Üniversite hocamda bana karşı birşeyler hissediyor mu?

Benim lisanstan asistanla evlenen arkadaslarim da oldu, yüksek lisanstayken de. Ve mutlular o arkadaslarim. Siz iyice gözlemleyin. Sonra harekete gecersiniz
Aynen..
benim de universitede hocasiyla evlenen 2 arkadasim oldu..yillar gecti coluk cocuklariyla cok da mutlular.

Olmaz diye birsey yok.

Ama dikkatli olmak lazim tabi

Benim bi arkadaşım üniversite boyunca bi asistan için beni kesiyor. Derste sürekli gözümün içine bakıyor gibi şeyler söylüyordu. Bizde dalgaya alıp espri konusu yapmıştık seninki geliyor gidiyor diye. Sonuç mezun olunca açıldı asistan kızçemize meğer ilk gördüğü gün vurulmuş. 4 sene okulun bitmesi için gün saymış. Şimdi evliler bu işler belli olmaz ama şuan siz öğrenciyken pek hoş olmaz

Olta atmış ama hocayı bir soruşturun derim. Bizim okulda vardı böyle bir hoca farklı bölümden. Araştırma görevlisiydi ve acayip yakışıklıydı. Beğendiği kızları odasına ders gösterme bahanesiyle falan çağırıyormuş. Bazı kızlar da bir tek kendine özel bir ilgi sanıp kaptırıyorlardı kendini, sonuç hüsran. Hani sizde tam olarak böyle açık olmayabilir ama üst sınıflara bir sorun hocayı, yoklayın derim. Önceden de belki öğrencilere böyle ayakları olmuştur.

Son sınıf üniversite öğrencisi olarak söylüyorum okulun bitene kadar kesinlikle uzak dur! Kızları gözüne kestiren çok fazla hoca var, ve bunu o kadar profesyonel yapıyorlar ki "sadece benimle bu şekilde ilgileniyor" algısına kapılıyorsun. Okurken asla birlikte olma. Aranız bozulur kötü bi şey olur sonra mezun olamazsın ya da çok zorlar. Saçma sapan dedikodular çıkarar bölümünde zor duruma düşersin. O yüzden önce mezun ol, iyiliğin için söylüyorum.

Bence de olta atmis. Ama universitede ogrenci egitimci iliskisini dogru bulmuyorum ben. Çünkü genelde bu hocalar bircok kadin ogrenciye mavi boncuk dağıtıyorlar. Sonra tabii hicbiri sonuca ulasmiyor ama okulda ogretmenle iliskiye girmeye calisan kiz olarak sosyal cevrede psikolojik olarak zor duruma dusuyorlar. Hocaya bir sey olmuyor. Hem okulda nufuzlu hem de erkek olunca ona dokunan olmuyor. Siz ogrencilerse makam ve para pesinde kosan kiz gibi igrenc bir yaftayla ugrasmak zorunda kalıyorsunuz. Ben de okulun bitmesini beklemek yonunde tavsiyede bulunacağım o yuzden.

Tam olarak HAYALİM bende böyle olmasını bekliyor istiyorum :)

Hocanın ilk senesi malesef kimse tanımıyor pek

Hocanın ilk senesi malesef kimse tanımıyor pek

Ben olsam okulun bitmesini beklerdim. Direkt atlarsanız zor duruma düşme olasılığınız çok yüksek. Arkadaş çevresinde de dışlanırsınız. Şu sıralar size tatlı heyecanlar olarak geliyor bunlar ama böyle örnekler çok.

Ben zaten okulun bitmesini bekliyorum mezun olmadan birşeyler yaşamak istemem

Ben zaten çekingen ve kendimi belli etmeyen biriyim asla renk vermem bu konuda. Ve okulun bitmesini isterim bitmeden bende yaşamak istemem

Bu olay yaz okulunda mı oldu yoksa 3 aydır bunun üzerine mi düşünüyorsunuz doğruyu söyleyin

bence bu iliskiden uni bitene kadar uzak durun.cunku okulda duyulursa hem ogrenciler hem diger hocalar tarafindan baya dişlanirsiniz.her ne kadar universitede olsa boyle seyler bana gore etik degil.evet yas olarak yakinsiniz ama ben ogrencimle boyle bisey yasamak istemezdim.ilerde her hangi bi kavga yada sorunda sizi mezun bile etmeyebilir.iyi dusunun cok seviyosaniz da bekleyin okul bitsin

Bizimde bir doçent arkadaş 4 yıl beklemiş son senesinde kıza duygularını açtı esimde aracı oldu ailesiyle görüştü falan ama kız kabul etmedi sonrasında gene başka bir ülkeden bir öğrenciyle akademik olarak gittiğinde tanışıp kızı bizim ülkeye getirtti evlendi kendi çalıştığı okuldanda mezun etti bu sene ama yaş farkı çok bence saçma geliyor bana kız 22 adam 40

Valla hocası ile öğrencinin evlendiği vardır direk gördüğüm icin bilemem ama sen gene de dikkatli ol derim canim

Aynı şey arkadaşımın basına gelmişti hoca değil sapık çıkmıştı sonra

ben de bizim bölümden bir araştırma görevlisinden hoşlandım okul bitince sevgili olduk umduğum gibi çıkmadı yol verdim bence okulunun bitmesini bekle hoşlanıyorsan da

Üniversiteyi bitir kızanım
Sonra gelir seni ailenden ister Allah'ın emriyle
Acelen ne
Öyle sevgili mevgilide olmaz hocadan
Ailen seni oraya koca bulmaya mı yolladı
Okulunu bitir son seneye kadar gözlemle
Sonra söylersin gel beni iste dersin

Olta atmış evet ama bana nedense pek iyi niyetli gelmedi. Yani gerçekten hoşlanmış olsa bu kadar bodoslama dalmazdi konuya, yanlış anlaşılacağıni düşünüp daha hassas davranırdi ama hiç çekinmeden söylemiş. Bu yüzden bana çok samimi gelmedi, inşallah ben yanlış düşünüyorumdur

Gerçekten mi? :) çoook mutlu oldum şuan ya zaten derste genelde espiri yapıyor bana muhattap olduğu nadir insanlardanım
İii de siz adamdan hoşlanıyorum demişsiniz, olta atmış diyorlar nasıl mutlu oldunuz. Adam sazanmısınız diye bakmış yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…