- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
her ay oldugu gıbı bu ayda umutla beklıyoruzsalı gunu kontrole gıdıcem dua edın bana
inşallah canım hayırlısıysa olsuniyi haberlerini beklioruz
kürtaj olan arkadaşlara soruyorum, kürtajdan sonra adet düzensizliği ve adet gününde azalma olan arkadaşlar var mı acaba???
cnm. benim iki kurtajim var. ikisinde de tam zamaninda adet oldumm dongum degismedi. ama adet surem kisaldi. 7-8 gunden 3 gune dustu. aslina bakarasan iyi de oldu :))
sen de korkma canim. duzene girmesi biraz zaman alir. dr demisti.
Günaydın kaderdaşlarım, yoldaşlarımmm
Yarın bat heyecan dorukta. Yarın gelirse ben de listeye batımı ekliyorum gelmezse test de yapamam annemlerdeyim yanımda zulamı getirmedim evde kaldı testlerİnşallahh gelmezzzz inşallahhh inşallahhhh
Günaydın kaderdaşlarım, yoldaşlarımmm
Yarın bat heyecan dorukta. Yarın gelirse ben de listeye batımı ekliyorum gelmezse test de yapamam annemlerdeyim yanımda zulamı getirmedim evde kaldı testlerİnşallahh gelmezzzz inşallahhh inşallahhhh
her ay oldugu gıbı bu ayda umutla beklıyoruzsalı gunu kontrole gıdıcem dua edın bana
günaydın kızlar nasılsınız
ben daha iyiyim umudum arttı allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah
akşamıda değerlendirdim ama saatleri bu seferde tutturamadık tabi.
hatta kocama u sefer ben demeden kendisi silkeledi şaştım kaldım
tabi içimden saydım 10 a gelince bıraktı yine bi türlü arttıramadı bu süreyi
bata kaldı 14 gün heyecanlıyım ama kendimide fazla kaptırmak istemiyorum sonra üzülüyorum amaaaannnn çok tuhaf bi duygu yaaa
Gunaydin canim...
Insallah umudunu yirtirmesin sonuna kadar ve guzel haberler aliriz..
adam alisti artik silkelemeye (10saniyede olsa )benim ki daha baslamadi..53: manyakmisin diyo)
ohh az kalmis !! biseylerr varmi kipirti mipirti.. ??
ben daha ovulasyon tarihini bekliyorum..
adam alıştı evet ilk zamanlarda banada manyakmısın kırarım bi tarafını silkelemeye çalışırken diyodu ama 2 seferdir hiç sesi çıkmıyo silkeliyo sonrasında elime telefonu veriyo ben bacaklarımı dikince üzerime pikeyi örtüyo yatıp uyuyo
yok kıpırtı falan yaa zaten salı günü iğne vurdurdum hemen belli olmaz heralde ama dün çok sancım vardı ablamda yumurtan yeni çatlıyodur dedi bizde akşamıda değerlendirdik işte. artık gün aşırıya geçeceğiz bata kadar.
bence sen adet bittiği günden itibaren gün aşırı çalış canım ovulasyonu bekleme hatta yattığın yerden kendin silkelen ve en az yarım saat dikip bacakalrını yat ve o şekilde bile 5 dk aralıklarla silkele kendini
ben ilk hamileliğimde hiçbişey takip etmedim sadece gün aşırı ilişkiye dikkat ettim ve ilişkiden sonra yattığım yerde kendi kendimi silkeledim mum duruşu dediğimiz bi duruş varya onu falan yaptım kendi kendime pedal çevirdim falan ve o ay tuttu
ya kızlar benim adetim de inşallah biter pazara kadar da bizde başlarız çalışmalaraa
iş filan olmadığı için pazarları daha rahat oluyo :17:
ya kızlar benim adetim de inşallah biter pazara kadar da bizde başlarız çalışmalaraa
iş filan olmadığı için pazarları daha rahat oluyo :17:
Ohh ne guzel bakiyo sana kocisin..
Evet basladikta
bugun morelim cok bozuk doktora gitcem aksam bi asi yapmam lazim o asiyi yaparsam 3-4 ay beklemem lazimis (edindigim bilgilere gore interneten) :2::2::2::2: cok uzuldum..
Hic bisey yapasim yok..
Ohh ne guzel bakiyo sana kocisin..
Evet basladikta
bugun morelim cok bozuk doktora gitcem aksam bi asi yapmam lazim o asiyi yaparsam 3-4 ay beklemem lazimis (edindigim bilgilere gore interneten) :2::2::2::2: cok uzuldum..
Hic bisey yapasim yok..
ne aşısı o canım :26:
Yok kız belirtim akşam sol tarafta biraz ağrı vardı ama adet belirtisi de olabilir başka da birşey yok.hadiiiiiiiiii çok heyecanlı beeeee
belirtin varmı kuzum ne hissediyosun sen adresi ver ben sana benimkilerden kargoyla gönderirim
kıs nolcek olmazsan gider en yakın eczaneden alır çaktırmadan yaparsın evde
Hayırlısı olsun inşallahh ama sanmam alıştım 14 aydır tek çizgi ve ardından da kırmızıları gördüğüm için yarın batımı bildiririmayy hadi hayirlisi insallah guzel haberlerini aliriz canim...
Yok kız belirtim akşam sol tarafta biraz ağrı vardı ama adet belirtisi de olabilir başka da birşey yok.
Aksine adet belirtisi olan sürekli yeme isteğim var
En yakın eczane çarşıda sanırım dolmuşla gideceğim biliyorsun ki concon bir mahallede oturmuyorum
Yaa ateş ölçüyorum ya ben, son 4 gündür 6da ölçüyorum normalde 7de ölçerken. İşte o yüzden ateşe göre de kestiremiyorum poktan bir iş
Hayırlısı olsun inşallahh ama sanmam alıştım 14 aydır tek çizgi ve ardından da kırmızıları gördüğüm için yarın batımı bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?