- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Sonra gidip bebeğimin biberonunu aldım çantaları odaya götürdümçantaları banyoya koymakta ilginç,keske odaya yanınıza alsaydınız,bakalım tepkisi ne olcaktı,bir daha gitmezsiniz olur biter,bende olsam bende soğurdum,kendinizi üzmeyin.
Sizin ki daha kötüymüş çok şükür öyle bi durum olmadıSizi çok iyi anlıyorum konu sahibi benzer bir durumu ben de yaşadım.
Haberli gitmiştik eşimle üstelik binbir ısrarla davet edildik sonuç fiyaskoydu.
Size ikramlar yine tabakla servis edilmiş (bu bile nezakettir) bize ambalajıyla paketiyle ikram etmişti arkadaşım çok üzülmüştüm neden böyle yaptı diye.
Eşime de 'kocan bana bakıyor' demişti o ziyaretten sonra.
Kendisiyle şu an görüşmüyorum iletişimi kopardım.
Kendisi bir hafta kal dedi böyle olacağını bilsem zaten hiç gitmezdimkeşke otelinizi ayarlayıp akşam oturmasına gitseydinizsabahta kahvaltıda bulusup 12 yıllık arkadaşınızdan soğumazdınız hem.
En azından eşinize iftira atmamış arkadaşınız.Sizin ki daha kötüymüş çok şükür öyle bi durum olmadı
Ama yemek ayri canim.zaten yemek hazırlamış,yemişler.dahasına gerek var mı
Ben umumi tuvaletlerde el cantasini yere koyan kadin gordum yaBilemez ki sizin o sırt çantasını çıkarıp yere vb. bir yere koyup koymadığınızı? Yoldan geliyorsunuz neticede.
Yani böyle bir temizlik düşüncesi varsa, yönünü bilememiş olabilir, insanlık halidir diyorum.
akşam yemeğine gelenlere ben hamur işi kurabiye yapmam.zaten en erken 8 de yemek yeniyor.arkası kuruyemiş ve meyvedir benim için.gelenlerde tatlı getirir zaten.kahveyle de tatlıyı veririm.Ama yemek ayri canim.
Benim esimin hic tanimadigim yeni evli arkadasi geldi kalmaya.
Ben yemegimi yaptim,cayin yanina tatlimi yaptim,borek yaptim bir de kurabiye yaptim.Hic tanimadigim insanlar icin bu zahmete girdim cunku ayip diye birsey var arkamdan hicbirsey yapmamis denmesini istemem.Ilk defa geldiler ikinci sefer gelseler yine yapacagim aynilarini mesela.
Yazmaktan yoruldum KESK’e en basa yazdaydım valiz değil bebeğimin esyaleri olan sırt çantası ve kol cantası ben de çok titiz biriyim banyo bana göre temiz olmayan bi ortam Onun bidesi kaldırmıyorsa benim midem onun banyosunu nasıl kaldıracak misafir bekliyorsan yapılır o zaman aburcubur koymasınYoldan gelen insanin cantasi bavulu pis olur,dan diye odaya konmaz zaten. Banyoda ya alti silinir ve odaya ortu serilip uzerine konulur. Bunu bilmiyor olamazsiniz hele ki iki cocuk annesisiniz. O cocuklar yurur emekler o bavullarin yanina gider acar karistirir vs. Tedbir amacli konmustur.
Ayrica yemek yemissiniz,cocuklu insan size yemek yapmis, ustune kek borek beklemek ayip bence. Madem beklentiniz var siz evde yapip gotureydiniz. Esinin kitap firlatmasi olayini tam anlamadim birsey diyemeyecegim bu yuzden.
Ama bastan yanlis,ne kadar israr ederse etsin,2 cocukla yatili misafirlik akilli insanin yapacagi is degil.
