mrb canım seninle konuşamadık hiç ama bi kaç kere takip ettim yazılarını çok duygusal ve içtenlikle yazıyorsun umarım herşy senin için güzel gider ve meleğin seninle olur hayırlı haberler almak dileğiyleeeee..............
babytwin sonucun ne zaman belli oluyor? cok merak ettim.. bol şans...
slm babytwin nasılsın agrın sızın varmı arkadasım az kaldı
canım benim ağrılarım ilk günlerde oldukça çoktu. bel ağrısı, kasık ağrısı... baya şiddetliydi. ama gün geçtikçe azaldı. dün sabah tamamen durdu. maya'dan sevgili oya hanımcığıma sordum bu iyi birşey mi kötü birşey mi diye... içimi ısıtan bir gülümsemeyle "sen kendini iyi hissediyorsan iyidir" dedi... çok mutlu oldum... progestan nöbetleri dışında iyiyim :) sen nasılsın?
E2 Sonucun nasıl çıktı arkadaşım?
babytwin talim seninle taşıklığımız varmı.Benı sanki tanıyorsun senı çok merak ettım.tatlım ağrıların olabılir sakın sitres yapma.yeterkı akıntında renklenme hayırlısı sonucu merakla bekliyorum
teşekkürler elmuallim canım... moral olarak çok iyiyim. ama bu 2-3 gün nasıl geçecek bilmiyorum. dualarınıza ihtiyacım var... yerimsenibencanım uzme kendını ...inş guzel sonuç alıcaksın...........beklıyoruz bızde senınle.......dua ile
canım evet ben seni tanıyorum. delikafadulden kendimi hatırlatmak içinseni aricam müsait olunca. sen bu arada düşün. kaydirigubbakcemileteşekkürler canım, evdeyim dinleniyorum. iyiyim... kaydirigubbakcemile2
teşekkürler elmuallim canım... moral olarak çok iyiyim. ama bu 2-3 gün nasıl geçecek bilmiyorum. dualarınıza ihtiyacım var... yerimseniben
inşallah güzel haber vericem sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?