Umutlarim bitti..

arkadasım hassas test almıs eczaneden adet olmasına 1 hafta vardı testde cıktı hamıle oldugu evde denesen olmadı

Bu benim psklojimi cok bozdu ya boyle her an agliycak gibiyim esime baktim dayanamiyor kendimi biraktim esime tesselli vermeye basladim..bende esime diyorum zamani var daha zamani gelince olur diye esim o zaman ne zaman artik bunaldim demeye basladi yasim geciyor artik benim diyor yasitlarimin cocuklari okula gidiyo hepsi diyo cocuk esirgeme kurumundan bile cocuk almayi dusunuyrz artik esim o kadar cok istyo

Denerim canimda ben adet oldum malesef 7.gunde adet oldum
umudunu yıtırme gun dogmadan neler dogar yakın arkadasım kıbrısda otururken 3 kez tup bebek tedavısı oldu o donemde 3undede yanındaydım cok agladı cok yıkıldı uzuldu ama bırbırımıze destek olarak atlattık.sonrasında turkıyeye donduler burda ıstanbulda bır merkezde tek ve son sefer denemek ıcın yıne tup bebek denemesı yaptılar ve tuttu bu sefer yanı ınan hıc beklemedıgın umudunun tam tukettıgın anda oluyor bı anda buarada arkasım yası 35dı esıde 46

Insaallah bana ve benim gibi olan herkese Rabbim hayirli haberler almayi nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…