Üni arkadaşımdan Gösterilmeyen misafir perverlik yanlışmı anladım

çok alınganlık ediyorsunuz, kalkıp onca yolu gidip ailece evinde kalacak kadar samimi olduğunuzu düşünerek arkadaşınız da çok kasmamıştır.
benim var öyle 17 senelik arkadaşlarım, şehir dışından da gelse pizza söylemişliğim vardır, bu sevmediğimden ya da değer vermediğimden değil, samimiyetine güvenip günlük rutinimi devam ettirdiğimden.

art nıyet görmedim. en azından bir niyet varsa 2. defa kalmaya gitseniz ortaya çıkar.ev düzenleri biraz ilginç insanlar.

Belki hazir keki kendi kekinden daha cok begeniyor belki kek yapmayi bilmiyor belki cani kek yapmak istemedi. Misafirlikte önüne koyulan ikrami begenmemek de yeni moda oldu sanirim. Ayrica kutu gibi eve 4 kisi gitmissiniz ki cok da sık görüşen samimi insanlar degilsiniz ama kalmaya gelince masallah.
Cantalari banyoya niye koymus ben de anlayamadim kocasinin tavrina ise gulmedim degil o tavir size degildir huyu oyledir atmayi firlatmayi seviyordur.

Aslında çantaları orda görünce herşey gözüme battı senin banyon benim çantamdan ne kadar temiz olabilir bide insanların yüzüne bisey diyemem içim içimi yer

Arkadaşımın yüzü düştü zaten ertesi sabah kahvaltı yapıp çıktık tek basımıza gezdik ısrar ettiler birlikte gezelim diye yola çıkacağız dedik başka bi durumla karşılaşmak istemedim

Ben olsam bende alinirdim.
Olay kek borek meselesi degil ama sonucta 12 yillik arkadasin gelecek,bu seni onemsemediginin bir sonucu.
Son dk gelmis olsaniz hazirlik yapmamasi normal ama onceden haber vermissiniz.
Ben kndimi cok mahcup hissederim hic yoktan hamur isi birsey yaparim ve eger isim vardiysa ve yapamadiysam uygun bir dille anlatirim.Benimde uniden bir arkadasim var ve son gittigimde hernekadar hamurisi yapsa da sanki ye de git der gibi bir hali vardi daha once hic boyle hissetmemistim.
Size karsi davranislari nasildi?

senin banyon benim çantamdan ne kadar temiz olabilir
Ya allah aşkına bu kadar ince düşünceliyseniz nasıl kalmaya karar verdiniz de gittiniz?
Yani o banyoya gidip işinizi gördünüz kirli mi temiz mi diye düşündünüz mü? Böyle düşünen milletin evine gitmez zaten...

Bilmiyo değil biliyor emin olun canı istememiş olabilir bende onun gibi mi davransam ama bende tam tersi karekterim ikram etmeyi seviyorum kendi ısrar etti bi hafta kal dedi Allahtan bir gece kalmışım üni de öğretmen adam saygıyı o bilmiyorsa bisey diyemeyeceğim çantaları anlamadım bende

Tavırları iyiydi Allahtan ondan dolayı kararsız kaldım neden böyle yaptı üzüldüm soğudum birden bir daha da gitmem

zaten yemek hazırlamış,yemişler.dahasına gerek var mı

İlla yemek değil ki çantasını al banyoya koy olur mu yemeği takmıyorum ama çantam ve Esin’i tavırları beni üzdü

Sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi benzer bir durumu ben de yaşadım.
Haberli gitmiştik eşimle üstelik binbir ısrarla davet edildik sonuç fiyaskoydu.
Size ikramlar yine tabakla servis edilmiş (bu bile nezakettir) bize ambalajıyla paketiyle ikram etmişti arkadaşım çok üzülmüştüm neden böyle yaptı diye.
Eşime de 'kocan bana bakıyor' demişti o ziyaretten sonra.
Kendisiyle şu an görüşmüyorum iletişimi kopardım.

Ben aniden gitmedim hep ısrar etti gel bi hafta kal diye eşi bşey hazırlasa kızabilir belki haklısınız sert biriydi ama çantamın banyoya alınması en çok da beni üzdü
Belki adam titizlik hastası. Cidden söylüyorum eski eşimin insanlarda nelere kafayı taktiğını söylesem yok artık dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…