Umutlarım tükendi içim çok acıyor...

tüp bebekte negatifi gordükten sonra tedaviyi bıraktım sayılır bir bucuk yıl sonra hamile kaldım hic beklemiyordum demem o ki lütfen bu kadar üzme kendini en kısa zamanda versin Rabbim mucizeni inşallah

Üzülme geçer , konularıma bakabilirsin. Ben vazgeçtim ancak sizin 5 embriyo varmış illaki dondurmuslardir. Devam edin Allah ol derse olur.

Ben 3 kez tüp bebek denedim malesef hepsi negatifti. Hele son denememde kesin oldu bu kez demiştim ama sonucu öğrendiğimde kaskatı kesildim öldüm zannettim ölmek istedim günlerce. Ama 2 ay sonra bi mucize oldu ve kendiliğinden hamile kaldım allah çok büyük herşeyin bir vakti var. Biliyorum çok zor ama akışına bırakın

Öncelikle acınızın tarifi yok tamam ama bırakın onları. Pes etmeyin tutmaz tekrar tekrar deneyin. Tabikide birgun olacak. Belki ikiz yada ucuz. Su var eger siz pes ederseniz bir yaşam yarım kalacak.

Canım sana umut olur inşallah . Ben bugün dağda yetişen pek kimsenin bilmediği bir ot içmeye başladım. Bana otu veren kadının 3 sene olmamış otu içtikten hemen sonra hamile kalmış aynı şekilde tanıdığı kadının 40 yaşına kadar çocuğu olmamış menopoza girmiş otu ictikten sonra hamile kalmış . Bende bunları duyduktan sonra dagdan bana topladılar bugün başladım tadı zehir gibi acı icilemiycek ama inşallah faydası olur

3 tüp tedavisi gördüm sonrasında 1 aşılama yaptırdım pozitifi gördüm kimyasal oldu sonra ikinciye doğal yolla hamile kaldım mucizeydi tabi onuda kaybettim her acı ayrı bir tecrübe her aşamada başka birşeye üzülüyoruz. Sana tavsiyem moralinii yüksek tut donmuş embriyoların vardır mutlaka bol bol temiz hava yürüyüşleri yap kendini topla ve yoluna devam et allahın izni ile olur ama önce senin güçlü durman lazım ki bedenin gebeliğe hazır olsun .

Allahim tez zamanda kucaginizi doldursun. Kimseyle paylaşmamak en iyisi yerli yersiz konuşup insanin sinirini bozarlar. Ilkini yaparsın hemen 2.yi sorarlar...eltimle kaynim 7 yillik evliler ve cocuklari yok. Esimin ailesinden kimse bilmez ve sormaz bile bu konuyu. Eltim işinde gücünde gayet guler yuzlu biridir. Bu konuda hic konusmamasi ve tavriyla bir suru densiz akrabanın da agzini kapatmis oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…