- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Hiç bulasmayın, arkadaşınıza iyilik yaramaz. Zaten aldatildiğini biliyor, yatakta bassa o adam onu ikna eder yine siz kötü olursunuz.Merhaba iyi geceler herkese. Umarım haftanız keyifli başlamıştır.
Aslında konuyu açıp açmamak konusunda kararsız kaldım. Biraz hassas ve garip bir konu.
Bugün cereyan eden bir konuyu aktaracağım size. Sanane diyebilirsiniz. Gayet normal. Ama konu çocukluk arkadaşım olunca karışmadan edemedim.
Konu aldatma.
Bir arkadaşım var X diye bahsedeceğim. X 18-19 yaşında,kocası ise 37 (Erken yaşta evlenenleri tenzih ederim). Kendisi ilkokul terk,eşi ise çalışmıyor. Arkadaşım 2 yıl önce 2 aylık tanışma sonucu severek evlendi buna da saygı duyarım. Kendisiyle evlenmeden önce garip bir tartışma yaşamıştık. Haklı olduğumuz bir konuda sırf sevgilisiyle arası açıldığı için erkek arkadaşıma güzelce giydirmişti. (O aralar erkek arkadaşımın kardeşiyle ilişkileri vardı.)Bunun üzerine bende onu engelleyip muhatap olmayınca hırsını alamayıp annemin yanına gelip türlü türlü saçmalıklar söylemişti,aynı şekilde erkek arkadaşımın annesinin yanına gidip illegal yollarda takıldığı söyleyip 2 ailenin de nabzını yükseltip hayatımızdan çıkmıştı. Daha sonra bu kız evlendikten sonra gelip ailemden özür diledi ben uzun bir süre barışmadım. Daha sonra annemin ölüm var küs olunmaz ısrarlarına dayanamayarak barıştım. Neyse. Geçen gün beni aradı. Kocasının onu eski sevgilisiyle aldattığını ve mesajlarda yatakta çekilmiş fotoğraflarını sohbetlerini yakaladığını söyledi. Boşanacağını (resmi nikahları yok sanırım) ve yanıma gelmek istediğini söyledi.Ağlıyordu,destek oldum. Neyse bunun telefonunda ses kaydı uygulaması varmış,aramaları kaydediyormuş. Bende buna tavsiye verdim "hem nikahınız yok,hemde bulmuş genç güzel kızı aldatıyor. Zaten sana kötü de davranıyordu. (Bir kere bu kızla çarşıya gittiğimde telefonu açmadığı için kızı bayağı bayağı dövmüştü,yine teşvik etmiştim darp raporu al gözü korksun diye) Ne diye başını yaktın anlamıyorum seni arkadaşının yanında dövenden sana koca olur mu? Şuan boşanamıyorsan paranı biriktir,öyle çek git ailenin evine." Daha sonra aradan 2-3 saat geçer geçmez barışmışlar,gitmiş kocasına da ses kayıtlarını dinletmiş "unexpected böyle böyle" diyor diye. Kız da bunun gazıyla bana mesaj atmıştı. "Sen beni kıskanıyorsun,evlenip yuvamı kurdum diye hasetlenme,3 yıldır okuyosun da ne b*k oldun. Mutluluğu bulamadın diye üzülme insanların hayatlarına bakarak kinleneceğine biraz iyi niyetli olmayı dene"la başlayan uzun bir mesaj atmıştı. Anında engelledim bunu. Artık bir iletişimimiz yok. Neyse bugün cafedeyken bu kızın kocasını gördük erkek arkadaşımla. Hani böyle şal veren cafeler olur ya hani,kız üzerine bir örtü atmıştı. Adamla sarmaş dolaş oturuyorlardı. Bayağı bayağı öpüşüyorlardı,birbirlerine kur falan yapıyorlardı. Biz bunların gizliden fotoğraflarını çektik. Bir yandan kıza atmak istiyorum,bir yandan hiiç bulaşmak istemiyorum. Ama kandırılmasına da göz yummak istemiyorum. Ne yapsam diye düşünüp sizden fikir almaya geldim. Siz böyle bir durumda olsanız ne yaparsınız?
Ben iletişimi kestim de kendisi gerek sosyal medyadan gerek whatsapptan görümcesinden vs mesaj atarak özürler diliyor. Bu dediğinizi h düşünmemiştim. Sanırım en mantıklısı hiç bulaşmamak olucak.Hiç bulasmayın, arkadaşınıza iyilik yaramaz. Zaten aldatildiğini biliyor, yatakta bassa o adam onu ikna eder yine siz kötü olursunuz.
