merhaba arkadaşlar,
dün transferim gerçekleşti size dünü anlatmak için sabırsızlanıyorum. kendimi biraz toparlayınca yazacağım... hepinize çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için... inşallah başaracağız...
şimdilik iyiyiz allahıma bin şükür..pzt 2 li tarama testimiz var , bakalım olması gerektiği gibi büyümüş mü mercimek ???
babytwin canım yazdıklarını baştan sona kadar okudum bende yakın zamanda tüp bebeğe başlıyacam gerçekten anlattıkların hiç bişey bilmeyen bana yardımcı oldu inş tedavin olumlu olurrr canım inş dualrımız seninle...
babytwin dilerim herşey gönlünce olur.yazılarını okuyunca çok duygulandım.dün dr um bana tüp bebek yoluyla hamile kalabileceğimi söyledi.birkaç aydır iğneydi ilaçtı aşılamaydı denedik ama malesef.senin yazdıklarından sonra bende inanıyorum ki tüp bebek sayesinde anne olacağım inşallah.güvenilir bir merkez arıyordum.sanırım aramama da gerek kalmadı.senin güzel haberlerini takip etmeye devam edeceğim.allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin.sana ve evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarıma.
babytwin ben daha gecen hafta ilk kez hala oldum super bir duygu hayirlisiyla sende tat insallah!! canim bende bu arada 4 cu tup bebek tedavimle ugrasiyorum en son 2004 de istanbulda memorial hastanesinde denemistik sonuclari baska bir zaman anlatirim su anda diyecegim anlattiklarinla bana o gunleri yasattin aglayarak okudum yazdiklarini ne kadar cok emek verdigini biliyorum rabbim ellerini bos cevirmesin insallah hamilesindir verecegin mutlu haberi sabirsizlikla bekliyecem bana destek ve moral olmasi icin rabbim isteyen ugrasan herkesin dualarini duysun insallah !!! bunu yazarken tranferin gerceklesmistir mutlaka ALLAHIM yavrularina tutunma gucu versin sana bagislasin onlari duam senle k.i.b
Olmuyo... Olsun... artık canım... Hep seninle olsunlar inşallah... kaç tane transfer oldu canım?
teşekkürler pampalcığım...
kızlar inanaılmaz duygulandım.. babytwin canım allah bebeklerine kavuştursun seni inşallah ve diğer tüüm arkadaşlarım. öylesine heyecanla ve duyguyla okudum ki, yanında gibi..senin yerinde ben olduğumda ne yapacağım bilmiyorum heyecan ve duygu patlaması olur galiba..hepimizin hakkında hayırlısı... hayırlı haberle bekliyorum..dualrım seninle:)
babtwin tatlım olmayacak dıye sakın düşünme her zama olacak diye düşün hep pozitif düşün negatif olarak düşünürsen olmaz.Ben şu an hamileyim ilk tüp bebek denesini mayada yaptırdım ve oldu.ama hep pozitif düşündüm olmayacak diye umudumu kesmedim.inşallah bebişlerin olur merakla bekliyoruz. ALLAH kalbine göre versin.
canım aynı duyguları yaşamanı, hatta hep yaşamanı dilerim... inşallah bir kelebek gibi sana konarlar ve seni hiç bırakmazlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?