Üniversite hocamda bana karşı birşeyler hissediyor mu?

Bak aklıma ne geldi her sınıftan beğendiği kıza böyle yazıyor hepsiyle gizli gizli bulusuyorsa neticede kimse açık edemez etik değil oda işini yürütür
Ben zaten mezun olduktan sonra birşeyler olmasını isterim ama tabi hiçbir erkeğin bekleyeceğini sanmıyorum hele de yaşı büyük olan bir erkek hiçbir şekilde beklemez bence

Seven bekler de bu adam beklemez gibi.

Hayat senin ister tecrube et yaşa öğren.
Ister mantikli davran kendini uzecek olayi yasamadan bitir

Ben bahsettiğiniz yaşlardayım aynı meslekte ve sizin yaşınızda hatta daha da büyük öğrencilerim var hiçbirine bu gözle baktığımı düşünemiyorum, bakan birinin de normal olduğunu düşünemiyorum. Gelen öğrenci benim sorumluluğumdadır zaten en baştan farklı kulvarlardayız böyle bir durum söz konusu bile olmamalı..Sevdiğim şakalaştığım öğrenciler olur bazen ben de sınıfta en aktif Ya da en pozitif Ya da en olan birilerinin adını daha önce öğrenirim bu sadece sizinle en çok iletişime geçen kişi olmasıyla alakalıdır en çok cevap veren en çok espri yapan en çok kızdıran..
Kendinizin özel olduğunuzu düşünmeyin bence bir öğrenciye bu gözle bakabilen bir akademisyen; hele böyle basit bir konuşma yapabilecek !cesarette! ve karakterde biri? Saf masum bir ilgi olduğunu sanmıyorum. Birçok öğrenciyle bu durumu yaşamış, yaşıyor olmakta olabilir. Sizi anlamakla beraber ben çok yanlış birşey olduğunu düşünüyorum bir eğitmenin yerini ve rütbesini böyle kullanması kirletmesi çok yanlış sonunun da iyi olacağını düşünmüyorum
Yaşıtlarınızla ilgilenin, denginizle, sınıf arkadaşlarınızla, üst sınıflarınızla, farklı fakültelerden arkadaşlarınızla üniversitede çok daha iyi düzgün seçenekler karşınıza çıkacak..

valla ne düşündüğü belli olmaz ölçülü ve dikkatli olmanı tavsiye ederim zira üniversite de konumlarını kullanarak hocalar öğrenciyle flörte bayılır ha hiç mi evliliğe giden yok tabi ki var hem de küçümsenemeyecek oranda dediğim gibi dikkatli ol birden koca okulun diline düşmek de var.

Belli olmaz o bekler belki de
Şu aşamada o da bence öğrencisiyle adı çıksın istemez
Çünkü olur da ilişki yürümezse sen meZun olur gidersin de o okulda kalacak olan o
Biraz biraz konuşursunuz şu sıralar
Belki de işler ilerler sevgililik olmasa bile bi tanıma olur
Ama karşı taraf sana zarf atmış gibi
Yine de işlerin ters gidebileceğini de düşün
Yani olur da ayrılırsanız dersten falan bırakmasın :)

Bölümümdeki bir doçent öğrencisiyle evlendi. Öğrenciside kuzenim ve çok mutlulular 4 yıl boyunca dersini giriyordu ama son yıl duygularını açmış mezun olmasını beklemiş yani demek ki böyle istisnalar çıkabiliyor ama dediklerinizi çok iyi anladım ve hepsi aklımın bi köşesinde kalacak teşekkürler cevabınız için :)

Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum çok haklısınız
Bence kendi statülerini kullanıyorlar
Malesef çevremdeki asistan ve öğretim görevlilerinden öğrenci ile evlenen de çok var
2.-3. Sınıfta sevgili oluyorlar sonra mezun olur olmaz evleniyolar
İki kişi de var ki her sene 1. Sınıflardan bi kızla sevgili oluyolar daha 1 sene olmadan ayrılıyolar tabi
Sonra derslerde nasıl yürütüyolar bilmiyorum
Çok garip geliyor bana

Bilemeyiz tabi bunu.. belkide tam tersi gerçekten o örnek aklına geldiği için söylemiştir
Sanmıyorum ama şu da var üniversite hocaları asistanlar biraz flörtöz oluyor aklında bulunsun bizde bi Dr vardı mesela adam evli OLmasına rağmen flörtleşiyordu kızlarla

Evlilikle bitenler çok az kötü örnekler daha fazla..Ayrıca bu evliliklerde akademik çevre baskısının etkisi de vardır. Öğrencisi ile birlikte olduğu duyulan bir akademisyen her yerde ayıplanır evlilik biraz bakın ben gönül eğlendirmedim aşık oldum deme yolu belki dışarıda olsa hemen evlenmeyecektir..
Etik diyenler olmuş dehşete düştüm kesinlikle etik değildir buyrun Yükseköğretim Kurumlarında Etik İlkeler, Sorumluluklar ve Davranış Kuralları makalesinden bir alıntı "
Öğretim elemanı - öğrenci ilişkisi, doğası nedeniyle eşit taraflar arasında olmadığı için, öğretim elemanları, eğitim-öğretim ilişkileri sürdüğü sürece, öğrencileriyle gönül ilişkisine giremezler (Saddleback College, 2011)."

Ayrıca okul senatosu bir akademisyen için bu konuda bir şikayet alır meslek haysiyetine aykırı davrandığına kanaat getirirse hoca okuldan atılabiliyormuş.

Etik degil ama örnekleri cok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…