- Konu Sahibi Blackmirrori
-
Aynen..Benim lisanstan asistanla evlenen arkadaslarim da oldu, yüksek lisanstayken de. Ve mutlular o arkadaslarim. Siz iyice gözlemleyin.Sonra harekete gecersiniz
Neden böyle düşündünüz
Tam olarak HAYALİM bende böyle olmasını bekliyor istiyorum :)Benim bi arkadaşım üniversite boyunca bi asistan için beni kesiyor. Derste sürekli gözümün içine bakıyor gibi şeyler söylüyordu. Bizde dalgaya alıp espri konusu yapmıştık seninki geliyor gidiyor diye. Sonuç mezun olunca açıldı asistan kızçemize meğer ilk gördüğü gün vurulmuş. 4 sene okulun bitmesi için gün saymış. Şimdi evlilerbu işler belli olmaz ama şuan siz öğrenciyken pek hoş olmaz
Hocanın ilk senesi malesef kimse tanımıyor pekOlta atmış ama hocayı bir soruşturun derim. Bizim okulda vardı böyle bir hoca farklı bölümden. Araştırma görevlisiydi ve acayip yakışıklıydı. Beğendiği kızları odasına ders gösterme bahanesiyle falan çağırıyormuş. Bazı kızlar da bir tek kendine özel bir ilgi sanıp kaptırıyorlardı kendini, sonuç hüsran. Hani sizde tam olarak böyle açık olmayabilir ama üst sınıflara bir sorun hocayı, yoklayın derim. Önceden de belki öğrencilere böyle ayakları olmuştur.
Hocanın ilk senesi malesef kimse tanımıyor pek
Ben zaten okulun bitmesini bekliyorum mezun olmadan birşeyler yaşamak istememBence de olta atmis. Ama universitede ogrenci egitimci iliskisini dogru bulmuyorum ben. Çünkü genelde bu hocalar bircok kadin ogrenciye mavi boncuk dağıtıyorlar. Sonra tabii hicbiri sonuca ulasmiyor ama okulda ogretmenle iliskiye girmeye calisan kiz olarak sosyal cevrede psikolojik olarak zor duruma dusuyorlar. Hocaya bir sey olmuyor. Hem okulda nufuzlu hem de erkek olunca ona dokunan olmuyor. Siz ogrencilerse makam ve para pesinde kosan kiz gibi igrenc bir yaftayla ugrasmak zorunda kalıyorsunuz. Ben de okulun bitmesini beklemek yonunde tavsiyede bulunacağım o yuzden.
Ben zaten çekingen ve kendimi belli etmeyen biriyim asla renk vermem bu konuda. Ve okulun bitmesini isterim bitmeden bende yaşamak istememBen olsam okulun bitmesini beklerdim. Direkt atlarsanız zor duruma düşme olasılığınız çok yüksek. Arkadaş çevresinde de dışlanırsınız. Şu sıralar size tatlı heyecanlar olarak geliyor bunlar ama böyle örnekler çok.
Bizimde bir doçent arkadaş 4 yıl beklemiş son senesinde kıza duygularını açtı esimde aracı oldu ailesiyle görüştü falan ama kız kabul etmedi sonrasında gene başka bir ülkeden bir öğrenciyle akademik olarak gittiğinde tanışıp kızı bizim ülkeye getirtti evlendi kendi çalıştığı okuldanda mezun etti bu sene ama yaş farkı çok bence saçma geliyor bana kız 22 adam 40Bölümümdeki bir doçent öğrencisiyle evlendi. Öğrenciside kuzenim ve çok mutlulular 4 yıl boyunca dersini giriyordu ama son yıl duygularını açmış mezun olmasını beklemiş yani demek ki böyle istisnalar çıkabiliyor ama dediklerinizi çok iyi anladım ve hepsi aklımın bi köşesinde kalacak teşekkürler cevabınız için :)
Valla hocası ile öğrencinin evlendiği vardır direk gördüğüm icin bilemem ama sen gene de dikkatli ol derim canimMerhabalar aranızda yeniyim :) üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Başka bi ünide okuyup yeniden bölüm kazandım onun için yaşım büyük 21 yaşındayım. Hocamdan hoşlanıyorum onun yaşıda 27-28 civarı. Derste en çok muhattap olduğu kişi benim okulun ilk gününden beri sadece benim ismimi birde bir çocuğun ismini biliyor. Dersimize çok az girdi ders dışında hiç yanına gitmedim çünkü saçmaladığımı böyle bişeyin asla olmayacağını düşünüyodum ta ki finalden önce bi soru için sormak için yanına gittim sınıfta herkes çıkmıştı sorduğum soruya şöyle bi cevap verdi " mesela bi öğretmenle öğrencinin aşk yaşaması etik değil ama olabilir neden olmasın" sizce bana olta mı attı? Yoksa saçmalıyor muyum?
Aynı şey arkadaşımın basına gelmişti hoca değil sapık çıkmıştı sonraMerhabalar aranızda yeniyim :) üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Başka bi ünide okuyup yeniden bölüm kazandım onun için yaşım büyük 21 yaşındayım. Hocamdan hoşlanıyorum onun yaşıda 27-28 civarı. Derste en çok muhattap olduğu kişi benim okulun ilk gününden beri sadece benim ismimi birde bir çocuğun ismini biliyor. Dersimize çok az girdi ders dışında hiç yanına gitmedim çünkü saçmaladığımı böyle bişeyin asla olmayacağını düşünüyodum ta ki finalden önce bi soru için sormak için yanına gittim sınıfta herkes çıkmıştı sorduğum soruya şöyle bi cevap verdi " mesela bi öğretmenle öğrencinin aşk yaşaması etik değil ama olabilir neden olmasın" sizce bana olta mı attı? Yoksa saçmalıyor muyum?
İii de siz adamdan hoşlanıyorum demişsiniz, olta atmış diyorlar nasıl mutlu oldunuz. Adam sazanmısınız diye bakmış yani.Gerçekten mi? :) çoook mutlu oldum şuan ya zaten derste genelde espiri yapıyor bana muhattap olduğu nadir insanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?