Merhaba benim rahim şeklimde sizle aynı umarım ikimizinde sağlıkla ilerler bende endişe duyuyorumMerhaba tüp bebekle 3.denemem de pozitif haberini aldım çok şükür 5 haftalık hamileyim. Ben de hipofizde mikroadenom+PCOS+Unicorn uterus var bugün kese muayenesine gittiğimde iki kesenin gözüktüğü birinin çok güzel ilerlediği ama diğerinin küçük kalıp geriden geldiğini söyledi doktorum.
Hani normal gebelik bile çok riskliyken. İkiz nasıl olur çok korkuyorum var mı ikisi de sağlıkla ilerleyen. Miniğim yetişir mı kardeşine
Umarım umarım kendimle beraber size de dua edeceğim sürekliMerhaba benim rahim şeklimde sizle aynı umarım ikimizinde sağlıkla ilerler bende endişe duyuyorum
Bu rahimde şeklinde genelde tek embriyo koyuyorlar diye biliyorum tüp bebekte siz kendiniz mi istedinizUmarım umarım kendimle beraber size de dua edeceğim sürekli
Canim selam benimde oyle :)Merhaba tüp bebekle 3.denemem de pozitif haberini aldım çok şükür 5 haftalık hamileyim. Ben de hipofizde mikroadenom+PCOS+Unicorn uterus var bugün kese muayenesine gittiğimde iki kesenin gözüktüğü birinin çok güzel ilerlediği ama diğerinin küçük kalıp geriden geldiğini söyledi doktorum.
Hani normal gebelik bile çok riskliyken. İkiz nasıl olur çok korkuyorum var mı ikisi de sağlıkla ilerleyen. Miniğim yetişir mı kardeşine
Hayır 3.deneme olduğu ve rahminin yakalama kuvvetinin çok az olduğu için zaten birinin tutacağını düşünüyorum dedi ama nasip işte.Bu rahimde şeklinde genelde tek embriyo koyuyorlar diye biliyorum tüp bebekte siz kendiniz mi istediniz
Yaa AleykümselamCanim selam benimde oyle :)
Walla canim heegun yeni biseyler oluoYaa Aleykümselamsen neler yapıyorsun nasıl gidiyor süreç
Ayyy sorma sorma kanama yoktu hiç bugün peçeteye hafif hafif kahverengi akıntı gelmeye başladı.Bel ağrım asla geçmiyor zatenWalla canim heegun yeni biseyler oluo
Gecen hafta kanamam pldu
Bugun agrilarim var
Panik gunler geciriyorum
Senin nasil :)
Aynisini bana da dedi canim hayirlisi Allahtan dedim walla benimde 29 unda bellk olacakAyyy sorma sorma kanama yoktu hiç bugün peçeteye hafif hafif kahverengi akıntı gelmeye başladı.Bel ağrım asla geçmiyor zaten
Bugün kese bakmaya gittik biri neyseki güzel ama öbürü çok minnak ilerleyedebilir atıladabilir dedi haftaya belli olacak bakalım
Sinir bozucuymuş gerçekten bir de o kadar progestan kullanıyorum yahu nereye gidiyorAynisini bana da dedi canim hayirlisi Allahtan dedim walla benimde 29 unda bellk olacak
Ayyy o akinfi insani deli ediyor deli
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuzHayır 3.deneme olduğu ve rahminin yakalama kuvvetinin çok az olduğu için zaten birinin tutacağını düşünüyorum dedi ama nasip işte.
Ay merhaba 32. Haftada olmanıza çok sevindim inşallah sağlıkla tamamlarsınız benimde rahmin sizin gibi 11. Haftadayım doğal yolla 4. Ayda gebe kaldım sağlıkla ilerler inşallahbenim de uterus aynı sizin gibi ve PCOS var aşılama ile hamile kala bildim bnde ama benimki tek bebek, inşallah sizdede hiç bir sıkıntı olmadan ilerler
inşallah canım, Allah yardım eder hepimizeAy merhaba 32. Haftada olmanıza çok sevindim inşallah sağlıkla tamamlarsınız benimde rahmin sizin gibi 11. Haftadayım doğal yolla 4. Ayda gebe kaldım sağlıkla ilerler inşallah
Evet bende anlamiyorumSinir bozucuymuş gerçekten bir de o kadar progestan kullanıyorum yahu nereye gidiyor
Yukarda kalmış mesajınız görmemişim kusura bakmayınbenim de uterus aynı sizin gibi ve PCOS var aşılama ile hamile kala bildim bnde ama benimki tek bebek, inşallah sizdede hiç bir sıkıntı olmadan ilerler
inşallah canımYukarda kalmış mesajınız görmemişim kusura bakmayınYaaaa inşallah inşallah şu mesajınız o kadar umut oldu ki bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizde
Serklaj falan yapıldımı acaba ilerleyen haftalarda. Benim doktorum 12-14.haftada yapabiliriz mantıklı dedi.inşallah canım
Sinir bozucuymuş gerçekten bir de o kadar progestan kullanıyorum yahu nereye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?