Üni arkadaşımdan Gösterilmeyen misafir perverlik yanlışmı anladım

Sizin ki daha kötüymüş çok şükür öyle bi durum olmadı

zaten yemek hazırlamış,yemişler.dahasına gerek var mı
Ama yemek ayri canim.
Benim esimin hic tanimadigim yeni evli arkadasi geldi kalmaya.
Ben yemegimi yaptim,cayin yanina tatlimi yaptim,borek yaptim bir de kurabiye yaptim.Hic tanimadigim insanlar icin bu zahmete girdim cunku ayip diye birsey var arkamdan hicbirsey yapmamis denmesini istemem.Ilk defa geldiler ikinci sefer gelseler yine yapacagim aynilarini mesela.

Yoldan gelen insanin cantasi bavulu pis olur,dan diye odaya konmaz zaten. Banyoda ya alti silinir ve odaya ortu serilip uzerine konulur. Bunu bilmiyor olamazsiniz hele ki iki cocuk annesisiniz. O cocuklar yurur emekler o bavullarin yanina gider acar karistirir vs. Tedbir amacli konmustur.
Ayrica yemek yemissiniz,cocuklu insan size yemek yapmis, ustune kek borek beklemek ayip bence. Madem beklentiniz var siz evde yapip gotureydiniz. Esinin kitap firlatmasi olayini tam anlamadim birsey diyemeyecegim bu yuzden.

Ama bastan yanlis,ne kadar israr ederse etsin,2 cocukla yatili misafirlik akilli insanin yapacagi is degil.

Ben umumi tuvaletlerde el cantasini yere koyan kadin gordum yao yuzden aynen ortuyu serip cantasini uzerine koyuyorum insanlarin.

akşam yemeğine gelenlere ben hamur işi kurabiye yapmam.zaten en erken 8 de yemek yeniyor.arkası kuruyemiş ve meyvedir benim için.gelenlerde tatlı getirir zaten.kahveyle de tatlıyı veririm.

Yazmaktan yoruldum KESK’e en basa yazdaydım valiz değil bebeğimin esyaleri olan sırt çantası ve kol cantası ben de çok titiz biriyim banyo bana göre temiz olmayan bi ortam Onun bidesi kaldırmıyorsa benim midem onun banyosunu nasıl kaldıracak misafir bekliyorsan yapılır o zaman aburcubur koymasın

Konu aslında kek, çantaları banyoya koymak vs. Değil anladığım kadarı ile beklenen ilgi alaka olmamış...
Oysa sadece güler yüz hoş sohbet iyi davranış yetiyor da artıyor insana...

Her konuda illa saçmalayan arkadaşları görmekten gına geldi artık, otelde kalsaydın diye gelen öneriyi öneri olarak görmüyorum sanki dalga geçiyorsunuz?

Bu insanlar otelde kalacak olsaydı 2 çocukla evlerinden hiç bir yere kıpırdamazlardı eminim...

Evi çok küçükmüş nereye sığdırsın da ne demek, gelen benim 12 yıllık arkadaşım ise şayet gerekirse kendim yerde yatarım ama o insanları bir şekilde sığdırırım altı üstü 2 gün dünyanın sonu mu?

Böyle bir durumla karşılaşsam bir daha da evine gitmem olur biter...

Bence boşuna bu kadar kuruntu yapıyorsunuz.
Misafirperverlik herkese göre değişir.
İla kek börek mı yapması lazım o zaman mı kıymetli olduğunuzu anlayacaksınız?
O günkü moralini bilemezsiniz.

Ben mesela misafir olarak aileden gelen kişilerse,büyük insanlarsa,dört dörtlük olur herşeyim.
Ama arkadaşlarım geldiğinde bekar ya da eşleriyle hep atıştırmalık abur cubur aperatif şeyler koyarım.
Belki oda öyle düşünmüştür.

Eh davet etmiştir ayıp olmasın diye ama avuç kadar eve o kadar kalabalık misafir gidilir mi?

Tskler tam anlatmak istediğim bu kek değil mesele tavırları hareketleri eşinin bi garip olması eşin tuhafsa çağırma israr etme küsme sürekli

Sizi gordugune sevindi mi sohbet etti mi cayinizi demleyip birlikte icti mi?
Yaninda kek borek corek olunca mi iyi biri olacak sogumayacaktiniz.
Hos degil dusunceniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…