Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

saol tatlim. ne de guzel yazmissin.
iste korkum rizkiyla gelir deyip onu da sikintiya sokmak. yani ona iyi bakamamak. kimseye muhtac etmem istemem onu. korkum onun icin yani.
ama haklisiniz. zaten ha deyince de olmuyr. onemli olan sirf hamile kalmak degil. karninda da yasatabilmek ki bizim elimizde degil
neyse uzmeyeyim sizi de.

ah canım kiyamam cok geçmiş olsun en önemli sey sağlık is bulunur allahin izniyle nolur üzülme allah kulunu darda birakmaz bir kapi kapandiysa bi diğeri acilir bebisi de erteleme belki sans getirecek küçük melek

Canim benim ben esimle 9yil ciktim,, univerdite okyalim ise girelim derken bunca zmn gecti, ama ikimizde atanamadik yikildik bitti hersey dedik evlenemicez, ams cokta seviyoruz saolsun babam cok destek oldu manevi olarak, en azından nisan yapalim dedi yaptik ve bikac aya ben atandim. 2 yila yakin bekledik esimde atansin die olmadi bikac ise gidi her ciktiginda gunlerce ağladım. Sanada denilen gibi bizede herkes nikahta keramet vardir deyince gözü kara evlendik bi icinde esimin polislik isi oldu ve suan mukemmel bi duzenimiz var. Bunu nie anlattim sen yikildim diyip gerseyi biraktigin an Rabbim elimizden tutup yürü dio ve oncekini aratmayacak secenekler verio lutfen sende uzme kendini, cokta daha iyi seylerle karsilasacaginiza eminim ve bebeğine sıkı sıkı saril sakin düşünmekten vazgeçme

Canım benimmmm, aslında insan birşeyler başına gelmeyince çevresinde aynı olayların yaşandığından habersiz oluyor. Ben bebeğimi kaybettiğimde komşumuzunda aynı şeyleri yaşadığını öğrendim. 5 kez hamile kalmış ama sadece 2 tanesini dünyaya getirebilmiş. İlk bebeği dünyaya gelmeden önce eşinin işleri çok bozukmuş, çok zor durumdaydık diyor. Ama Rabbim kısmetini vermiş, bebeği olduktan sonra herşey bir bir yoluna girmiş. Dua et canım, bol bol dua et. Sıkıntıdayken korunup bebeği ertelersen, sonra yapmak istediğinde üzüleceksin bence, üstelik yaşımda var diyorsun. Bebeğimi kaybettikten sonra daha iyi anladım bunu, masraflar vs. hiçbirşey umrunda olmuyor. Yeterki bebeğim olsunda gerisi önemli değil diyorsun. Sen anne olacaksın, sıkıntın ne olursa olsun bebeğini korumayı bileceksin. Bunu unutma.

saolun kizlar. desteginiz paha bicilemez.
ayni fikirde olmaniz bile onemli benim icin. bakalim artik hersey kismet.

sevgi cnm bizde evlenmek icin 7.5 yil bekledik. sinif arkadasim esim. okul bitti. is bulamadik vs uzadi gitti. tam evlendik sukur dedik 1 ay sonra hastalandim vss. devamini biliursunuz. herseyim hep zor oldu zaten hayatta. bazen kapasitem kaldirmiyr.

Caniiim seni cook iyi anliyorum bir anne olarak coookkk iyi anliyorum kurtajida yasamis biri olarak yarina cikacagimizin garantisi varmiki tatlim hersey iyiyken guzelken bebisin olduktan sonrada ters gidebilir rabbim oyle birsey gostermesin tabide yani hayat bu ama ben inaniyorumki hersey duzelecek sende inan giden bebislerimizin ardindanda saglikli bebisler alicaz insallah kucagimizahayati kendine zehir etmenin ne sana nede esine bir faydasi olmaz ben senin cook guclu oldugunuda biliyorum silkelen tatlim esinin elinden tut onun icinde zordur seni kahredip uzulurken gormesi birbirinize simsiki sarilma zamani yuregi buyuk kadin hadi goreyim seni

cnm bnm ya yasadklrn için cok uzldm ınanki ama hrsey dzene grer bk uzlme ltfen

Süper topigiz tabiki burda birbirimize destek olmak icin varız her sıkıntı biter elbet bak bu kdr zor ulasmissin herseye belkide bebisin hemen gelir anneciginin yüzünü güldürmek icin

Kasıklarmda ince sızılar varrr sanırım yumurta catlıyor hadi hayrlısı :) yarnda deneme gnüm olcak gbi sanki ya :)

Ins. Canım ya ovu testi kullanıyorum evet dün doğru düZgün gelmeye başladı ama yınede normal geldıgınden bıraz az gelıyor yanı gün gectıkce normal geliyo. ben lekelenmelerden umutluydum dedım ya üstüne görüyorum yada yerleşme kanaması ama olmadı doğrusu kanıma bakmadıkı doktor bısey anlasın bu proteston testi dıyolar onuda aslında ölctürtmem lazım ama doktor pay vermedıkı neyse belki başka bi doktora giderim tekrardan. Bakalım eğer yumurtlarsam ozaman benıde eklersin listeye sewgicim dua edelım birbirimize ins. Hayırlısıyla hepımız bu ay göbüslerimizi doldururuz

ne kadar çok aynı şeyi yaşamış insan varmış bizde eşimle üni.de tanıştık sora askerlik iş bulma hep bekledik.. bi şekilde yoluna girio herşey... şimdi herşey üstüste gelmiş olabilir ama güzel haberlerde üstüste gelir inşallah :)
Cnm bnm herşey düzelicek kendini yıpratma biliyorum üzülmemek insanın elinde diil ama ensora dönüp bakıncada üzüldüklerine kızıo insan kendine.. sadece olumlu düşünnn güzel olsun :)

kürtaj olan arkadaşlara soruyorum, kürtajdan sonra adet düzensizliği ve adet gününde azalma olan arkadaşlar var mı acaba???

kürtaj olan arkadaşlara soruyorum, kürtajdan sonra adet düzensizliği ve adet gününde azalma olan arkadaşlar var mı acaba???

EVET ilk aylarda oluyor ben 8 haziranda kürtaj oldum cycle diye bi hap kullandırdı doktorum zorunlu olarak kullandım 28. gün adet oldum ama 1 gün sürdü normalde 4 gün sürer yani yapay bir adet sonraki regl tarihim agustos oldu tam 32 gün falan geçmişti o da 2 gün sürdü normalde benim baya yoğun geçer bu dönenmlerim ama kürtajdan sonra rengi dokusu kanamanın cinsi falan değişti bende bir anlam veremiyorum doktoruma sordum çok normal orada bir işlem yapıldı ve hormonların durumunu da düşünmek gerek falan dedi

tşkler cevap verdiğin için, içimi rahatlattın bende acaba bende bir sorun mu var diye merak edip duruyordum, 18 mayısta kürtaj oldum bende normalde 30 günde 1 adet olurken şimdi 34-35 günde adet oluyorum, kürtaj olmadan önce adetim 6-7 gün sürüyordu şimdi 3. adetimi görüyorum ve dün yani 3. günümde kanamam kesildi, her ihtimale karşı pazartesi gününe randevu aldım doktora gidecem bakalım, korunma süremizde bitti inşallah Rabbim bütün bekleyen anne adaylarının dileklerini verir...

Sen yine de kesin doktorunla görüş.. benim bu konuda hiç bir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem ama dediğim gibi yaşadıklarım bu.. resmen bünyem değişti ama kolay değil kürtaj zor bir operasyon rahimin canı çıkıyor bana 4 boyutlu gösterdi doktorum rahmimi kürtajdan 4 gün sonra anlatamam ne hale gelmiş yara yara içerisi damar damar sanırım normal böyle olması elbet düzene oturacak doktorum öyle dedi ama regl kanamam benim oldukça farklı önceden kırmızı renk iken şimdi siyaha yakın beni de bu korkutuyor. biz de denemelere başladık hayırlısı hepimiz için

Benide listeye alin kizlar bat 4_8 eylul. Insallah isteyen herkwsin bebisu olur

bizde bu ay denemelere başlayacağız, geçen ay tatilde olduğumuz için boş geçti... benimde kanamam siyaha yakın, kürtajdan önce kırmızı geliyordu, pazartesi doktorum ne diyecek bakalım... bana rahmini çok kazımadım çabuk toparlyasın diye dedi, kürtajdan 2 hafta sonra kontrole gittim bir sorun yok dedi herşey mükemmel gözüküyor dedi ama adetimin 35 günde gelmesi, sonra süresinin azalması ve siyaha yakın kan gelmesi beni korkuttu pazartesini bekleyeceğiz artık hakkımızda hayırlısı olsun...

her ay oldugu gıbı bu ayda umutla beklıyoruz salı gunu kontrole gıdıcem dua edın bana

süpersin esra kısçemmmmmmmmmmmmmm bayıldım vallahiii
Öleyimdirrrrr hahahayyyyy :90::90::90:

canım çok geçmiş olsun.. herşeyden önemlisi sağlık tabi. eğer hala sağlık sorunun yoksa bebeği ertleme derim ben. hemen olmuyo zaten. bizde kocişle ewlenene kadar çok zorluklar çektik. hatta öle bi denk geldi ki kına gecem olcağı akşam eşime izin vermemişler. 11 e kadar kalıcan muhabbeti yapmışlar ve eşim diretincede ters konuşmalar sonucu eşim işi bırakmak zorunda kalmış. yani biz kına gecemde düğünümde - kimsenin haberi yok- eşim işsizdi.. ama şükürki ewlendik balayı dönüşünden 1hafta sonra eşim işe başladı.. ve bi kaç ay sonrada ben.. şimdi çok şükür düzenimiz oturdu ama bu 3 yıl içinde hiç çocuk düşünmedik aman bu borcumuzu kapatalım aman şunu yapalım die hep erteledik. bende onu muhtaç etmeyim onu hiç bişeyden mağrum etmeyim die istemedim. ama hayat su gibi akıp gidior. günümüz şartlarından borçsuz insan yok Rabbim sağlık versin çalışalım.. ödeyelim.. yaşayalım e tabi bukadar şeyi başarırken Rabbim nasip ederse bebişimizi de büyütür gideriz..

eğer 3 yıl önceye dönme gibi bişansım olsa ilk yılımda çalışmalara başlardım canım.. bence ertleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…