- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
Kızlar benim derdim geleceğe umutla bakamamak,evlilik konusunda korkularım var. Annem ve babam arasında yıllarca yaşanan geçimsizlik huzursuzluk sevgisizlik vs den sanırım kendimi evli bir kadın olarak hayal edemiyorum. Yakıştıramıyorum. Annem ve babam İyi gün olsun bayram olsun kötü zamanlar olsun her zaman kavga ederdi. Annem şiddet gördü gözlerimizin önünde. Boşanma aşamasına gelseler de ayrılmadılar. Biz huzursuz bir ortamda büyüdük kardeşimle. Babamla biz de sorunlar yaşadık. Hala da devam ediyor biraraya gelince. (Ayrı şehirlerde yaşıyoruz)
Yaşananların etkisinden diye düşünüyorum ki ilişkilerimde kız veya erkek arkadaş fark etmez sorunlar yaşadım, yaşıyorum. Çevremde çok fazla samimi bir arkadaşım yok, yalnız hissediyorum bu yüzden. Geleceğe dair umudum kalmadı. Değiştiremiyorum bazı şeyleri. Evlilik düşündüğüm düzgün biri vardı ama ona da bu korkular yüzünden kötü davrandığım oldu. Hep geri durdum evliliğe yanaşamadım. Psikoloğa gittim ama memnun kalmadım sonra da kaldı öylece. Moralim çok bozuk umarım düzgün yazabilmişimdir Kendimi çaresiz hissediyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen…
Yaşananların etkisinden diye düşünüyorum ki ilişkilerimde kız veya erkek arkadaş fark etmez sorunlar yaşadım, yaşıyorum. Çevremde çok fazla samimi bir arkadaşım yok, yalnız hissediyorum bu yüzden. Geleceğe dair umudum kalmadı. Değiştiremiyorum bazı şeyleri. Evlilik düşündüğüm düzgün biri vardı ama ona da bu korkular yüzünden kötü davrandığım oldu. Hep geri durdum evliliğe yanaşamadım. Psikoloğa gittim ama memnun kalmadım sonra da kaldı öylece. Moralim çok bozuk umarım düzgün yazabilmişimdir Kendimi çaresiz hissediyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen…