Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

çok iyi bende temmuzda fitil falan kullandım enfeksiyon varmış. normalde beklicektim eylülü ama sağdan yumurtladığımı öğrenince beklemedim inş. doğru karar vermişimdir. ben mayısta dış gebelik geçirdiğim için ameliyat oldum sol tüpteydi gebelik yumurtlama sağda diyince bu ayı boş geçmek istemedim

hayırlısı canım ya bende fitil kullandım antibiyotikte verdi geçen ay inşallah geçmiştir bu ayda boş geçmeyiz inşallahhhhhh

saolun kizlar... biraz olsun rahatladim. dogrusunun ne oldugunu insan yasarken anlayamiyor.

Sen ne badireler atlatmis hatunsun tatlim guclusun bir kapi kapanir biri acilir her serde vardir bir hayir belki esin simdikinden daha iyi bir ise girecek bak ne diycem sana benim kizim dogdugunda esim hastaneye bile gelemiyordu dogru duzgun calismaktan ve calistiginin karsiliginida alamiyordu esimde muhendis noldu kizim olduktan sonra hersey birdenbire degismeye basladi esim daha iyi bir ise girdi ve maddi olarak cok rahatladik ben simdi biliyorumki benim kizimin riski genis bence bu sozde cok dogru gelen riskiyla geliyor onun icin devam canim birakma sakinhergecenin sabahi her kisin bahari elbet vardir umutsuz olma hele mutsuz hic olma seni seven bir esin var sana sikica tutunacakda bebisin olacakkkkkk

:)) akrabada çıkarız belki ben b.düzündeyim canım ama avcılar cihangirde k.validemler oturuyor sık sık orayada gidiyoruz
burası daha çok esenyurta yakın esenyurt firuzköy arasında bi yer ama avcılara bağlı pek sevmiorum burasını benimde kuzenlerim beylikdüzünde kuaföre hep oraya geliyorum

:) bi gün görüşürüz belki. çalışıyormusun peki

neden olmasın canım bu haftasonu pazar gelebilirim kuaföre tatilden geldiyse tabi:) kuzenimin eşi kuaför orda viyana2 de çalışıyor pazara yakın oraya geliyrm hep saçlarımında dibi geldi onu bekliyorum bu arada çalşyorum maalesef

Son düzenleme:

malesef :) iyidir çalışmak. görüşürüz inş. ben çıkıyorum canım sabah iş var malesef :) iyi geceler k.i.bak by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…