- 16 Şubat 2019
- 540
- 1.269
- 33
- 31
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Adamla evli değil evet. Ama sonuçta evde bekleyen eşini aldatmış. Ha bir de unutmadan bu hanım kızımız bu adamla nişanlanırken erkek arkadaşımın kardeşiyle de sevgiliydi. Bunu söylediğim için küstü benimle.Adam evli değil o halde. Hoş bu aldattığı gerçeğini değiştirmez ama arkadaşınız da size çemkireceğine hayatına çeki düzen vermeyi deneseymiş.
Hayatta herkes bir şekilde acı çekiyor, sorun yaşıyor ama kimsenin kötülüğünü normalleştirmez bu durum. Sağolsun böyle insanlar çok duyarsızlaştırdı beni.Annemin duyar kasmalarıyla affettim. Yok annesi kanser yok sana ihtiyacı olur yok küslük olmaz diye diye affettirdi bana. Sonra kız yeniden çirkefe bağladı.
Yılların arkadaşlığı olduğu için iyi niyetli davranıyorum biraz. Sanırım sinirlensem de kıyamıyorum bir kadının ezilmesine. Ama sende haklısın,boşanacak olan kadın yatak pozlarından sonra kesin boşanırdı. Kendisi söylemişti o gün,sabah onun yatağımda gece benim yatağımda diye.Kadın eşinin aynı yatakta başkasıyla resmini görüp tepkisiz kalıyor . Emin ol cafede öpüşmesi vız gelir tırıs gider o adamı bırakmaz o . Hiç yüzgöz olma. Tencereyle kapak birbirini bulmuş. Böyle kadınlara zerre acıyamıyorum . Sen iyi niyetinle gözü açılsın diye bişeyler yaparken sonunda seni “mükkemmel ilişkiyi kıskanan fesat” yapıyorlar ya tam çıldırmalık. İyisi mi hiç bulaşma sil at hayatından
Duyarsız olmak daha iyi değil mi? Bense duyarsız olabilmeyi çok isterdim. Genelde kim olursa olsun salya sümük ağlayıp onların derdini onlardan çok dert edindiğim için üzülüyorum.Hayatta herkes bir şekilde acı çekiyor, sorun yaşıyor ama kimsenin kötülüğünü normalleştirmez bu durum. Sağolsun böyle insanlar çok duyarsızlaştırdı beni.
Cezası varmış,hiç bulaşamam yani. Sicilimi boş birşey için kirletmek istemiyorumhiiiç muhatap olma bacım
ne mok yerse yesinler bırak
Kocası da vasatın bir tık altı. Kocamda gözün var falan da der bu. Tek başarısı bir adamla evlenmek olan kadından çok birşey bekleyemem.sen guya kiskaniyosunya fotomontaj der ona da
sahte bi hesap acip messengerdan at resmi bari
Evet işte demekki onun midesi bunu kaldırıyor ki boşanmamış . Birde üstüne sen onu uyandırmaya çalıştığın için ara bozan fesat olmuşsun . En nefret ettiğim insan tipi . Sana o yaptıklarından sonra zerre iyi niyet haketmiyor benceYılların arkadaşlığı olduğu için iyi niyetli davranıyorum biraz. Sanırım sinirlensem de kıyamıyorum bir kadının ezilmesine. Ama sende haklısın,boşanacak olan kadın yatak pozlarından sonra kesin boşanırdı. Kendisi söylemişti o gün,sabah onun yatağımda gece benim yatağımda diye.
o zaman hic muhatap olma. tekrar mutlaka gelip senden özur dileyecek asla dostluk kurmamalisin. bu tipler yilan gibi sokarlar insani.Kocası da vasatın bir tık altı. Kocamda gözün var falan da der bu. Tek başarısı bir adamla evlenmek olan kadından çok birşey bekleyemem.
Bence de. Yine de teşekkür ederim yorumunuz için. Bir farkındalık geldi sayenizde. :)Evet işte demekki onun midesi bunu kaldırıyor ki boşanmamış . Birde üstüne sen onu uyandırmaya çalıştığın için ara bozan fesat olmuşsun . En nefret ettiğim insan tipi . Sana o yaptıklarından sonra zerre iyi niyet haketmiyor bence
Psikoloğa deli doktoru diyor. O yüzden sanmam gideceğini. Kendisini pamuk prenses kocasını da prens olarak görüyor.Arkadaşınız ruh sağlığı ya da akıl sağlığı iyi değil. Gonderseniz yine sizi haksız cikaracagina, vayy ne iyi evliliğim var dost bildiklerim bile kıskanıyor diyeceğine eminim. Göndermek bir işe yaramaz. Bir doktora gitmesi lazım bence.
Bence de.Çirkefe taş atma üstüne sıçrar.
