- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
senin onu eklemen ve çektiğin msj da bir acayip ne gerek vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nur35nur .!.:Bence sizin msj yollama niz çok saçma ne gereği vardı?
Mesaj cekmedim.senin onu eklemen ve çektiğin msj da bir acayip ne gerek vardı
yaptığın yorumu kast ediyorum msj diyerekMesaj cekmedim.
Alah askina akil verin. Ben oğretmenlik okuyorum. Evliyim. Dogumdan dolayi iki dönem ara vermek durumunda kaldim. Simdi 2 . sinifa geçtim malum ders eklendi hocalar var tanımadigim.
Arkadaşlar sürekli fotoğraf yüklüyor facebooka bende b iki kere gördüm o hocayi okuldayken dersine hic girmedim henüz. Arkadaslarimda hep bahseder mesaj atar dersi onun sayesinde sevdik vs .
Her neyse bende sinifca çekilmişbir fotografin altina yorum yaptim.
"Hocam,arkadaslar ovuyor. Dersinize girmeyi sabirsizlikla bekliyorum" diye. Birde facebooktan ekledim. 28 ortak arkadasimiz var sinif batagi eklemis yani.Bu adam mesaj atmis . Şöyle..
"Onlarin beni ovdugune bakma x sen karar ver. Bende merak ve sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada faceden eklemissin bane bir anlat kim oldugunu neden ekledigini yazmis". Sasirdim ve pişman oldum ne yazmaliyim
Biride adam gibi adamsiniz yazmis kiz arkadasim. Galiba ondan garip olmaz diye düşündüm. Ama hata yaptim. İnşallah başlayana kadar unuturyaptığın yorumu kast ediyorum
hocam arkadaşlar siz çok övüyor filan yazmışsın ya
Yahu bu KK daki arkadaşlar ya yazdigimi okumuyorlar ya da yazilani anlamiyorlar. Mesaj atmadim sinifca çekilmiş bir foto atmis bir arkadasim. Bahsettiğim hocamda var içinde. Herkes yorum yapmis bende bir şey yazdim budur yani
Kesinlikle zaten cok üzgünüm şuan. Yaptigim yorum siradan bir yorum diye düşündüm ama değilmiş burdakilerin dediğine gore.offppuzaten 44443553 .!.:Mesafeli olmakta fayda varrr.benceeee evlisiniz.