Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

evet yaa bende pazarı seviyorum daha rahat oluyo stressiz ve dilediğin kadar yatabiliyosun iş bitince daha güzel oluyo
[sıze=2]
aynen walla cmrtesi saat 1 de çıkıorum ben.. Ama nasıl bi rahatlık anlatamammmm
Hele cmtesi akşamı uyumayı çok seviorum malum pazar rahatımmm

Buarada ekim 15 kurban bayramı salı günü :) 4 günnn izin sonra bide hafta sonu :))) allahhh allahhh 6 gün izinnn[/sıze]

kiz surda ne kalmis pazara kadar..
soylemek kolay biliyorum..
dimiii ama gelmek bilmio sankimmm

canim ben tetanos saniyodum (onun bi sakincasi yok) ama karneme baktim ror asisiymis (fransada oyle diyolar).. internet arastirdim o da hamilelik isteyen bi kadin 3-4 ay beklemesi falan lazimmis vurunduktan sonra..

neden tetanos vurulmak zorundamısın peki? ne olduki :26:

Kızlar ya genelde tek yumurtalkmı ağrır ? Benm hep solum ağrıyor acaba sağ catlamıyormu
ya bedenimizi dinleye dinleye herşeyden şüphe eder olduk :) valla solumda şiddetli ağrılar var :/ oyy oy

Kızlar ya genelde tek yumurtalkmı ağrır ? Benm hep solum ağrıyor acaba sağ catlamıyormu
ya bedenimizi dinleye dinleye herşeyden şüphe eder olduk :) valla solumda şiddetli ağrılar var :/ oyy oy

canım bence biz çok fazla dinlemeye başladık kendimizi.. ondan herşeye sitres yapar olduk :18: biz böle yapıncada bebişler nazlanıo gelmio

cnmm o pek belli olmuyr. genelde yumurtanin atildigi taraf agriyor. benim genel de sag agrir. gecen ay ikisi de agrimisti..bu ay da yine sag agridi.
kisaca normal yani durumun. korkma.

çalışırken bende sizin gibi hangi ay kaç gün tatil var diye hesaplardım şimdi hergün tatil ama bundan bile zevk almıyorum

canım bende soldan yumurtluyorum ve sağımda hiç ağrı olmuyo hep solum ağrıyo zaten bildiğim kadarıyla 2 taraftaki yumurta aynı anda çatlamıyo korkmana gerek yok

Canımm Pazarteside arefe yarım gün. Bakarsın 9 güne çıkar tatil. 6 gün az yaaa :)

cnm ben özel bi marketin muhasebesindeyim. ama bayram arifelerinde filan patron rica edio mağazaya çıkıp yardımcı oluyorum yani yarım gün değil hatta mesai saatimden daha da çok kalıorum.. napcan market sektörünün cilvesi de bu.. kabul ediorum mecbur.. çünkü market sektöründe ctesi ful çalışılıo muhasebede ama ben 1 de çıkıorum baştan paso koydum ondan yılda 2 gün arifelerde de ses çıkaramıorum.. benim eski yer bayram iznini 2 gün veriodu kaç gün bayram olursa olsun

dun konusulmustu. bu spermelr disari akiyr. ne yapsak diye. sonra hznginizdi unuttum ama demistiki bacaklar havada iliski de sperm disari akmiur diye.

neyse denedik. yazayim dedi.. normalde ben oyle ayaklarimi havaya filan dikmem. sadece 1 saat sirt ustu yatar sonra da wc ye giderim. 3 saatten once de yikanmam... ve hep disari akar hatta wc de de akmaya devam eder. biraz igrenc oldu ozur dilerim.
arkadasin dedigini yapinca cidden hicccc akmadi. 1 damla bile. wc de bile akmadi. sastim kaldim. dedim kizlara deyim de yapsinlar.

dimiii ama gelmek bilmio sankimmm

neden tetanos vurulmak zorundamısın peki? ne olduki :26:

tetanos degil canim benim "ror" asini vurmam lazimmis..
zorundamiyim degilmiyim bilmiyorum ogrencem aksam..:18::18::18:

Insallah gerek duymazlar !! Dua edin nolur....

Mrb hanımlar nasılsınız bugün erkencikten kalktım bütün evi sildim süpürürdüm oyyyy yorumusummmm siz neler yaptınız

kesinlikle dinlemek istemyorum ama bebek kıpırtısı yani işaretidir dye içten içe bu defa budefa dye yiyip btryor insan kendini

canım dinleme kendini bebişsede zaten öğrencen demesi kolay biliorum sen uygulayabilionmu die sorsana bi
ama sana şunu söleyim eğer kasıklarında seyrime varsa yani minik tekme gibi göz seyrmesi gibi.. rahim bebek arıyo oluyomuşş

Anladım canım. Bende tatil olmasın istiyorum. Parttime çalıştığım için tatillerde maaşım yatmıyor

evet cok dogru benim de ilk denememde bacakalri havaya dikmede hic cikmamisti wc de bile
sasirmistim ama
oyle yapmaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…