Adam akıllı tartışan insanları severim ama çirkefe hiç tahamülüm yok. O yüzden bulaşmamak en iyisi.o zaman hic muhatap olma. tekrar mutlaka gelip senden özur dileyecek asla dostluk kurmamalisin. bu tipler yilan gibi sokarlar insani.
gerci sen gayet akli basinda hareket etmissin.
Buradaki arkadaşlar benim ceza alabileceğimi söylediler. O yüzden hiç bulaşmamak en doğrusu.Bulmuşlar birbirlerini, bela dilemeye de gerek yok.
Benim açımdan iyi. Dışarıdan bakan birine göre acımasız ve bencilim ama başkasının ne dediğini de umursamadığımdan dertsiz tasasız yaşıyorum böyle.Duyarsız olmak daha iyi değil mi? Bense duyarsız olabilmeyi çok isterdim. Genelde kim olursa olsun salya sümük ağlayıp onların derdini onlardan çok dert edindiğim için üzülüyorum.
Merhaba iyi geceler herkese. Umarım haftanız keyifli başlamıştır.
Aslında konuyu açıp açmamak konusunda kararsız kaldım. Biraz hassas ve garip bir konu.
Bugün cereyan eden bir konuyu aktaracağım size. Sanane diyebilirsiniz. Gayet normal. Ama konu çocukluk arkadaşım olunca karışmadan edemedim.
Konu aldatma.
Bir arkadaşım var X diye bahsedeceğim. X 18-19 yaşında,kocası ise 37 (Erken yaşta evlenenleri tenzih ederim). Kendisi ilkokul terk,eşi ise çalışmıyor. Arkadaşım 2 yıl önce 2 aylık tanışma sonucu severek evlendi buna da saygı duyarım. Kendisiyle evlenmeden önce garip bir tartışma yaşamıştık. Haklı olduğumuz bir konuda sırf sevgilisiyle arası açıldığı için erkek arkadaşıma güzelce giydirmişti. (O aralar erkek arkadaşımın kardeşiyle ilişkileri vardı.)Bunun üzerine bende onu engelleyip muhatap olmayınca hırsını alamayıp annemin yanına gelip türlü türlü saçmalıklar söylemişti,aynı şekilde erkek arkadaşımın annesinin yanına gidip illegal yollarda takıldığı söyleyip 2 ailenin de nabzını yükseltip hayatımızdan çıkmıştı. Daha sonra bu kız evlendikten sonra gelip ailemden özür diledi ben uzun bir süre barışmadım. Daha sonra annemin ölüm var küs olunmaz ısrarlarına dayanamayarak barıştım. Neyse. Geçen gün beni aradı. Kocasının onu eski sevgilisiyle aldattığını ve mesajlarda yatakta çekilmiş fotoğraflarını sohbetlerini yakaladığını söyledi. Boşanacağını (resmi nikahları yok sanırım) ve yanıma gelmek istediğini söyledi.Ağlıyordu,destek oldum. Neyse bunun telefonunda ses kaydı uygulaması varmış,aramaları kaydediyormuş. Bende buna tavsiye verdim "hem nikahınız yok,hemde bulmuş genç güzel kızı aldatıyor. Zaten sana kötü de davranıyordu. (Bir kere bu kızla çarşıya gittiğimde telefonu açmadığı için kızı bayağı bayağı dövmüştü,yine teşvik etmiştim darp raporu al gözü korksun diye) Ne diye başını yaktın anlamıyorum seni arkadaşının yanında dövenden sana koca olur mu? Şuan boşanamıyorsan paranı biriktir,öyle çek git ailenin evine." Daha sonra aradan 2-3 saat geçer geçmez barışmışlar,gitmiş kocasına da ses kayıtlarını dinletmiş "unexpected böyle böyle" diyor diye. Kız da bunun gazıyla bana mesaj atmıştı. "Sen beni kıskanıyorsun,evlenip yuvamı kurdum diye hasetlenme,3 yıldır okuyosun da ne b*k oldun. Mutluluğu bulamadın diye üzülme insanların hayatlarına bakarak kinleneceğine biraz iyi niyetli olmayı dene"la başlayan uzun bir mesaj atmıştı. Anında engelledim bunu. Artık bir iletişimimiz yok. Neyse bugün cafedeyken bu kızın kocasını gördük erkek arkadaşımla. Hani böyle şal veren cafeler olur ya hani,kız üzerine bir örtü atmıştı. Adamla sarmaş dolaş oturuyorlardı. Bayağı bayağı öpüşüyorlardı,birbirlerine kur falan yapıyorlardı. Biz bunların gizliden fotoğraflarını çektik. Bir yandan kıza atmak istiyorum,bir yandan hiiç bulaşmak istemiyorum. Ama kandırılmasına da göz yummak istemiyorum. Ne yapsam diye düşünüp sizden fikir almaya geldim. Siz böyle bir durumda olsanız ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?