Umutsuz ve aldatılan kadınlar

Kadın eşinin aynı yatakta başkasıyla resmini görüp tepkisiz kalıyor . Emin ol cafede öpüşmesi vız gelir tırıs gider o adamı bırakmaz o . Hiç yüzgöz olma. Tencereyle kapak birbirini bulmuş. Böyle kadınlara zerre acıyamıyorum . Sen iyi niyetinle gözü açılsın diye bişeyler yaparken sonunda seni “mükkemmel ilişkiyi kıskanan fesat” yapıyorlar ya tam çıldırmalık. İyisi mi hiç bulaşma sil at hayatından

Diger yasadiklarini bile sindirip devam eden biri sizin göndereceginiz fotograflar karsisinda hicbirsey yapmaz. Ama yinede isimsiz olarak eline ulastirin bence

Adam evli değil o halde. Hoş bu aldattığı gerçeğini değiştirmez ama arkadaşınız da size çemkireceğine hayatına çeki düzen vermeyi deneseymiş.
Adamla evli değil evet. Ama sonuçta evde bekleyen eşini aldatmış. Ha bir de unutmadan bu hanım kızımız bu adamla nişanlanırken erkek arkadaşımın kardeşiyle de sevgiliydi. Bunu söylediğim için küstü benimle.

Annemin duyar kasmalarıyla affettim. Yok annesi kanser yok sana ihtiyacı olur yok küslük olmaz diye diye affettirdi bana. Sonra kız yeniden çirkefe bağladı.
Hayatta herkes bir şekilde acı çekiyor, sorun yaşıyor ama kimsenin kötülüğünü normalleştirmez bu durum. Sağolsun böyle insanlar çok duyarsızlaştırdı beni.

Yılların arkadaşlığı olduğu için iyi niyetli davranıyorum biraz. Sanırım sinirlensem de kıyamıyorum bir kadının ezilmesine. Ama sende haklısın,boşanacak olan kadın yatak pozlarından sonra kesin boşanırdı. Kendisi söylemişti o gün,sabah onun yatağımda gece benim yatağımda diye.

hiiiç muhatap olma bacım
ne mok yerse yesinler bırak

Hayatta herkes bir şekilde acı çekiyor, sorun yaşıyor ama kimsenin kötülüğünü normalleştirmez bu durum. Sağolsun böyle insanlar çok duyarsızlaştırdı beni.
Duyarsız olmak daha iyi değil mi? Bense duyarsız olabilmeyi çok isterdim. Genelde kim olursa olsun salya sümük ağlayıp onların derdini onlardan çok dert edindiğim için üzülüyorum.

sen guya kiskaniyosunya fotomontaj der ona da
sahte bi hesap acip messengerdan at resmi bari

sen guya kiskaniyosunya fotomontaj der ona da
sahte bi hesap acip messengerdan at resmi bari
Kocası da vasatın bir tık altı. Kocamda gözün var falan da der bu. Tek başarısı bir adamla evlenmek olan kadından çok birşey bekleyemem.

Evet işte demekki onun midesi bunu kaldırıyor ki boşanmamış . Birde üstüne sen onu uyandırmaya çalıştığın için ara bozan fesat olmuşsun . En nefret ettiğim insan tipi . Sana o yaptıklarından sonra zerre iyi niyet haketmiyor bence

Arkadaşınız ruh sağlığı ya da akıl sağlığı iyi değil. Gonderseniz yine sizi haksız cikaracagina, vayy ne iyi evliliğim var dost bildiklerim bile kıskanıyor diyeceğine eminim. Göndermek bir işe yaramaz. Bir doktora gitmesi lazım bence.

Kocası da vasatın bir tık altı. Kocamda gözün var falan da der bu. Tek başarısı bir adamla evlenmek olan kadından çok birşey bekleyemem.
o zaman hic muhatap olma. tekrar mutlaka gelip senden özur dileyecek asla dostluk kurmamalisin. bu tipler yilan gibi sokarlar insani.
gerci sen gayet akli basinda hareket etmissin.

Bence de. Yine de teşekkür ederim yorumunuz için. Bir farkındalık geldi sayenizde. :)

Psikoloğa deli doktoru diyor. O yüzden sanmam gideceğini. Kendisini pamuk prenses kocasını da prens olarak görüyor.

Çirkefe taş atma üstüne sıçrar.
Bence de.

o zaman hic muhatap olma. tekrar mutlaka gelip senden özur dileyecek asla dostluk kurmamalisin. bu tipler yilan gibi sokarlar insani.
gerci sen gayet akli basinda hareket etmissin.
Adam akıllı tartışan insanları severim ama çirkefe hiç tahamülüm yok. O yüzden bulaşmamak en iyisi.

Bulmuşlar birbirlerini, bela dilemeye de gerek yok.
Buradaki arkadaşlar benim ceza alabileceğimi söylediler. O yüzden hiç bulaşmamak en doğrusu.

Duyarsız olmak daha iyi değil mi? Bense duyarsız olabilmeyi çok isterdim. Genelde kim olursa olsun salya sümük ağlayıp onların derdini onlardan çok dert edindiğim için üzülüyorum.
Benim açımdan iyi. Dışarıdan bakan birine göre acımasız ve bencilim ama başkasının ne dediğini de umursamadığımdan dertsiz tasasız yaşıyorum böyle.

1- Başkasının fotoğraflarını izinsiz çekmek haddiniz değil.
2- Bence fotoğrafları gönderme sebebiniz 'aman arkadaşım kandırılmasın' düşüncesi değil arkadaşınızın size attığı kazık dolayısıyla intikam almak istemeniz. Bunu konunuzun giriş ve gelişme bölümlerine bakarak yorumluyorum.
3- Hadi diyelim o fotoğrafları attınız nereden biliyorsunuz o kızın yarın bunları eşine gösterip size dava açmayacaklarını. Hukuk bilmiyorum ama tahminen huzuru bozmak, aile bütünlüğüne saldırı, özel yaşamın ihlali gibi konularda suçlu bulunup para cezası alabilirsiniz ( İlk suçunuz olduğunu varsayıyorum).Telefona casus program yükleyen kızın bunu yapabilecek potansiyeli vardır. Dertsiz başınıza dert almayın iletişiminizi kesin kendi hayatınızla ilgilenin derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…