- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Perimasali3737
-
Tek caremiz tup bebekti o da olmadiBu kadar üzülme, olur merak etme ...
Allah razi olsun ..amin insaallahAllah yardimcin olsun, seninde senin gibi anne olmak isteyen butun bayanlarinda.
Olur neden olmasın, hem herkes çocuk doğurmak zorunda değil ki annelik duygusunu tatmak için. Evlat edinmeyi düşünseniz?Tek caremiz tup bebekti o da olmadi
bizim de olmuyorNerden basliycagimi bilmiyorum dert ustune dert ekliyor hayat ..herseyimi yavas yavas kaybediyorum sankitup bebek tedavisi goruyordum iki tane embryo transfer edilmisti ve tutunamadilar surekli agliyorum esim nobette kimsem yok derdimi anlatacak emeklerimiz heycanimiz umutlarimiz herseyimiz bitti o kadar hasretimki anne kelimesine inanin bu kadar icim yanmamisti elimden geldigince dikkat ettim vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden mi oldu diye yasadigimiz yerde dagin basinda bi lojman inanin cok bunaldim suan kimsem yok yanimda ne yapcam nasil dayancam icim kan agliyor ne olur yardimci olur tek duam Allah herkese evlat nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
Onu da dusunuyorum o da aklimda ama belli sartlari var ..Olur neden olmasın, hem herkes çocuk doğurmak zorunda değil ki annelik duygusunu tatmak için. Evlat edinmeyi düşünseniz?
Hic bu kadar kotu olmamistim esimede diyemedim daha nasip degilmis diyorum ama iste kendimi alikoyamyrmbizim de olmuyor
olmazsa olmaz
hayatta hersey cocuk değil
dünyayı kendınıze zindan etmeyın
olmuyorsa Allahın bildiği bir sebep vardır
Ya da Allahın belirlediği bir zaman
Biraz toparlanınca bir daha denersiniz.Nerden basliycagimi bilmiyorum dert ustune dert ekliyor hayat ..herseyimi yavas yavas kaybediyorum sankitup bebek tedavisi goruyordum iki tane embryo transfer edilmisti ve tutunamadilar surekli agliyorum esim nobette kimsem yok derdimi anlatacak emeklerimiz heycanimiz umutlarimiz herseyimiz bitti o kadar hasretimki anne kelimesine inanin bu kadar icim yanmamisti elimden geldigince dikkat ettim vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden mi oldu diye yasadigimiz yerde dagin basinda bi lojman inanin cok bunaldim suan kimsem yok yanimda ne yapcam nasil dayancam icim kan agliyor ne olur yardimci olur tek duam Allah herkese evlat nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
Hersey beni mi buluyor diyorum gercekten yoruldum artikcanım hayırlısı böledir muhakkak, Rabbim bi kapı açacaktır üzülme .. dua et ve sadece O'na dayan ,güven
24yasindayim dogal yolla imkansiz sorun esimden kaynaklanyo tup bebek bile zor demislerdiyaşın kaç canım. belki doğal yolla olur vakti gelmemiştir daha
O kadar borclandikki suan onlarin odenmesi lazim izin 7. 8 ay sonra bayagi zaman geciyor zamanin gecmesi benim aleyhime isliyor benimde bi hormonum artmaya baslams ..Biraz toparlanınca bir daha denersiniz.
Bu kadar kahretme.Hiç bell, olmaz.Hayat sürprizlerle dolu
kötü olacak bir durum yokHic bu kadar kotu olmamistim esimede diyemedim daha nasip degilmis diyorum ama iste kendimi alikoyamyrm
Para kaybı biter.Allah başka kayıplar vermesin.Hiç bir şey için geç değil.Olur inşallah de önüne bak.Bu kadar stres yapma.O kadar borclandikki suan onlarin odenmesi lazim izin 7. 8 ay sonra bayagi zaman geciyor zamanin gecmesi benim aleyhime isliyor benimde bi hormonum artmaya baslams ..
Allaha sukur cok mutluyum ama cocukta cok istiyordukkötü olacak bir durum yok
Allah a sığının o herseyin sebebini bilir
çocuklu ne mutsuz insanlar var
eşinizle mutlu iseniz cocuk olsa da olur olmasa da
tüp bebekten snr normal yolla da hamıle kalan cok ınsan var
Parasi umrumda degil vallahi 3 senedir bekliyorum kuzenlerim hamile hep onlari gordukce duramiyorumPara kaybı biter.Allah başka kayıplar vermesin.Hiç bir şey için geç değil.Olur inşallah de önüne bak.Bu kadar stres yapma.
Bu arada benim de bebeğim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?