- 5 Eylül 2014
- 14.236
- 50.116
- 598
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Aslında çantaları orda görünce herşey gözüme battı senin banyon benim çantamdan ne kadar temiz olabilir bide insanların yüzüne bisey diyemem içim içimi yerBana göre de ayıp etmiş arkadaşınız ne demek banyoya koymak antrede dursaydı o zaman ne kadar yer kaplayabilirdi sanki.
Ben olsam mesafe koyarım misafir çok önemlidir benim için evime düşmanım gelse yine kibar davranırım ben saygidan.
Şu yorumdan sonra ancak şunu söyleyebilirim:Cnm ilk defa evine misafir oldum insan ister istemez belikliyor
Arkadaşımın yüzü düştü zaten ertesi sabah kahvaltı yapıp çıktık tek basımıza gezdik ısrar ettiler birlikte gezelim diye yola çıkacağız dedik başka bi durumla karşılaşmak istemedimEşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı .
Açıkçası diğerlerine zamanı olmadı veya düşünemedi diyebiliriz,Fakat yukarıda bahsettiğiniz fırlatma olayını anlamadım.O biraz ayıp olmuş ilk gördüğü insanlara karşı .
Zaten eleştirdiğim tek yönü kek değilŞu yorumdan sonra ancak şunu söyleyebilirim:
Kadın kek yapmış olsaydı da eminim eleştireceğiniz bir yeri muhakkak olurdu
Ya allah aşkına bu kadar ince düşünceliyseniz nasıl kalmaya karar verdiniz de gittiniz?senin banyon benim çantamdan ne kadar temiz olabilir
Bilmiyo değil biliyor emin olun canı istememiş olabilir bende onun gibi mi davransam ama bende tam tersi karekterim ikram etmeyi seviyorum kendi ısrar etti bi hafta kal dedi Allahtan bir gece kalmışım üni de öğretmen adam saygıyı o bilmiyorsa bisey diyemeyeceğim çantaları anlamadım bendeBelki hazir keki kendi kekinden daha cok begeniyor belki kek yapmayi bilmiyor belki cani kek yapmak istemedi. Misafirlikte önüne koyulan ikrami begenmemek de yeni moda oldu sanirim. Ayrica kutu gibi eve 4 kisi gitmissiniz ki cok da sık görüşen samimi insanlar degilsiniz ama kalmaya gelince masallah.
Cantalari banyoya niye koymus ben de anlayamadim kocasinin tavrina ise gulmedim degil o tavir size degildir huyu oyledir atmayi firlatmayi seviyordur.
İyi etmişsiniz ....Arkadaşımın yüzü düştü zaten ertesi sabah kahvaltı yapıp çıktık tek basımıza gezdik ısrar ettiler birlikte gezelim diye yola çıkacağız dedik başka bi durumla karşılaşmak istemedim
Tavırları iyiydi Allahtan ondan dolayı kararsız kaldım neden böyle yaptı üzüldüm soğudum birden bir daha da gitmemBen olsam bende alinirdim.
Olay kek borek meselesi degil ama sonucta 12 yillik arkadasin gelecek,bu seni onemsemediginin bir sonucu.
Son dk gelmis olsaniz hazirlik yapmamasi normal ama onceden haber vermissiniz.
Ben kndimi cok mahcup hissederim hic yoktan hamur isi birsey yaparim ve eger isim vardiysa ve yapamadiysam uygun bir dille anlatirim.Benimde uniden bir arkadasim var ve son gittigimde hernekadar hamurisi yapsa da sanki ye de git der gibi bir hali vardi daha once hic boyle hissetmemistim.
Size karsi davranislari nasildi?
zaten yemek hazırlamış,yemişler.dahasına gerek var mıBen olsam bende alinirdim.
Olay kek borek meselesi degil ama sonucta 12 yillik arkadasin gelecek,bu seni onemsemediginin bir sonucu.
Son dk gelmis olsaniz hazirlik yapmamasi normal ama onceden haber vermissiniz.
Ben kndimi cok mahcup hissederim hic yoktan hamur isi birsey yaparim ve eger isim vardiysa ve yapamadiysam uygun bir dille anlatirim.Benimde uniden bir arkadasim var ve son gittigimde hernekadar hamurisi yapsa da sanki ye de git der gibi bir hali vardi daha once hic boyle hissetmemistim.
Size karsi davranislari nasildi?
İlla yemek değil ki çantasını al banyoya koy olur mu yemeği takmıyorum ama çantam ve Esin’i tavırları beni üzdüçok alınganlık ediyorsunuz, kalkıp onca yolu gidip ailece evinde kalacak kadar samimi olduğunuzu düşünerek arkadaşınız da çok kasmamıştır.
benim var öyle 17 senelik arkadaşlarım, şehir dışından da gelse pizza söylemişliğim vardır, bu sevmediğimden ya da değer vermediğimden değil, samimiyetine güvenip günlük rutinimi devam ettirdiğimden.
Belki adam titizlik hastası. Cidden söylüyorum eski eşimin insanlarda nelere kafayı taktiğını söylesem yok artık dersiniz.Ben aniden gitmedim hep ısrar etti gel bi hafta kal diye eşi bşey hazırlasa kızabilir belki haklısınız sert biriydi ama çantamın banyoya alınması en çok da beni üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?