Allah allah.Kendisi ısrar etti gelin kalın diye yoksa benim oraya gitmem imkansız eşimi çok zorladım gitmek için
Her gelen misafirinin kol çantasına mı yapıyonBen umumi tuvaletlerde el cantasini yere koyan kadin gordum yao yuzden aynen ortuyu serip cantasini uzerine koyuyorum insanlarin.
Slm kadınlar klubü benim üniversiteden arkadasım 12 yıllık devam ediyor başka şehirlerde olsakta hep görüştük benim dügünüme geldi ben onunkine gidemedim bana hep sen bana gelmedin bende sana gelmem diyordu neyse sonunda yolumuz düştü gittik
Ama gittiğime çok pişman oldum iki çocukla ona gittim bir gece kalacaktık ve iki hafta öncesinden haber vermiştim bu arada arkadaşımın evi iki artı bir
İçeriye girdik oturduk sohbet falan ettik neyse ben tlfnumu çantamdan almak istedim sırtcatamızı ve kol Çantamı banyoya indirmiş şok oldum bişey diyemedim çocuğunun odasına indirsin başka yer yokmuş gibi
Sonra yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla
Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı
Hakkınızı helal edin kızlar uzun oldu. Ben bu yüzden arkadaşımdan çok soğudum haklımıyım bana gelecek bu arada hiç davet etmek içimden gelmiyor gelse de bende mi onun gibi davranmalıyım
Slm kadınlar klubü benim üniversiteden arkadasım 12 yıllık devam ediyor başka şehirlerde olsakta hep görüştük benim dügünüme geldi ben onunkine gidemedim bana hep sen bana gelmedin bende sana gelmem diyordu neyse sonunda yolumuz düştü gittik
Ama gittiğime çok pişman oldum iki çocukla ona gittim bir gece kalacaktık ve iki hafta öncesinden haber vermiştim bu arada arkadaşımın evi iki artı bir
İçeriye girdik oturduk sohbet falan ettik neyse ben tlfnumu çantamdan almak istedim sırtcatamızı ve kol Çantamı banyoya indirmiş şok oldum bişey diyemedim çocuğunun odasına indirsin başka yer yokmuş gibi
Sonra yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla
Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı
Hakkınızı helal edin kızlar uzun oldu. Ben bu yüzden arkadaşımdan çok soğudum haklımıyım bana gelecek bu arada hiç davet etmek içimden gelmiyor gelse de bende mi onun gibi davranmalıyım
Tskler tam anlatmak istediğim bu kek değil mesele tavırları hareketleri eşinin bi garip olması eşin tuhafsa çağırma israr etme küsme sürekliKonu aslında kek, çantaları banyoya koymak vs. Değil anladığım kadarı ile beklenen ilgi alaka olmamış...
Oysa sadece güler yüz hoş sohbet iyi davranış yetiyor da artıyor insana...
Her konuda illa saçmalayan arkadaşları görmekten gına geldi artık, otelde kalsaydın diye gelen öneriyi öneri olarak görmüyorum sanki dalga geçiyorsunuz?
Bu insanlar otelde kalacak olsaydı 2 çocukla evlerinden hiç bir yere kıpırdamazlardı eminim...
Evi çok küçükmüş nereye sığdırsın da ne demek, gelen benim 12 yıllık arkadaşım ise şayet gerekirse kendim yerde yatarım ama o insanları bir şekilde sığdırırım altı üstü 2 gün dünyanın sonu mu?
Böyle bir durumla karşılaşsam bir daha da evine gitmem olur biter...
Konu aslında kek, çantaları banyoya koymak vs. Değil anladığım kadarı ile beklenen ilgi alaka olmamış...
Oysa sadece güler yüz hoş sohbet iyi davranış yetiyor da artıyor insana...
Tavırları iyiydi Allahtan ondan dolayı kararsız kaldım neden böyle yaptı üzüldüm soğudum birden bir daha da gitmem
Neden boyle davrandigini biz bilemeyiz.Tskler tam anlatmak istediğim bu kek değil mesele tavırları hareketleri eşinin bi garip olması eşin tuhafsa çağırma israr etme küsme sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?