Zaten iletişimi kesmişsiniz, ne hali varsa görsün.
Ki foto atarsaniz özel hayatın gizliliginden ceza bile alabilirsiniz, adamın sizden şikayetći olmayacağı ne malum? Bir dilekçeye bakar.
Üzerinize camur sıcratmayın
Tabiki sizde haklısınız,aynen öyle. Ben sadece nikahsız daha doğrusu bir güvencesiz yaşamasına hala üzülüyorum ve acıyorum. Bir sürü insanın içinde yaşıyor. Hiçbir özeli hayatı yok. Ne bileyim,biraz iyi niyetli düşündüm sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.karışmam. dayak yemiş ayrılmamış, aynı yatakta fotoğraf görmüş ayrılmamış, sizin çektiğiniz fotoğraf yaşadıklarından daha fazlası degil ki.
ayrıca ne hali varsa görsün. iyi niyet bir yere kadar.
Bırak ne hali varsa görsün, kendi düşen ağlamaz derler.Merhaba iyi geceler herkese. Umarım haftanız keyifli başlamıştır.
Aslında konuyu açıp açmamak konusunda kararsız kaldım. Biraz hassas ve garip bir konu.
Bugün cereyan eden bir konuyu aktaracağım size. Sanane diyebilirsiniz. Gayet normal. Ama konu çocukluk arkadaşım olunca karışmadan edemedim.
Konu aldatma.
Bir arkadaşım var X diye bahsedeceğim. X 18-19 yaşında,kocası ise 37 (Erken yaşta evlenenleri tenzih ederim). Kendisi ilkokul terk,eşi ise çalışmıyor. Arkadaşım 2 yıl önce 2 aylık tanışma sonucu severek evlendi buna da saygı duyarım. Kendisiyle evlenmeden önce garip bir tartışma yaşamıştık. Haklı olduğumuz bir konuda sırf sevgilisiyle arası açıldığı için erkek arkadaşıma güzelce giydirmişti. (O aralar erkek arkadaşımın kardeşiyle ilişkileri vardı.)Bunun üzerine bende onu engelleyip muhatap olmayınca hırsını alamayıp annemin yanına gelip türlü türlü saçmalıklar söylemişti,aynı şekilde erkek arkadaşımın annesinin yanına gidip illegal yollarda takıldığı söyleyip 2 ailenin de nabzını yükseltip hayatımızdan çıkmıştı. Daha sonra bu kız evlendikten sonra gelip ailemden özür diledi ben uzun bir süre barışmadım. Daha sonra annemin ölüm var küs olunmaz ısrarlarına dayanamayarak barıştım. Neyse. Geçen gün beni aradı. Kocasının onu eski sevgilisiyle aldattığını ve mesajlarda yatakta çekilmiş fotoğraflarını sohbetlerini yakaladığını söyledi. Boşanacağını (resmi nikahları yok sanırım) ve yanıma gelmek istediğini söyledi.Ağlıyordu,destek oldum. Neyse bunun telefonunda ses kaydı uygulaması varmış,aramaları kaydediyormuş. Bende buna tavsiye verdim "hem nikahınız yok,hemde bulmuş genç güzel kızı aldatıyor. Zaten sana kötü de davranıyordu. (Bir kere bu kızla çarşıya gittiğimde telefonu açmadığı için kızı bayağı bayağı dövmüştü,yine teşvik etmiştim darp raporu al gözü korksun diye) Ne diye başını yaktın anlamıyorum seni arkadaşının yanında dövenden sana koca olur mu? Şuan boşanamıyorsan paranı biriktir,öyle çek git ailenin evine." Daha sonra aradan 2-3 saat geçer geçmez barışmışlar,gitmiş kocasına da ses kayıtlarını dinletmiş "unexpected böyle böyle" diyor diye. Kız da bunun gazıyla bana mesaj atmıştı. "Sen beni kıskanıyorsun,evlenip yuvamı kurdum diye hasetlenme,3 yıldır okuyosun da ne b*k oldun. Mutluluğu bulamadın diye üzülme insanların hayatlarına bakarak kinleneceğine biraz iyi niyetli olmayı dene"la başlayan uzun bir mesaj atmıştı. Anında engelledim bunu. Artık bir iletişimimiz yok. Neyse bugün cafedeyken bu kızın kocasını gördük erkek arkadaşımla. Hani böyle şal veren cafeler olur ya hani,kız üzerine bir örtü atmıştı. Adamla sarmaş dolaş oturuyorlardı. Bayağı bayağı öpüşüyorlardı,birbirlerine kur falan yapıyorlardı. Biz bunların gizliden fotoğraflarını çektik. Bir yandan kıza atmak istiyorum,bir yandan hiiç bulaşmak istemiyorum. Ama kandırılmasına da göz yummak istemiyorum. Ne yapsam diye düşünüp sizden fikir almaya geldim. Siz böyle bir durumda olsanız ne yaparsınız?
