Üni arkadaşımdan Gösterilmeyen misafir perverlik yanlışmı anladım

E, çayın yanına sizin götürdüğünüz tatlıyı çıkarmadı mı?

Valiz değildi sırt çantası koridorda dursa o kadar yer kaplayacak bisey degil

yazmışsınız.tatlıyı ikram etmedi mi?ben de yemek vermişsem,başka birşey hazırlamam.ama gelen kişiler birşey getirmişse,onu ikram ederim.

O zaman goturdugunuz tatliyi cayin yaninda yeseydiniz?

Valiz değildi sırt çantası koridorda dursa o kadar yer kaplayacak bisey degil

Bilemez ki sizin o sırt çantasını çıkarıp yere vb. bir yere koyup koymadığınızı? Yoldan geliyorsunuz neticede.
Yani böyle bir temizlik düşüncesi varsa, yönünü bilememiş olabilir, insanlık halidir diyorum.

Alinganlik ediyorsunuz.
Bnm arkadasimda uzun yoldan geldi, bnde iki cocuk onda bir tane.
Inanin geldigi gun icin yemek yaptim ama ciglik kiyamet, kizim dis cikariyordu durmadi..
Tatli matli yapmadim, yapamadim disardan aldim.
Canta isini bilemem, bn hemen yatacaklari odaya biraktim.

Yemek yemissiniz zaten, cayin yanina bir sey yapmasini beklemek cok sacma. Ben de eve yemege misafir aldigimda sonrasi icin bir sey hazirlamam. Yemekten kalkip bir de kek mi yiyecektiniz? Degisiksiniz valla.
Ayrica ne olacak banyoya koysun, koridora koysun. Aranizdaki muhabbete bakin siz.
Siz her konuda mukemmel misiniz ki? Onun kusru da bu olsun.
Gereksiz seylere takilmissiniz.

Tamam öyle olsun ya kol çantamın ne işi var sırt çantasıda bebeğim eşyaları var onu zaten yere koyamam dışarda

Bir araya koyma düşüncesidir o da :) Yani çantaları bir arada dursun, belli yeri olsun mantığı.
Kol çantanızı nereye bıraktınız ki oradan aldı da banyoya taşıdı? Kol çantası insanın yanında yamacında olan bir şey. Siz çantaları komple bırakınca, o da komple almıştır yani.

Bunun altında niçin ısrarla bir şey arıyorsunuz?

Çocuğu olduğu için bende çok bişey beklemedim yetiştirmemiştir diye düşündüm ama sonra oğluyla dışarda gezmeye çıkmış kol cantamı banyoda görünce üzüldüm askıya assaydı

Size kasıtlı yapmamistir misafirlerini hep bu şekilde agirliyordur . Bütün misafirlerini bu şekilde agirliyorsa size ozel muamele de yapamaz bütün misafirleri en az sizin kadar özeldir zaten onun icin.

Tamam siz öyle diyorsunuz temiz diye benim bebeğimin sulugu yan gözdeydi ben temiz değilim o zaman

Üniversite arkadaşım bana geldiğinde abur cubur koymuştum. Ama temizlik yapıyordum haber verdiğinde ve akşam çaya geldiler. Boşandığım eşimle küstük onlar geldiğinde.
İnsanların evinin içini bilemezsiniz.

Tamam siz öyle diyorsunuz temiz diye benim bebeğimin sulugu yan gözdeydi ben temiz değilim o zaman

Sizin temiz olup olmamanız değil ama işte mevzu; dışarıdan geldiğinde birisi, bazı insanların "Çanta altı pis olabilir" gibi otomatik şeysi oluyor, temizlik konusunda titiz kişilerin bilhassa. Altına örtü vb. şeyi de bilmediğinden banyoya koymuştur.
E sizinle aynı mantıkta şöyle de sorulabilir o zaman, banyosunun zemini ne kadar pisti ki çantanızın tabanının oraya değmesinden, ya da çantalarınızı orada görmekten rahatsız oldunuz? Demek sizin de bu konuda bi hassasiyetiniz vardı.

Bunun gibi. Misafir ağırlama farklarınız birbirinizin gözüne batmış, bu kadar.
Siz muhabbete, güler yüze bakın.

Sırtcantası bebeğime aitti kolcantısı da temiz yani ben hayatta yere bırakmam bende hareketlerini görünce çok üzüldüm

Bana göre de ayıp etmiş arkadaşınız ne demek banyoya koymak antrede dursaydı o zaman ne kadar yer kaplayabilirdi sanki.
Ben olsam mesafe koyarım misafir çok önemlidir benim için evime düşmanım gelse yine kibar davranırım ben saygidan.

Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı .

Açıkçası diğerlerine zamanı olmadı veya düşünemedi diyebiliriz,Fakat yukarıda bahsettiğiniz fırlatma olayını anlamadım.O biraz ayıp olmuş ilk gördüğü insanlara karşı .

bu kadar detaycıysanız kek beklntinız felan bence gece kalması için gerekli samimiyet yokmuş aranızda böyle eksik gedik arayan arkadaş gelmesin banada

Ben aniden gitmedim hep ısrar etti gel bi hafta kal diye eşi bşey hazırlasa kızabilir belki haklısınız sert biriydi ama çantamın banyoya alınması en çok da beni üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…