- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Herkese toplu cevap olsun arkadasım ısrar etti geldi ye yoksa bana gelmiyordu kackere İstanbul’a geldi bana uğramadı ben Sivas’a gittim elimi boş gitmedim sen tatlı alsaydın diyen arkadaş evine çocuğuna bide tatlı alıp gittim o evlendiğinde ben hamıleydim
Valiz değildi sırt çantası koridorda dursa o kadar yer kaplayacak bisey degilMisafirperverlikten ziyade, biraz yönsüz gibi geldi arkadaşınız. Yani evinde yatılı misafir ağırlamadıysa, bavullu gelenleri nasıl yerleştirip yol göstereceğini bilmiyor olabilir.
Mesela ben dışarıdan gelen bavulları kesinlikle odaya öyle laap diye koymam, altı pistir yani illa.
Bu yüzden bu tip şeyler için kullandığım bir örtüm var; onu sererim, odaya alır bavulları üzerine koyarım.
Bunu annemde görmesem sanırım, banyoya koysam mı, halıyı nereden alsam filan saçmalayabilirdim.
Kek konusu ise, bilmiyorum vakti olmamıştır, ya da beslenme-çay alışkanlığı öyledir.
Mesela ben çay yanında hiçbir şey yiyemem, bu yüzden başlarda öyle tuzlu fıstık, kabak çekirdeği vb. tarzı yaşanırdı bizim evde çay saatleri. Herkes sevdiğinden-alıştığından ikram eder misali... Sonra sonra kek vb. bir şeylere evrildi. Ama hala daha hazır şeyler sokarım araya, N**** (Siyahi) filan :)
Bilmiyorum bana hususi yapılan bir şey gibi gelmedi üstünden okuyunca.
Bunlar basit şeyler yav.
Herkese toplu cevap olsun arkadasım ısrar etti geldi ye yoksa bana gelmiyordu kackere İstanbul’a geldi bana uğramadı ben Sivas’a gittim elimi boş gitmedim sen tatlı alsaydın diyen arkadaş evine çocuğuna bide tatlı alıp gittim o evlendiğinde ben hamıleydim
O zaman goturdugunuz tatliyi cayin yaninda yeseydiniz?Herkese toplu cevap olsun arkadasım ısrar etti geldi ye yoksa bana gelmiyordu kackere İstanbul’a geldi bana uğramadı ben Sivas’a gittim elimi boş gitmedim sen tatlı alsaydın diyen arkadaş evine çocuğuna bide tatlı alıp gittim o evlendiğinde ben hamıleydim
Valiz değildi sırt çantası koridorda dursa o kadar yer kaplayacak bisey degil
Bilemez ki sizin o sırt çantasını çıkarıp yere vb. bir yere koyup koymadığınızı? Yoldan geliyorsunuz neticede.
Yani böyle bir temizlik düşüncesi varsa, yönünü bilememiş olabilir,
Tamam öyle olsun ya kol çantamın ne işi var sırt çantasıda bebeğim eşyaları var onu zaten yere koyamam dışardaBilemez ki sizin o sırt çantasını çıkarıp yere vb. bir yere koyup koymadığınızı? Yoldan geliyorsunuz neticede.
Yani böyle bir temizlik düşüncesi varsa, yönünü bilememiş olabilir, insanlık halidir diyorum.
Tamam öyle olsun ya kol çantamın ne işi var sırt çantasıda bebeğim eşyaları var onu zaten yere koyamam dışarda
Çocuğu olduğu için bende çok bişey beklemedim yetiştirmemiştir diye düşündüm ama sonra oğluyla dışarda gezmeye çıkmış kol cantamı banyoda görünce üzüldüm askıya assaydıAlinganlik ediyorsunuz.
Bnm arkadasimda uzun yoldan geldi, bnde iki cocuk onda bir tane.
Inanin geldigi gun icin yemek yaptim ama ciglik kiyamet, kizim dis cikariyordu durmadi..
Tatli matli yapmadim, yapamadim disardan aldim.
Canta isini bilemem, bn hemen yatacaklari odaya biraktim.
Tamam siz öyle diyorsunuz temiz diye benim bebeğimin sulugu yan gözdeydi ben temiz değilim o zamanBir araya koyma düşüncesidir o da :) Yani çantaları bir arada dursun, belli yeri olsun mantığı.
Kol çantanızı nereye bıraktınız ki oradan aldı da banyoya taşıdı? Kol çantası insanın yanında yamacında olan bir şey. Siz çantaları komple bırakınca, o da komple almıştır yani.
Bunun altında niçin ısrarla bir şey arıyorsunuz?
Tamam siz öyle diyorsunuz temiz diye benim bebeğimin sulugu yan gözdeydi ben temiz değilim o zaman
Sırtcantası bebeğime aitti kolcantısı da temiz yani ben hayatta yere bırakmam bende hareketlerini görünce çok üzüldümValla benimde geçen aylarda üniden arkadaşım geldi eşi ve çocuğuyla hem de 5 6 saatlik yoldan. 3 senedir görmüyordum nasıl sevindik. Hemen bir tepsi börek yaptım bir patates salatası yanına da tatlı yaptım bir güzel ağırladım. Okadar yoldan gelmiş bisküvi ile nasıl ağırlarım. Kendime yakıştıramam. Banyoya konur mu çantalar, kirlidir diye mi öyle yaptı acaba. Ayıp etmiş.
Bana göre de ayıp etmiş arkadaşınız ne demek banyoya koymak antrede dursaydı o zaman ne kadar yer kaplayabilirdi sanki.Tamam siz öyle diyorsunuz temiz diye benim bebeğimin sulugu yan gözdeydi ben temiz değilim o zaman
bu kadar detaycıysanız kek beklntinız felan bence gece kalması için gerekli samimiyet yokmuş aranızda böyle eksik gedik arayan arkadaş gelmesin banadaSlm kadınlar klubü benim üniversiteden arkadasım 12 yıllık devam ediyor başka şehirlerde olsakta hep görüştük benim dügünüme geldi ben onunkine gidemedim bana hep sen bana gelmedin bende sana gelmem diyordu neyse sonunda yolumuz düştü gittik
Ama gittiğime çok pişman oldum iki çocukla ona gittim bir gece kalacaktık ve iki hafta öncesinden haber vermiştim bu arada arkadaşımın evi iki artı bir
İçeriye girdik oturduk sohbet falan ettik neyse ben tlfnumu çantamdan almak istedim sırtcatamızı ve kol Çantamı banyoya indirmiş şok oldum bişey diyemedim çocuğunun odasına indirsin başka yer yokmuş gibi
Sonra yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla
Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı
Hakkınızı helal edin kızlar uzun oldu. Ben bu yüzden arkadaşımdan çok soğudum haklımıyım bana gelecek bu arada hiç davet etmek içimden gelmiyor gelse de bende mi onun gibi davranmalıyım
Ben aniden gitmedim hep ısrar etti gel bi hafta kal diye eşi bşey hazırlasa kızabilir belki haklısınız sert biriydi ama çantamın banyoya alınması en çok da beni üzdüÜniversite arkadaşım bana geldiğinde abur cubur koymuştum. Ama temizlik yapıyordum haber verdiğinde ve akşam çaya geldiler. Boşandığım eşimle küstük onlar geldiğinde.
İnsanların evinin içini bilemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?