Umutsuz ve aldatılan kadınlar

Ne hali varsa görsün ama mesajı kendisinin attığına emin misin? Neden gidip onu aldatan adama senin söylediklerini anlatsın ki?
Belki de kız yüzüne çarpınca olanları, kızı dövdü aldı telefonu dinledi. Senin yanına geleceğini öğrenince de sana o şekilde mesaj atıp iletişiminizi kesti. Olabilir mi?

1- Fotoğrafları çekerken erkek arkadaşımı çekiyormuş gibi yaptım ve yan tarafta onların çıkmasını sağladım. Dolayısıyla haddim olmuş oluyor. Ayrıca bir insan nasıl benim sesimi kaydedip ona buna dinletebiliyorsa bende çekerim. Bundan bir problem yok.
2- intikam almak isteseydim. Barıştığımızda boşanmak için cesaretlendirmek yerine otur evinin kadını ol derdim. Ya da kocası gelip bana x'in çocuğu olmuyor dediğinde abi saçmalama olur bir sürü çaresi var,yapılır diye teselli etmek yerine bırakmalısın derdim.
3- Nikah olmadığı için bir aile bağları olmuyor. Nikah dahi yapılmamış aralarında,bugün yarın diyerek oyalıyor kızı. Bunun intikamla alakası yok,kadın olmakla alakası var. Bir hemcinsimin kendisini ezdirmesine katlanamıyorum.
Engelini açarım,erkek arkadaşımın fotoğrafını whatsapp story de paylaşıp onun görmesini de sağlayabilirim. Böylelikle vay efendim beni çektin,şunu çektin demeye hakları olmaz.

Benim açımdan iyi. Dışarıdan bakan birine göre acımasız ve bencilim ama başkasının ne dediğini de umursamadığımdan dertsiz tasasız yaşıyorum böyle.
En güzeli. İnsanlarla uğraşmak çok zor. Duygusal açıdan yıpranabiliyoruz.

Resim çekip yollamak da seviyeyi düşürmek olur hiç bulasmayin o islere

Sanmıyorum. Bende bundan şüphelenip aradım,telefona kız çıkınca kapattım engelledim hemen. Belki de kocası yazdırdı,dövdü bilemiyorum.

Sanmıyorum. Bende bundan şüphelenip aradım,telefona kız çıkınca kapattım hemen. Belki de kocası yazdırdı,dövdü bilemiyorum.
Olabilir. Öyle bir insanın psikolojisinin normal olacağını düşünmüyorum. Düşünce işleyişi bile değişmiş olabilir. Şiddet, baskı altında kalmak zor şeyler.

İyi de zaten aldattığını biliyor, siz resmî atsanız ne atmasanız ne. Hem doğru denilenler özel hayatı tacizden dava yiyebilirsiniz gereksiz yere. Hiç başınızı yakmayın

Siz bu kadar fesatlık düşünüp hala seviyeli olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ? Arkadaşınıza başta iyi niyetli davranmış olabilirsiniz ama sonrasında attığı kazıktan bahsetmiştiniz ve yorumlarda da sürekli aşağılayıp eleştiriyorsunuz( Kendisini prenses sanar, seviyesiz vs) Bu şekilde aşağılayıp sevmediğiniz bir insanın size yaptığı yanlıştan da sonra bu iyi niyetli(!!) davranışınızla mı 'iyiliğini' düşünüyorsunuz

valla ha
onu yapan neler yapmaz
akilli hatunlari seviyorum ya :))

Yahu ne fesatlığı,lütfen yorumlarınızda hadsizleşmeyin. Ben olayın kadın yönüne bakıyorum,çünkü kandırılıyor. Kocası bıraktım,bitirdim demiş. Şuan ilişkisi olduğundan haberi yok ve kandırılıyor yani. Konu bu. Ben arkadaşımla olan ilişkimi ele almıyorum. Evet kendisi fesattır,sinsidir. Gelip aileme olur olmadık şeyler söylemiştir,kendisini prenses zanneder. Benim okumamın boş olduğunu,yaşımın geçmeden evlenmem gerektiğini düşünür. Ama ortada bir kandırılma var,siz ne kadar kin deseniz de hayır kin değil. Kin tutacak birisi değilim. Eğer tutsaydım buradan akıl almak yerine direk ismimle cismimle kendisine fotoğrafları atardım,nispet yapardım. Ha bu arada çocuğu olmadığı içinde dayak yediğini biliyorum. Hani şuan arkadaşlık kısmıyla ilgilenmiyorum,kandırıldığının farkına varsın istiyorum. Siz beni yanlış anlamışsınız.

