- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
Kız eşim çevik kuvvet, senin gibi düşünenler yüzünden kocama nasıl sahip çıkacağımı şaşırdım demeyin öyle tövbe deyinSizde de var mı bu üniforma şeysi? Ben çok etkileniyorum ya
İnsanın hata yapası geliyor
Yeminle exime böyle düşmüştüm
Ama böyle doktor, hemşire falan değil onlar daha böyle ılımlı geliyor, daha agresif, otoriter tip üniformalar seviyorum ne bileyim asker, pilot, polis falan
Kız eşim çevik kuvvet, senin gibi düşünenler yüzünden kocama nasıl sahip çıkacağımı şaşırdım demeyin öyle tövbe deyin
Caring olmaktan değil aslında, sanırım "güç"ten ötürü. Doktorun hele de cerrahın insan hayatı üzerindeki gücü, hakimiyeti sanırım etkiliyor beni.Ya doktor şimdi şefkatli oyy falan hissi veriyor, daha "caring" onlar
Polisin copu falan var, haşin
Hee eyleme katıl da görelim bakalım noluyorsun.Biri eyleme katılın demişti, katılalım gelip toplasınlar bizi olmaz mı
Dr larda fuckbody lik istiomuş geçen burda Bi kadın yazdı bana alenen demedide demiş duygusallık olmasın sevgililik filan olmasınYa doktor şimdi şefkatli oyy falan hissi veriyor, daha "caring" onlar
Polisin copu falan var, haşin
Altına da sandalet içi çorap olursa kültür turizmi yapan emekli kombini oluyor.Takım elbise çok severim zaten ya yakışıyor
En nefret ettiğim kombin tişört kısa pantolon giyiyorlar ya
O ne
Hele çizgili tişört
Bırak yav hiçbi' özensiz
Caring olmaktan değil aslında, sanırım "güç"ten ötürü. Doktorun hele de cerrahın insan hayatı üzerindeki gücü, hakimiyeti sanırım etkiliyor beni.
Yani düşününce öyle buldum sebebini.
Hee eyleme katıl da görelim bakalım noluyorsun.
Burada çok açık konuşamıyorum
Ama sen gel vazgeç bu polis üniforması şeyinden.
Benimki 26 lık evlilerden Allahtan ama bekar evli dinlemeyen de o kadar çok ki üniforma merakınaBiz bekar olanlarına bakıyoruz ayol
Şöyle 25lik fit bi tane
Valla bu konudaki hislerim pek değişmez. Böyle hislerin etkilenmelerin mantığı yok tabii ki, ona bir şey diyemem. Ama bende tammm tersi etki yapıyor, direkt soğuma sebebi.Mutlaka gücü vardır da ben şu an daha şey istiyorum anladın
Ben anladım ne demek istediğini de hepsi öyle değil bence
aynen hele kısa pantolonTakım elbise çok severim zaten ya yakışıyor
En nefret ettiğim kombin tişört kısa pantolon giyiyorlar ya
O ne
Hele çizgili tişört
Bırak yav hiçbi' özensiz
Kız bu biraz egzantrik anlaşılır anacımYok o şey olur "O da şimdi böyle copluyordur" ajahsjahsjahs
Hahahh cicii sakin ooll kuzuuKız eşim çevik kuvvet, senin gibi düşünenler yüzünden kocama nasıl sahip çıkacağımı şaşırdım demeyin öyle tövbe deyin
Bı haftanın sonunda da, sıkılırlar yaparlar uniforlamari pembemsi bişey dimiiBenimki 26 lık evlilerden Allahtan ama bekar evli dinlemeyen de o kadar çok ki üniforma merakınaÇok tuhaf. Bu meraklıları polis, askerle evlendirip 1 hafta üniforma yıkatıp ütületmek gerek bakalım kalıyor mu hala merak, hala göze hoş gelmeye devam ediyor mu
Hahahh cicii sakin ooll kuzuusenin gibi hatunu bırakmaz senin bey,sakınma bence
Valla keyfi bilir çiçeğim, onun üniforması varsa benim de az giysem de beyaz önlüğüm varBı haftanın sonunda da, sıkılırlar yaparlar uniforlamari pembemsi bişey dimii
Kız tövbe de Allah korusun katil mi olcanValla keyfi bilir çiçeğim, onun üniforması varsa benim de az giysem de beyaz önlüğüm varAma cidden moral bozucu ya. Markete gidiyoruz bazen şubeden geldiği zaman, yanında ben olmama rağmen bakanlar oluyor. Aralarında fısıldaşan kızlar oluyor. Bu üniforma merakı birgün kanlı sonuçlanacak ama sabrediyorum çekip adamın silahını tarıycam hepsini
Ay demeyin öyle ahdhahÜniforma işi gereği zaten giyiyor erkek arkadaşım. Ama yeşil bir cerrahi takım aldık şimdi. Altını giymiyor ki görelim bir giyse shdhdjsj
Ahahah geçen bir yerde yazmıştım. İdeal erkeğim dövmeli, köpek sahibi, latin dansı yapan bir doktor beybende de sağlıkçı dr gömleği herzaman tikkatimi çekmiştir ,
bir de kulakta kupe , aman allahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?