- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Yahu ne fesatlığı,lütfen yorumlarınızda hadsizleşmeyin. Ben olayın kadın yönüne bakıyorum,çünkü kandırılıyor. Kocası bıraktım,bitirdim demiş. Şuan ilişkisi olduğundan haberi yok ve kandırılıyor yani. Konu bu. Ben arkadaşımla olan ilişkimi ele almıyorum. Evet kendisi fesattır,sinsidir. Gelip aileme olur olmadık şeyler söylemiştir,kendisini prenses zanneder. Benim okumamın boş olduğunu,yaşımın geçmeden evlenmem gerektiğini düşünür. Ama ortada bir kandırılma var,
Sizi kırmak değil niyetim pekala yanlış anlamış da olabilirim. Her halükarda dayak yiyip aldatılıp ayrılmayan size de bulaşan birine yardım edebileceğinizi ya da etmeniz gerektiğini düşünmüyorum. Cinayet işleyip hapis yatmayan ve bahsettiğinize çok benzeyen bir olaydan dolayı bir miktar para cezasına çarptırılıp sicilini kirleten insanlar tanıyorum.@Jeuneandjolie abla (yaşınızı bilmeyip abla diyorum) beni yanlış anladı. Ben aldatıldığının,kandırıldığının farkına varsın istedim. Ama sanırım bulaşmamak en doğrusu.
o yüzden uğraşmamaya karar verdim. Ne yapıyorlarsa yapsınlar,uğraşmayacağım. Hayattaki tek başarısı evlilik olan bir kadına ne yapabilirim ki.Sizi kırmak değil niyetim pekala yanlış anlamış da olabilirim. Her halükarda dayak yiyip aldatılıp ayrılmayan size de bulaşan birine yardım edebileceğinizi ya da etmeniz gerektiğini düşünmüyorum. Cinayet işleyip hapis yatmayan ve bahsettiğinize çok benzeyen bir olaydan dolayı bir miktar para cezasına çarptırılıp sicilini kirleten insanlar tanıyorum.
Haklısınız,o yüzden hiç bulaşmıyorum zaten konuşmuyorum kendisiyle. Fotoğrafları silip hayatıma devam edeceğim.Ne biçim dost o yahu? Bırakın allahaşkına insan samimiyeti olmayan birine bile size söylediklerini söyleyemez, o evlenmiş de ne b.k olmuş?? Allaha yakın, size uzak olsun, layığımı bulmuş o, hiç karışmayın..
Ben 20 yaşındayım,bir ay sonra 21 olacağım. :)sen kaç yaşındasın?
ben gene konunun özü dışına takıldım:)
18 yaşındaki kız nasıl arkadaşın oluyor? sen sanki o kadar küçük değildin.
Bence de abla,fotoğrafları sildim zaten. Hiç uğraşamam,bu hayattaki tek başarısı koca bulmak olan ve bunun uğruna çocukluk arkadaşına giydiren insanlar işim olmaz.Hiç karışma bence arkadaşın dayak yemiş affetmiş,sana lafı atmış..
Ne hali varsa görsün.
Kendisi ilkokul 4den sonra okumadığı için okuyup bir yerlere gelmenin değerini anlayamaz diye düşünüyorum.Umursamam boyle bir kara cahili
3 senedir okuyorsun da ne mok oldun diyen birisine anlatsaniz da anlamaz
Karşınızdaki kişi dikkate alınacak muhatap olunacak biri değil asla bulaşmayın ne hali varsa görsün, 18 yaşında bir birey çocuk falan da değil, böyle tiplere üzülür yardım edersin iş döner dolaşır sizi bulur, suçlu olursunuz ki daha önce de yapmış sesinizi kaydedip size karşı kullanmış, böyle birine niye acıyorsunuz ki.Hiç seviyemi düşürmedim biliyor musun? Gelip anneme senin kızın bu evden gelinlikle çıkamaz,anca onu yaşlılar kör topal alır dediğinde bile düşürmedim. Ama vicdan işte,çocuk aklıyla hareket ediyor. Üzülüyorum.
Çook geç :) fotoğrafları imha edip sildim bile. D Deve tabani in dediği gibi fotoshop yaptın kocamı kıskanıyorsun falan der,hiç uğraşamamOna üzüldüğüm için değil, yaptığı adiliğe karşılık atabilirdim fakat sonradan da herif musallat olmasın size.
Veya daha basiti;
Adam sizi görmediyse alın bi hat atın fotoyu ve kırın atın hattı olsun bitsin.
Haklısınız,benimki de akıl işte. Yatakta görüp etkilenmeyen sarılmayı görüp ayrılacak hali yok.Kendi gördüğü, topladığı kanıtlarla ayrılmamış hatta daha da bağlanmışsa kocişkosuna, senin attığın fotoyla hiiiç etkilenmez. Bulaşmayın hiç.
Yılların arkadaşlığı,sanırım o yüzden. Bir de benim kocam şöyle yakışıklı böyle mükemmel diye övüp övüp duruyor çevresine. Buldumcuk diyorlar arkasından. Kocasının yediği naneleri kendisi hariç herkesi biliyor.Ben 20 yaşındayım,bir ay sonra 21 olacağım. :)
Aynı semtte,aynı evde uzun yıllardır oturuyoruz. Annem komşuluğa biraz önem veren bir insan. :)
Bence de abla,fotoğrafları sildim zaten. Hiç uğraşamam,bu hayattaki tek başarısı koca bulmak olan ve bunun uğruna çocukluk arkadaşına giydiren insanlar işim olmaz.
Kendisi ilkokul 4den sonra okumadığı için okuyup bir yerlere gelmenin değerini anlayamaz diye düşünüyorum.
Karşınızdaki kişi dikkate alınacak muhatap olunacak biri değil asla bulaşmayın ne hali varsa görsün, 18 yaşında bir birey çocuk falan da değil, böyle tiplere üzülür yardım edersin iş döner dolaşır sizi bulur, suçlu olursunuz ki daha önce de yapmış sesinizi kaydedip size karşı kullanmış, böyle birine niye acıyorsunuz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?