kızlar benim çok büyük bir sorunum var ne yapacağımı bilmiyorunm ne olur yorumlarınızla bana akıl verin benim annem bi okulda temizlik görevlisi annem saolsun çalıştığı okuldan bi öğretmeni bana ayarlamaya çalışıyodu tabi ona belli etmeden kız kardeşimde o öğretmenin öğrencisi her akşam evde aynı konu adamı bana ayarlıcaklar annemle kardeşim nasıl övüyo nasıl ikna etmeye çalışıyolar beni ben nuh diyorum peygamber demiyorum neyse annem gitmiş adama kızkardeşim için size bişey söylicek msn nizi istiyo demiş bu arada adam anneme sık sık evlenicek birini arıyorum diye dert yanmakta ayrıca annemi çok sevmekte annem buu sepebten bu kadar cesaretli neyse akşam eve geldi msn sini açmışlar benim haberim yok konuşuyo benim kızkardeşim işte hocam size birini buldum kuzenim falan filan işte şöyle böyle bu tabii hemen msn mi istiyo
bana nasıl yalvarıyolar ne olur bi kere görüş olmazsa olmaz çok iyi falan filan ben açtım msn yi bu hemen buluşalıım dedi ben de makara olsun diye tamam dedim ve daha önce hiç kimseyle ne görüşmüşüm ne konuşmuşum çok heyecanlıyım görüştük o beni çok beğendi konuşmalarından ve davranışlarından bunu anladım bende çok beğendim ama ortada yalan olmasın diye ben annemin kızı olduğumu söledim bu çaktırmadı ama bozuldu niye yalan söledin falan neyse biz anlaşarak ayrıldık ve ben aramasını bekliyorum ama o hiç oralı değil bu arada arada 13 yaş var neyse bu aramayınca annem bunla konuşmuş işte benim haberim yoktu bana sonradan anlattılar sizinle görüştüğünü falan annem hiç alaksı yokmuş giibi yani işi kız kardeşim planlamış gibi annem konuşmuş işte demiş çok güzel çok iyi ama aramızda yaş var o şimdi sorun etmiyo ama ileride çok sorun yaşarız gibi şeyler sölemiş oysaki bana görüşcez demişti bide demiş bakarsın ilerde olur onun okulu var daha bi okulu bitsin falan demiş bilmiyorum bana saçma geldi sanki okul varken görüşemezmiyiz zaten seneye bitiyo okul çok kararsızım ben on aaşık oldum acaba ilk diyemi böle oldu kızlar nolur bana akıl verin onu unutuyum mu bekleyim mi bu arada ben ona görüşelim diye mesaj attım ama cewap bile vermedi çok kötüyüm acaba ben salaklık mı yapıyorum???????????????????????
bir kere annenizin yaptığı bu oyunları öğrenince,adam rahatsız olmuş gibi geldi bana.....
bir yığın komplolar,içinde,hissetmiştir kendini.bu da çok normal bence....
cevap vermediğine ve , görüşmediğine göre size karşı bir şey hissetmemiş demek.annenizide kırmamak adına yaş farkını ortaya atmış olabilir....
Bence biraz bekle canım eğer sana karşı bişeyler hissetmişse arayacaktır mutlaka.Ama oda şaşkındır şuan bence izin ver bi neler olduğunu anlasın önce...
annenin yaptığından adam rhatsız olmus bellkı
ilkden yalan soyleyen ilerde neler yapar
bence bunu düşündü adam hklı olarak
düzgün birsekılde konusulup belkı ikna edilebilir ama sanmıyorum
Kusura bakmayın ama annenizin yaptığı bana çok ama
çok yanlış geldi...sizin yaşınız kaç ki,koca aramaya başlamış şimdiden...
benim fikrim bu tabi ama sizi bence öncelikle
okulunuzu bitirin,işinizi elinize alın,daha sonra
evlenmeyi düşünün derim...bırakın aramaması sizin için çok iyi olmuş,
sevgiler...
bence de adam kendini bu kadar oyunun içinde bulunca huzursuz olmuştur.
aşık olduğunuzu da sanmıyorum, ilk diye veya o sizi istemiyor diye böyle hissediyor olabilirsiniz.
o yüzden önümüzdeki maçlara bakalım, cidden gençsiniz.