Kimseyi yargılamak size düşmedi ki o kişinin hayatına yorum yapma hakkını size kim veriyor acaba ? Önce bunu bi düşünün. Siz ve sizin gibi düşünenler düşüncelerinizi kendinize saklayin. Isteyen istediğiyle istediğini yapar bu sizi çokta ilgilendiren bi durum değil. Toplumumuzda daha büyük sorunlar var madem topluma geldi olay gidip onlarla ilgilenin kim kiminle ne yapıyor onlarla degil en azından burada laf kalabalığı olmazSize göre normal bana göre anormal ve bizim toplumumuzda çoğu kişiye göre anormal ve bir kişiyi sırf yatağa atmak için burda günlerce taktik alan kişiye söylediğim çok normal
Sizin anlayacağınız tarzda konuşurdum ama ban yemek istemiyorum. Istediğiniz lafi istediginiz yere cekmeyede çalışmayın. Olumlu olumsuz farklı sizin kullandığınız tabirler cok farkli daha bunun algılamasını yapamiyorsunuz. Neyse daha fazla size vakit ayiramayacagim. Size bu pis dusuncelerinizle mutluluklarBurası bir platform ve herkes olumlu şey yazmak zorunda değil, bir kişi burda konu aciyorsa olumsuz düşünceleri göze alması gerekir, tek doğru sizin dogrunuz değil, ben doğru bildiğimi yazarım sen doğru bildiğini yazarsın, siz buranın sahibi degilsiniz, sizin kadar herkesin yorum yapmaya hakkı var, buranın bekçisi gibi beğenmediğinizi kovamazsınız, düşüncemi kendime saklamıyorum, olumlu olumsuz her daim ortaya koyuyorum, çok istiyorsanız siz saklayın belki tursusunu kurarsınız
Tüm söylediklerinizi size iade ediyorum, algılamam da aklım da zekam da yerinde şükür, benim size ayıracak hiç vaktim yok, zaten habire yazan da sizsiniz, hadi bakalımSizin anlayacağınız tarzda konuşurdum ama ban yemek istemiyorum. Istediğiniz lafi istediginiz yere cekmeyede çalışmayın. Olumlu olumsuz farklı sizin kullandığınız tabirler cok farkli daha bunun algılamasını yapamiyorsunuz. Neyse daha fazla size vakit ayiramayacagim. Size bu pis dusuncelerinizle mutluluklar
Keşke hiç karşılık vermeseydiniz. Konu sahibi dahil kimse kendilerini kaale almıyor çünkü, yok yere ban yemişsinizKimseyi yargılamak size düşmedi ki o kişinin hayatına yorum yapma hakkını size kim veriyor acaba ? Önce bunu bi düşünün. Siz ve sizin gibi düşünenler düşüncelerinizi kendinize saklayin. Isteyen istediğiyle istediğini yapar bu sizi çokta ilgilendiren bi durum değil. Toplumumuzda daha büyük sorunlar var madem topluma geldi olay gidip onlarla ilgilenin kim kiminle ne yapıyor onlarla degil en azından burada laf kalabalığı olmaz
Ay sorma bosu bosuna banı yapıştırdı muneKeşke hiç karşılık vermeseydiniz. Konu sahibi dahil kimse kendilerini kaale almıyor çünkü, yok yere ban yemişsiniz
Taktik aldığı eski konusu da nasıl içine oturduysa hanfendinin fırsat beklemiş başka konuda laf atmak içinHe deyin geçin valla parmaklarınızı yormanıza değmiyor.
Üniforma yıkamaya başla da gör gününü Allahtan gömlek pantolon kalktı da az rahat ettikBende de var o, bekarken daha çoktu.
Evlendim, koca polis ama sivil.
Sabırsızlıkla resmiye geçeceği günü bekliyorum
Üniforma yıkamaya başla da gör gününü Allahtan gömlek pantolon kalktı da az rahat ettikböyle daha seksi
Azalmıyor canım yüz tane aynı gömlekten ütülemek de çok sıkıcı oluyor değişik kıyafet ütülemek de birşeyYa benim ki çok süslü, bir giydiğini bir daha giymiyo üniformayı 2-3 gün giyer belki de çamaşır,ütü yüküm azalır diye şeyyyyediyorum ben
Benimki 26 lık evlilerden Allahtan ama bekar evli dinlemeyen de o kadar çok ki üniforma merakınaÇok tuhaf. Bu meraklıları polis, askerle evlendirip 1 hafta üniforma yıkatıp ütületmek gerek bakalım kalıyor mu hala merak, hala göze hoş gelmeye devam ediyor mu
Kuzum eşin polis mi asker mi?Onların üstüne Bi de kışın denetleme zamanı bir günde yıka,kurutmaya çalış ütüle.
16 ay göreve yolla bekle.Tayini de yurtdışına çıksın gidemepsikolojim bozuldu,üniformasız olsaydı keşke eşim
Kuzum eşin polis mi asker mi?
Allah kolaylık versin ya çok zor kuzum. Allah kavuştursunAsker canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?