Sen ne badireler atlatmis hatunsun tatlim guclusun bir kapi kapanir biri acilir her serde vardir bir hayir belki esin simdikinden daha iyi bir ise girecek bak ne diycem sana benim kizim dogdugunda esim hastaneye bile gelemiyordu dogru duzgun calismaktan ve calistiginin karsiliginida alamiyordu esimde muhendis noldu kizim olduktan sonra hersey birdenbire degismeye basladi esim daha iyi bir ise girdi ve maddi olarak cok rahatladik ben simdi biliyorumki benim kizimin riski genis bence bu sozde cok dogru gelen riskiyla geliyor onun icin devam canim birakma sakinhergecenin sabahi her kisin bahari elbet vardir umutsuz olma hele mutsuz hic olma seni seven bir esin var sana sikica tutunacakda bebisin olacakkkkkk
ah canım kiyamam cok geçmiş olsun en önemli sey sağlık is bulunur allahin izniyle nolur üzülme allah kulunu darda birakmaz bir kapi kapandiysa bi diğeri acilir bebisi de erteleme belki sans getirecek küçük melekkizlar. ben yuksek muhendisim. hersey insanlar icin bosuna denmemis. cok iyi bir konumda calisirken kotu bir hastaliga yakalandim.iki yil oldu. suan daha iim sukur. hastaliga ragmen 1 yil calisabildim. gecen yil mecburen ayrildim. o sirada da gebeymisim onu da kaybettim eylul de. sonra ocak da gebe kaaldim. martta da onu kaybettim. tam toparladim bebek denemeleri yapiyoruz bugun esimi isine son verildi((
cok agladim. kahroldum. hersey ust uste geliyor. dedim cocugu erteleyelim (biz 30 yasindayiz); esim diyr olmaz. ben is bulurum. cocuk yapacagiz diyr. kafam karisik. neyin dogru oldugunu bilmiurm. esim diyr ki allah istemeden vermez zaten. onun icin korunmayalim.devam edelim diyr. oyyyy..... cok daraldim.
ohhh.. misss gibi olmus test cnm. ya bugun ya yarin yumyum gelir senin. bugun dahil 3 gun cok onemli. bu aksam calis tamam mi....
kizlar. ben yuksek muhendisim. hersey insanlar icin bosuna denmemis. cok iyi bir konumda calisirken kotu bir hastaliga yakalandim.iki yil oldu. suan daha iim sukur. hastaliga ragmen 1 yil calisabildim. gecen yil mecburen ayrildim. o sirada da gebeymisim onu da kaybettim eylul de. sonra ocak da gebe kaaldim. martta da onu kaybettim. tam toparladim bebek denemeleri yapiyoruz bugun esimi isine son verildi((
cok agladim. kahroldum. hersey ust uste geliyor. dedim cocugu erteleyelim (biz 30 yasindayiz); esim diyr olmaz. ben is bulurum. cocuk yapacagiz diyr. kafam karisik. neyin dogru oldugunu bilmiurm. esim diyr ki allah istemeden vermez zaten. onun icin korunmayalim.devam edelim diyr. oyyyy..... cok daraldim.
saol tatlim. ne de guzel yazmissin.
iste korkum rizkiyla gelir deyip onu da sikintiya sokmak. yani ona iyi bakamamak. kimseye muhtac etmem istemem onu. korkum onun icin yani.
ama haklisiniz. zaten ha deyince de olmuyr. onemli olan sirf hamile kalmak degil. karninda da yasatabilmek ki bizim elimizde degil
neyse uzmeyeyim sizi de.
saol tatlim. ne de guzel yazmissin.
iste korkum rizkiyla gelir deyip onu da sikintiya sokmak. yani ona iyi bakamamak. kimseye muhtac etmem istemem onu. korkum onun icin yani.
ama haklisiniz. zaten ha deyince de olmuyr. onemli olan sirf hamile kalmak degil. karninda da yasatabilmek ki bizim elimizde degil
neyse uzmeyeyim sizi de.
