• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

universite hocam .. sasirdim yoksa ben mi art niyetliyimb

buluttan nem kapmak diye buna deniyor sanırım..
alınganlık yapmışsın gayet hoca gibi cevap vermiş.. aa evet çok iyiyim diye mi cevap verseydi..
şu hocalar selam verince bana asılıyor triplerini bi bıraksa öğrenciler keşke:)

Evli ogrencisine boyle yapan demissiniz de adam n'apmis ki, anlamadim.
En fazla tekrar ayni ovguyu duymak icin neden ekledin demis olabilir, baskaca bir art niyet gorunmuyor mesajinda.
Aksine herkesle ilgileniyorum, tadinda bir hoca gibi gorundu.

Evli olmak sizi bir derece kasıyorsa o zaman siz de yorum yapmayacaktiniz ki kendi kendinize "evli ogrencisine boyle yapan.." diye kurmayacaktiniz.
Sanki adam asılmıs gibi "evliyim ben bee" moduna girmissiniz.

Sizin mesajınız çok garip olmuş, öyle mesaja öyle cevap :)

Burda bırakmyın cevap yazıp toparlamaya çalışın durumu. 2 dönemdir okula gelemiyorum. Okuldan çok geri kaldım. Şu an okulla bağlantıyı kurmaya çalıştığım için hocaları ekliyorum gibi bir şey yazmalısın. :)

[OUOTE]="aysima64, post: 44443183, member: 158371"]buluttan nem kapmak diye buna deniyor sanırım..
alınganlık yapmışsın gayet hoca gibi cevap vermiş.. aa evet çok iyiyim diye mi cevap verseydi..
şu hocalar selam verince bana asılıyor triplerini bi bıraksa öğrenciler keşke:)[/QUOTE]
İnan bana öyle düşünmedim ilk. Başka öğretmenlerimize yorum yapiyorum . Ama hic boyle mesaj atmadiklari için .Bu mesaj garibime gitti. Yoksa allah korusun hocayla ne isim olur

bence yanlış anlaşılacak bir şey varsa, o da sizin hocayı ekleyip tanışık olmamanıza rağmen ona hitaben bir mesaj yazmanız olabilir.
adamın cevabında bir sıkıntı yok, gayet güzel cevap vermiş.

Yahu bu KK daki arkadaşlar ya yazdigimi okumuyorlar ya da yazilani anlamiyorlar. Mesaj atmadim sinifca çekilmiş bir foto atmis bir arkadasim. Bahsettiğim hocamda var içinde. Herkes yorum yapmis bende bir şey yazdim budur yani

Bence hoca senin asildigini dusunmus ve niyetini anlamak icin o mesaji atmış. Arkadaslara dersi bu kadar begendiren iyi bir hoca oldugunuz icin merak edip ekledim. Evlilik ve dogum sebebiyle derslere devam edemedim vs diye evli ve cocuklu oldugunu da dip not belirttigin bi mesajla cevap verip sosyal medyada muhabbeti kesmen eniyisi olacak bence

Alah askina akil verin. Ben oğretmenlik okuyorum. Evliyim. Dogumdan dolayi iki dönem ara vermek durumunda kaldim. Simdi 2 . sinifa geçtim malum ders eklendi hocalar var tanımadigim.
Arkadaşlar sürekli fotoğraf yüklüyor facebooka bende b iki kere gördüm o hocayi okuldayken dersine hic girmedim henüz. Arkadaslarimda hep bahseder mesaj atar dersi onun sayesinde sevdik vs .
Her neyse bende sinifca çekilmişbir fotografin altina yorum yaptim.

"Hocam,arkadaslar ovuyor. Dersinize girmeyi sabirsizlikla bekliyorum" diye. Birde facebooktan ekledim. 28 ortak arkadasimiz var sinif batagi eklemis yani.Bu adam mesaj atmis . Şöyle..
"Onlarin beni ovdugune bakma x sen karar ver. Bende merak ve sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada faceden eklemissin bane bir anlat kim oldugunu neden ekledigini yazmis". Sasirdim ve pişman oldum ne yazmaliyim

walla sunu söyleyim sizin mesaj çok laubali olmuş.hocanın buraya konu acması lazım

Bence art niyetli bir mesaj değil. Derslere devam etmediğiniz için sizi tanımıyor. Kendiniz hakkında bilgi vermenizi rica etmiş attığınız samimi mesaja karşılık. Bebeğiniz olduğu için ara verdiğinizi vs. anlatın yeterli.

Yahu bu KK daki arkadaşlar ya yazdigimi okumuyorlar ya da yazilani anlamiyorlar. Mesaj atmadim sinifca çekilmiş bir foto atmis bir arkadasim. Bahsettiğim hocamda var içinde. Herkes yorum yapmis bende bir şey yazdim budur yani

Iyi de siz gidip "vay arkadaslar, ne de tatlisiniz" yazmamissiniz ki.
"Hocam, ovguleriniz malum, dersiniz icin sabirsizlaniyorum" yazmissiniz.

Yani direkt adama yazip sonra da ekleyip ustune de mesaj almissaniz "bana yürüyor mu" diye hissetmeye hakkiniz yok, demeye calisiyoruz.
Yani ha mesaj atmissiniz ha yorum, sonuc olarak adam da usturuplu bir mesaj atmis.
Ve biz de haksizsiniz diyoruz.

Sabirsizlaniyorum ne demek merak etmis olabilir.
Ogrencilerini taniyorsa sizi cikaramamis olabilir vs vs.
Nedir bu bir filmdeki meshur replik gibi "ay bana guldu, seviyor caniiimm" tavirlari.

[QUET]bendeuyeolcam, post: 44443569, member: 339578"]Iyi de siz gidip "vay arkadaslar, ne de tatlisiniz" yazmamissiniz ki.
"Hocam, ovguleriniz malum, dersiniz icin sabirsizlaniyorum" yazmissiniz.

Yani direkt adama yazip sonra da ekleyip ustune de mesaj almissaniz "bana yürüyor mu" diye hissetmeye hakkiniz yok, demeye calisiyoruz.
Yani ha mesaj atmissiniz ha yorum, sonuc olarak adam da usturuplu bir mesaj atmis.
Ve biz de haksizsiniz diyoruz.

Sabirsizlaniyorum ne demek merak etmis

olabilir.
Ogrencilerini taniyorsa sizi cikaramamis
olabilir vs vs.
Nedir bu bir filmdeki meshur replik gibi "ay bana guldu, seviyor caniiimm" tavirlari.[/
QUOTE]

L

Ne bicim laflar bunlar . Ne okul hocama yazacam. Evliyim ustelik. Offf sana daha fazla inan yazmaya değmez.

TE="limonsepeti85, post: 44443609, member: 603395"]bana da lüzumsuz geldi fotonun altına tanımadığınız birine yazdığınız yorum. ileride dersine gireceğiniz hocanız dahi olsa tanımıyorsunuz şu an sonuçta. bence siz adamı işkillendirmişsiniz bu yorumla :)[/QUOTE]

Suan engelmeyi bile düşündüm. Aslinda kotu düşünmedim yorum yaparken. Ne yapmaliyim okul geri acilana kadar unutur insallah

Back
X