Merhaba,
arkadaşlar sıkıntım kendimle alakalı değil aslında oğlum için yardım istiycemde biz yıllardır cocugu biraz asosyal yetiştirdik memleket olsn maddi durum olsn birazda aşırı korumacı bir aileyiz cocuk kendi cabasıyla üniv. kazandı şimdi bize sitem ediyor sizin yüzünüzden böyle oldu da beni asosyal yaptınız kızlarla konusamiorm arkadas çevresi edinemiyorum gibi baya böyle sıkıntısı oldu psikologa göndericek maddi durumumuzda yok acaba ne önerebilirsiniz bende ilkokul mezunuyum yani nekadar faydalı olabilirimki oğluma :/
Bu konuyu açtığınız iyi olmuş
Oğlunuzla ilgili öneride bulunamam ama diğer anneler bu yazılarınızı iyi okusun
Ben üniversite yaşına gelmiş annesi böyle dertler anlatan kimse görmedim,
Oğlumuzu iyi yetiştircez derken daha beter hale getirmişsiniz
Ve aslında hala daha devam ediyorsunuz
Bırakın o çözsün bu meseleyi
Burda arkadaşlar part time çalışsın demişler şimdi siz elinden tutup işe yazdırmaya mı gidiceksiniz
Psikologa gitmek istemiyormuş arkadaşları öğrenir diye ama ben pek arkadaşı olduğunu da sanmıyorum
Ayrıca psikolog asla bilgileri sızdırmaz bu saatten sonra tek çözüm bir an önce doktora görünmek
Sizde bundan sonra bu kadar ilgilenmeyin oğlunuzla rahat bırakın
1 kere zorlanır 2 kere zorlanır sonra çözülür
kadının suçu dürüst olmakmı diğer anneler kendi egolarına yediremezler yanlış yaptıklarını hiçbir zaman hep ben çocuğumu iyi yetiştrdm der evlense bile aynı şekilde çocuğuna baskı uygulamaya devm eder çocuğu karısıyla bile anlaşamaz bunların
burdaki anne dürüst olmuş hatanın farkına varmış çözüm arıyor zaten kimseden yargılamasını istememiş yardım istemiş sadece
çocuğun sonuçta arkadaşı yok annesiyle sohbet edebilio tabiki annesi fikir verecek oğlum şurda burda işe girermisn zaman geçirirsnz sıkıntın gider part time 4-5 saat çalış sonra kazandığın parayla gez dolaş diyebilir bunda kötü bişey yok
Türkiye`de hala kiz ve erkek ayri liseler varmi arkadaslar?
Varsa neden ayri?
şimdi sizde az çok biliyorsunuz doğuda fln bu konular pek konusulmaz o yüzden onunla oturup konusucak büyük bir ablası flnda yok hele akraba hiç olmuyoyani bende buraya yaziyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?