Sanırım öyle. Fake bir hesaptan vs atmayı düşündüm ama vazgeçtim. Umarım bir gün aklı başına gslir. Yorumunuz için teşekkür ederim.Hiç umurumda olmaz.
Zaten kendisi de kocasının ne mal olduğunu biliyor anlattığınıza göre. Hiç bulaşmayın, iki kere üzerinize sıçramış, üçüncüye hiç gerek yok; böylelerine iyilik yaramaz.
Hiç seviyemi düşürmedim biliyor musun? Gelip anneme senin kızın bu evden gelinlikle çıkamaz,anca onu yaşlılar kör topal alır dediğinde bile düşürmedim. Ama vicdan işte,çocuk aklıyla hareket ediyor. Üzülüyorum.Bana mesaj attığı zaman ne b.k yersen ye yazar ondan sonra engellerdim. Ve hiç karışmam. Kendi gozleriyle esinin telefonunda görmüş 1 saat sonra barismis seninkine mi inananacak
Aynen öyle,şimdi uğraşırsam başıma bela falan. En doğrusu sanırım bulaşmamak.Bırak ne hali varsa görsün, kendi düşen ağlamaz derler.
Istedigi yerden atsın, sizi kocasına ispiyonlayan, ses kaydınıza kadar dinleten birinden size dost olmaz.Ben iletişimi kestim de kendisi gerek sosyal medyadan gerek whatsapptan görümcesinden vs mesaj atarak özürler diliyor. Bu dediğinizi h düşünmemiştim. Sanırım en mantıklısı hiç bulaşmamak olucak.
Aslında olay şu. Kız biraz kendi istedi bu hayatı. Bu fotoğraftaki ve cafede gördüğümüz kişi aynı kişi. Kocasının kendisinden önceki sevgilisi. Kocasıyla sevgilisini bu ayırıp adamla evlenmiş. Adam da zaten buna nikah falan kıymamış ama sevgilisini de bırakmamış.Hiç boşuna uğraşmayın derim.
Muhtemelen tekrar ağlamalar; akabininde kocasının türlü ikna turları hemen ardından "Sen beni kıskanıyorsun, o resimde öyle bir durum yok, öyleymiş gibi gösteriyorsun." içerikli bir mesaj ve yeni bir olaya kadar kapanış olacaktır.
Çocuk aklıyla hareket ediyor. Yaptıklarında hiçbir olgunluk yok.Psikolojisi baya bozuk, bırakırdım sanırım
Annemin duyar kasmalarıyla affettim. Yok annesi kanser yok sana ihtiyacı olur yok küslük olmaz diye diye affettirdi bana. Sonra kız yeniden çirkefe bağladı.İletişimimi keser hayatımdan çıkartırım. Böyleleri iyilikten anlamaz.
Bir dahaki sefer için de kendime ders çıkartırım. Falsolu hareket yapmış birini affedince başıma neler geleceğini, bazı insanların asla değişmeyeceğini hatırlardım.
Adam evli değil o halde. Hoş bu aldattığı gerçeğini değiştirmez ama arkadaşınız da size çemkireceğine hayatına çeki düzen vermeyi deneseymiş.Aslında olay şu. Kız biraz kendi istedi bu hayatı. Bu fotoğraftaki ve cafede gördüğümüz kişi aynı kişi. Kocasının kendisinden önceki sevgilisi. Kocasıyla sevgilisini bu ayırıp adamla evlenmiş. Adam da zaten buna nikah falan kıymamış ama sevgilisini de bırakmamış.
Cezası varsa hiç uğraşmam,güçsüz bir kadın yüzünden kaç yıl ceza alamam yani.Istedigi yerden atsın, sizi kocasına ispiyonlayan, ses kaydınıza kadar dinleten birinden size dost olmaz.
Diger konuya gelince; aralarında ciddi bir gerilime neden olursanız adam size sarabilir ki bildigim kadariyla 2 yıldan 7 yıla kadar cezası var ve whatsapp direkt delil sayılıyor. Ne hali varsa gorsun, silin zihninizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?