saolun kizlar. desteginiz paha bicilemez.
ayni fikirde olmaniz bile onemli benim icin. bakalim artik hersey kismet.
sevgi cnm bizde evlenmek icin 7.5 yil bekledik. sinif arkadasim esim. okul bitti. is bulamadik vs uzadi gitti. tam evlendik sukur dedik 1 ay sonra hastalandim vss. devamini biliursunuz. herseyim hep zor oldu zaten hayatta. bazen kapasitem kaldirmiyr.
sevgi cnm bizde evlenmek icin 7.5 yil bekledik. sinif arkadasim esim. okul bitti. is bulamadik vs uzadi gitti. tam evlendik sukur dedik 1 ay sonra hastalandim vss. devamini biliursunuz. herseyim hep zor oldu zaten hayatta. bazen kapasitem kaldirmiyr.
Canim benim takma kafana oyle dengesiz doktorlar o kadar çok ki canını sıkma,yumurtlsmicam diye de pes etme, birinci gun olarak adetin tam olarak geldiği günu al lekelenmeyi değil. En geç te 12. gününden itibaren çalışmalara başla inşallah tutturursun eğer ovu testi kullanıyorsan garanti olur emin olmuş olursun
kürtaj olan arkadaşlara soruyorum, kürtajdan sonra adet düzensizliği ve adet gününde azalma olan arkadaşlar var mı acaba???
EVET ilk aylarda oluyor ben 8 haziranda kürtaj oldum cycle diye bi hap kullandırdı doktorum zorunlu olarak kullandım 28. gün adet oldum ama 1 gün sürdü normalde 4 gün sürer yani yapay bir adet sonraki regl tarihim agustos oldu tam 32 gün falan geçmişti o da 2 gün sürdü normalde benim baya yoğun geçer bu dönenmlerim ama kürtajdan sonra rengi dokusu kanamanın cinsi falan değişti bende bir anlam veremiyorum doktoruma sordum çok normal orada bir işlem yapıldı ve hormonların durumunu da düşünmek gerek falan dedi
tşkler cevap verdiğin için, içimi rahatlattın bende acaba bende bir sorun mu var diye merak edip duruyordum, 18 mayısta kürtaj oldum bende normalde 30 günde 1 adet olurken şimdi 34-35 günde adet oluyorum, kürtaj olmadan önce adetim 6-7 gün sürüyordu şimdi 3. adetimi görüyorum ve dün yani 3. günümde kanamam kesildi, her ihtimale karşı pazartesi gününe randevu aldım doktora gidecem bakalım, korunma süremizde bitti inşallah Rabbim bütün bekleyen anne adaylarının dileklerini verir...
Sen yine de kesin doktorunla görüş.. benim bu konuda hiç bir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem ama dediğim gibi yaşadıklarım bu.. resmen bünyem değişti ama kolay değil kürtaj zor bir operasyon rahimin canı çıkıyor bana 4 boyutlu gösterdi doktorum rahmimi kürtajdan 4 gün sonra anlatamam ne hale gelmiş yara yara içerisi damar damar sanırım normal böyle olması elbet düzene oturacak doktorum öyle dedi ama regl kanamam benim oldukça farklı önceden kırmızı renk iken şimdi siyaha yakın beni de bu korkutuyor. biz de denemelere başladık hayırlısı hepimiz için
Öleyimdirrrrrsüpersin esra kısçemmmmmmmmmmmmmm bayıldım vallahiii
kizlar. ben yuksek muhendisim. hersey insanlar icin bosuna denmemis. cok iyi bir konumda calisirken kotu bir hastaliga yakalandim.iki yil oldu. suan daha iim sukur. hastaliga ragmen 1 yil calisabildim. gecen yil mecburen ayrildim. o sirada da gebeymisim onu da kaybettim eylul de. sonra ocak da gebe kaaldim. martta da onu kaybettim. tam toparladim bebek denemeleri yapiyoruz bugun esimi isine son verildi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?