Umutlarim bitti..

Perimasali3737

Birdaha keskeler olmasin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.218
1.155
48
Nerden basliycagimi bilmiyorum dert ustune dert ekliyor hayat ..herseyimi yavas yavas kaybediyorum sanki tup bebek tedavisi goruyordum iki tane embryo transfer edilmisti ve tutunamadilar surekli agliyorum esim nobette kimsem yok derdimi anlatacak emeklerimiz heycanimiz umutlarimiz herseyimiz bitti o kadar hasretimki anne kelimesine inanin bu kadar icim yanmamisti elimden geldigince dikkat ettim vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden mi oldu diye yasadigimiz yerde dagin basinda bi lojman inanin cok bunaldim suan kimsem yok yanimda ne yapcam nasil dayancam icim kan agliyor ne olur yardimci olur tek duam Allah herkese evlat nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin

bizim de olmuyor
olmazsa olmaz
hayatta hersey cocuk değil
dünyayı kendınıze zindan etmeyın
olmuyorsa Allahın bildiği bir sebep vardır
Ya da Allahın belirlediği bir zaman

bizim de olmuyor
olmazsa olmaz
hayatta hersey cocuk değil
dünyayı kendınıze zindan etmeyın
olmuyorsa Allahın bildiği bir sebep vardır
Ya da Allahın belirlediği bir zaman
Hic bu kadar kotu olmamistim esimede diyemedim daha nasip degilmis diyorum ama iste kendimi alikoyamyrm

Biraz toparlanınca bir daha denersiniz.
Bu kadar kahretme.Hiç bell, olmaz.Hayat sürprizlerle dolu

yaşın kaç canım. belki doğal yolla olur vakti gelmemiştir daha

Biraz toparlanınca bir daha denersiniz.
Bu kadar kahretme.Hiç bell, olmaz.Hayat sürprizlerle dolu
O kadar borclandikki suan onlarin odenmesi lazim izin 7. 8 ay sonra bayagi zaman geciyor zamanin gecmesi benim aleyhime isliyor benimde bi hormonum artmaya baslams ..

Hic bu kadar kotu olmamistim esimede diyemedim daha nasip degilmis diyorum ama iste kendimi alikoyamyrm
kötü olacak bir durum yok
Allah a sığının o herseyin sebebini bilir
çocuklu ne mutsuz insanlar var
eşinizle mutlu iseniz cocuk olsa da olur olmasa da
tüp bebekten snr normal yolla da hamıle kalan cok ınsan var

O kadar borclandikki suan onlarin odenmesi lazim izin 7. 8 ay sonra bayagi zaman geciyor zamanin gecmesi benim aleyhime isliyor benimde bi hormonum artmaya baslams ..
Para kaybı biter.Allah başka kayıplar vermesin.Hiç bir şey için geç değil.Olur inşallah de önüne bak.Bu kadar stres yapma.
Bu arada benim de bebeğim yok

kötü olacak bir durum yok
Allah a sığının o herseyin sebebini bilir
çocuklu ne mutsuz insanlar var
eşinizle mutlu iseniz cocuk olsa da olur olmasa da
tüp bebekten snr normal yolla da hamıle kalan cok ınsan var
Allaha sukur cok mutluyum ama cocukta cok istiyorduk

Para kaybı biter.Allah başka kayıplar vermesin.Hiç bir şey için geç değil.Olur inşallah de önüne bak.Bu kadar stres yapma.
Bu arada benim de bebeğim yok
Parasi umrumda degil vallahi 3 senedir bekliyorum kuzenlerim hamile hep onlari gordukce duramiyorum

Bu kadar ümitsiz olmayın nolur.
Yine denersiniz veya bakarsınız Allah bir mucize gönderir.

Bir yakınımın 5. denemesinde tuttu. Umut her zaman var.

Allah tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah, sizin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…