erken gelmiş olacaktı) neyse migrende tutunca ağrı kesici içtim.. ve ogün ve yarın derken 1 hafta gelmedi. ve tam zamanında adetim geldi. normalde düzenliken geldiği gibi 28 gün.. neyse şimdi benim erken gelcekide acaba ağrı kesici geciktirmiş olupda ben buay yumurtlamıcak olabilirmiyim??:18::18:

4 . günde yumurtlaman pek olasi gorunmuo ama bellide olmaz canm bence riske atma gün aşırı devam edin valls biz oyle yapios hic yumurtlama tarihi stresim yok

Hiiimmmm yumurtlama icin cok erken ama sen yinede calis bu gunde gun asiri denemek iyi ama insan sikiliyor ve yorucu oluyor

Canim benim bildiğim agri jesici adeti geciktirmez antibiyotik falan geciktirio ama bu yumurtlamani nie engellesinki bunu düşünüp stres yapma

bilen yokmuuuuuuu :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…