İyi de zaten aldattığını biliyor, siz resmî atsanız ne atmasanız ne. Hem doğru denilenler özel hayatı tacizden dava yiyebilirsiniz gereksiz yere. Hiç başınızı yakmayın
Şuan bilmiyor. Kocasının bıraktığını sanıyor o kadını. Bilemiyorum ya,sanırım atmayacağım.

Olabilir. Öyle bir insanın psikolojisinin normal olacağını düşünmüyorum. Düşünce işleyişi bile değişmiş olabilir. Şiddet, baskı altında kalmak zor şeyler.
Çocuğu olmadığı için şiddet görüyor,iğneleniyordu. Bunu biliyorum sadece. Biraz garip bir aile yapısı var.

jaune hakli
cirkeflerden uzak durmak lazim
dedigi gibi tele dinleme uygulamasi yukleyen neler yapmaz bacım
sen hakliyken haksiz sucsuzken suclu duruma dusersin ki daha önce de bunu sana yasatmis bu kücük şeytan

Bu kadar kötü şeyler yaşamışsınız daha niye barışıyorsunuz? Maya belli sonuçta. Dünyada ölüm var evet ama ona varsa bana da var. Hatayı yapan sizsiniz, böyle bir insana destek olarak..

jaune hakli
cirkeflerden uzak durmak lazim
dedigi gibi tele dinleme uygulamasi yukleyen neler yapmaz bacım
sen hakliyken haksiz suclu duruma dusersin ki daha önce de bunu sana yasatmis bu kücük şeytan
J Jaune abla (yaşınızı bilmeyip abla diyorum) beni yanlış anladı. Ben aldatıldığının,kandırıldığının farkına varsın istedim. Ama sanırım bulaşmamak en doğrusu.

Bu kadar kötü şeyler yaşamışsınız daha niye barışıyorsunuz? Maya belli sonuçta. Dünyada ölüm var evet ama ona varsa bana da var. Hatayı yapan sizsiniz, böyle bir insana destek olarak..
Keşke en baştan destek olmasaydım,fitne fesat olan yine ben oldum

Ben olsam hiç bulaşmam. Ne görürse görsün kocişine inanmayı seçecek belli ki.
Durumu bence çok üzücü. Ama zeka belli, yapabileceğiniz bir şey yok. Başınıza bela almayın boş yere.

Fakülte de ev arkadaşım vardı. Erkek arkadaşıyla görüşmeye giderken illa gel diye tutturdu. Ben de olmaz sıkılırım yanınızda gelemem demiştim. O da sen olunca daha rahat oluyorum falan demişti ve ben de onu düşünerek gittim(sevgiliyle de ilk kez tanışmıştım.)Hiç gözüm tutmamıştı ama söyleyemiyorum;henüz yeni bir ilişki , yanılıyor olabilirim de...derken bir gün yine ısrar üzerine gittim.Hem arkadaşıma kur yapıyor hem de arada beni kesiyor.Bir ara peçeteye uzandı bir şeyler yazıp bana uzattı.(arkadaşım yanımızda mıydı ,değil miydi hiç hatırlamıyorum)Anlamsızca baktım. Notta “senden çok hoşlanıyorum” diye yazmış.Hiç okumamış gibi davrandım. Sonra biz ordan ayrılınca bu olayın arkadaşıma anlatmam gerektiğimi düşünüp anlattım.Velhasıl kız çemkirdi, çirkinleşti! yalan söylediğimi,onu kıskandığımı daha bir sürü laf...Neyse bana öyle bir ders oldu ki ‘aptal aşıklara’sevgilileri ile ilgili uyarılarda bulunmayacağıma dair kendime söz verdim.O insanla da arkadaşlığımı bitirdim. “Barışmışlar,gitmiş kocasına da ses kayıtlarını dinletmiş "unexpected böyle böyle" diyor diye. Kız da bunun gazıyla bana mesaj atmıştı. "Sen beni kıskanıyorsun,evlenip yuvamı kurdum diye hasetlenme,3 yıldır okuyosun da ne b*k oldun. Mutluluğu bulamadın diye üzülme insanların hayatlarına bakarak kinleneceğine biraz iyi niyetli olmayı dene"la başlayan uzun bir mesaj atmıştı..”Bu mesaja rağmen siz ya fazlasıyla iyi niyetlisiniz ya da kendinizi haklı çıkartmak için o kanıtı(fotoğrafı) yollamayı düşünüyorsunuz.Başına bela mı almak istiyorsun anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…