- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
Çiçeğim hatırlıyorum o konuyu hatta adam o karşı dairedeki kızla konu sahibini aldatmıştıKız tövbe de Allah korusun katil mi olcanbu arada senin beyaz önlüğün daha çok yakisiyordur eminim kuzuumm
Valla ben markete de olsa o şekilde hayatta gitmem esimle,önce üstünü değiştirir sonra gideriz yoksa kriz gecirebilirim bende silahla taramasam da
bı konu vardı ya üyenin eşi askerdi,karşı dairede öğrenci kizlar kalıyordu(üniforma seven) tabi konu sahibi yüz göz olmuştu kızların biriyle karşı komşunun eşini beğeniyorum üniforması çok yakisiyor dediğini duydu diye o geldi aklıma sen hepsini tarıycam fln diyince kendine hakim ol sen aman diyim
Ahahah geçen bir yerde yazmıştım. İdeal erkeğim dövmeli, köpek sahibi, latin dansı yapan bir doktor bey
Kırk kere daha yazsam olur mu acaba?
Çok zorda kalırsam latin dansı şart değil taviz verebilirim.
Dövmeyi de beraber yaptırırız.
Köpek sahibi olmasa da olur, benimkileri sevsin yeter.
Ne kaldı geriye, doktor olsun
E manzara o yanlış mıyım djdjdj ikimizde doktor adayıyızAy demeyin öyle ahdhah
Erkek arkadaşınız doktor mu? Bekar arkadaşı var mı?
Yok doktorcu cok cikmadi rahat olun ahsbaE manzara o yanlış mıyım djdjdj ikimizde doktor adayıyızneyse alt kısmını en iyisi ben evde giydireyim dışarıda olursa tabi seveni çokmuş sjgjdjsk
Arkadaş sürüyle dkskjdhs
SokaktaaaaÜniformalar bir bana çekici gelmiyor heralde. Erkek dediğin çıplak olur
Sokaktaaaa
O adam seni almaz yalnız öyleleri el değmemiş gül goncası ister, ilk benim olsun isterBence kadınların güçlü erkek sevmesi ile ilgili olabilir, en azından ben seviyorum yani lafı geçen bi otoritesi olan adam
Bu nasıl bi laf böyle? Kendi hemcinsinizi bu kadar ezmeye çalışmayın. Birisiyle beraber olununca gül goncasi olunmuyor yani. Hala böyle düşünceler var anlayabilmiş değilimO adam seni almaz yalnız öyleleri el değmemiş gül goncası ister, ilk benim olsun ister
Evet hala bu düşünceler var ve çoğunlukta, normalleştirmeye çalışmayın lütfenBu nasıl bi laf böyle? Kendi hemcinsinizi bu kadar ezmeye çalışmayın. Birisiyle beraber olununca gül goncasi olunmuyor yani. Hala böyle düşünceler var anlayabilmiş değilim
Ayrıca ben hemcinsim için değil her iki cins için de aynı şeyi düşünüyorumBu nasıl bi laf böyle? Kendi hemcinsinizi bu kadar ezmeye çalışmayın. Birisiyle beraber olununca gül goncasi olunmuyor yani. Hala böyle düşünceler var anlayabilmiş değilim
Nesi anormal ? Madem sizin icin normal değil gelip burda konu sahibini kıracak üzecek yada rencide etmeye çalışacağınız yorumunuzu kendinize saklayınEvet hala bu düşünceler var ve çoğunlukta, normalleştirmeye çalışmayın lütfen
Ben de size aynı şeyi söylüyorum,siz de kendi düşüncenizi kendinize saklayın ,ben konu sahibine yazdımNesi anormal ? Madem sizin icin normal değil gelip burda konu sahibini kıracak üzecek yada rencide etmeye çalışacağınız yorumunuzu kendinize saklayın
Kusura bakma sen burda istediğin lafı söylerken görmemiş gibi gecelimmi? Kimse kimsenin konusuna yorum yapmak zorunda degil. Eger senin fikrin boyle degilse yorum yapmazsin olur biter. Sen hakkını laf sokmaktan yana kullanmışsın bende yaptığın ayıbı hatırlatmaktan yana kullanıyorumBen de size aynı şeyi söylüyorum,siz de kendi düşüncenizi kendinize saklayın ,ben konu sahibine yazdım
Size göre normal bana göre anormal, bizim toplumumuzda çoğu kişiye göre anormal ve bir kişiyi sırf yatağa atmak için burda günlerce taktik alan kişiye söylediğim çok normalKusura bakma sen burda istediğin lafı söylerken görmemiş gibi gecelimmi? Kimse kimsenin konusuna yorum yapmak zorunda degil. Eger senin fikrin boyle degilse yorum yapmazsin olur biter. Sen hakkını laf sokmaktan yana kullanmışsın bende yaptığın ayıbı hatırlatmaktan yana kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?