benim ilk ya haziranda bıraktım korunmayı 2yıl oldu evleneli. haziranda olmadı ben hep kalktım midem bulandıalışık olmadığım için temmuzda oldum tamda tatile denk geldi tampon kullndm suya girerken gelince dr gittim iltahap var bu ay deneme dedi ilaç verdi 2 kere denedim öylesine normlde enge 4 -5 ağustosta olmam lazımdı 9 oldum umutlanmıştım tamda :) kısmet bu ay tam deneme olacak inşallah diğerleri yarım yanlış oldu :) dr bi sorun yok yumurtalıkların çok temiz dedi ama bakalım hayırlısı :)
çok iyi bende temmuzda fitil falan kullandım enfeksiyon varmış. normalde beklicektim eylülü ama sağdan yumurtladığımı öğrenince beklemedim inş. doğru karar vermişimdir. ben mayısta dış gebelik geçirdiğim için ameliyat oldum sol tüpteydi gebelik yumurtlama sağda diyince bu ayı boş geçmek istemedim
hayırlısı canım ya bende fitil kullandım antibiyotikte verdi geçen ayinşallah geçmiştir bu ayda boş geçmeyiz inşallahhhhhh
e bende 30 kasımda 31genç insan
biraz geçmi kaldık nedr göre normalmiş yaşım oda 31 yaşında ya ondanmı ne daha gençsin bende yapmadım daha dedi
Selam kizlar, bizim de umutlarimiz eylule kaldi. Ay insallah bu sefer olur.
ondan olabilirgeç olsunda güç olmasın İnş. İst. 'damısın
evet canım avcılar yeşilkent mah. sende istanbuldansın galiba :)
Sen ne badireler atlatmis hatunsun tatlim guclusun bir kapi kapanir biri acilir her serde vardir bir hayir belki esin simdikinden daha iyi bir ise girecek bak ne diycem sana benim kizim dogdugunda esim hastaneye bile gelemiyordu dogru duzgun calismaktan ve calistiginin karsiliginida alamiyordu esimde muhendis noldu kizim olduktan sonra hersey birdenbire degismeye basladi esim daha iyi bir ise girdi ve maddi olarak cok rahatladik ben simdi biliyorumki benim kizimin riski genis bence bu sozde cok dogru gelen riskiyla geliyor onun icin devam canim birakma sakinkizlar. ben yuksek muhendisim. hersey insanlar icin bosuna denmemis. cok iyi bir konumda calisirken kotu bir hastaliga yakalandim.iki yil oldu. suan daha iim sukur. hastaliga ragmen 1 yil calisabildim. gecen yil mecburen ayrildim. o sirada da gebeymisim onu da kaybettim eylul de. sonra ocak da gebe kaaldim. martta da onu kaybettim. tam toparladim bebek denemeleri yapiyoruz bugun esimi isine son verildi((
cok agladim. kahroldum. hersey ust uste geliyor. dedim cocugu erteleyelim (biz 30 yasindayiz); esim diyr olmaz. ben is bulurum. cocuk yapacagiz diyr. kafam karisik. neyin dogru oldugunu bilmiurm. esim diyr ki allah istemeden vermez zaten. onun icin korunmayalim.devam edelim diyr. oyyyy..... cok daraldim.
burası daha çok esenyurta yakın esenyurt firuzköy arasında bi yer ama avcılara bağlı:)) akrabada çıkarız belki ben b.düzündeyim canım ama avcılar cihangirde k.validemler oturuyor sık sık orayada gidiyoruz
burası daha çok esenyurta yakın esenyurt firuzköy arasında bi yer ama avcılara bağlıpek sevmiorum burasını benimde kuzenlerim beylikdüzünde kuaföre hep oraya geliyorum
:) bi gün görüşürüz belki. çalışıyormusun peki
neden olmasın canım bu haftasonu pazar gelebilirim kuaföre tatilden geldiyse tabi:) kuzenimin eşi kuaför orda viyana2 de çalışıyor pazara yakın oraya geliyrm hep saçlarımında dibi geldi onu bekliyorumbu arada çalşyorum maalesef
malesef :) iyidir çalışmak. görüşürüz inş. ben çıkıyorum canım sabah iş var malesef :) iyi geceler k.i.bak by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?