- 27 Mayıs 2019
- 142
- 118
- 18
- 30
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
Arkadaşlarım birkaç defa gitmişler havadan sudan konuşmuş o zaman. Daha gitmemişler ama sürekli arıyor mesaj atıyor bir yerlere davet ediyorGiden arkadaslarinizla ne konusuyormus? Konu ve icerik onemli cunku durduk yere yargilayamayiz kimseyi
Haklısınız onlar bu durumdan rahatsız olmuşlar ama birşey yapmadılarHocanız sizi çağırmadığı sürece ne yapabilirsiniz ki? Eğer koyulması gereken bir tepki varsa bunu siz değil arkadaşlarınız koymalı.
40dan büyüktür sanırım. Ama evli bir hocanın sürekli kızları (tek başına) kafelere gezmelere odasına çağırması normal mi ki? Bilemşyorum bana değişik geldi ben mi abartıyorum diye düşündümHoca kaç yaşında çok mu yaşlı. Belkide yaşlar yakınsa arkadaşlık gibi konuşma görüşme oluyordur.
Haklısınız onlar bu durumdan rahatsız olmuşlar ama birşey yapmadılar
Onlar da rahatsız ama herkes bu olay duyulmasın diyr kapatmanın derdinde..Rahatsızlarsa bunu kendileri dile getirsin. Siz onların adına konuşursanız ve işler istemediğiniz bir şekilde ilerlerse olayın sizin üstünüze kalması, hem hocanızla hem arkadaşlarınızla kötü olmanız kaçınılmaz olur.
Hiç normal değil.40dan büyüktür sanırım. Ama evli bir hocanın sürekli kızları (tek başına) kafelere gezmelere odasına çağırması normal mi ki? Bilemşyorum bana değişik geldi ben mi abartıyorum diye düşündüm
sanırım öyle ama onlar da çok rahatsız hatta hocayı heryerden engellemişler kurtulmak için. Ama olay duyulmasın diye üstünü kapatıyorlarSizi ilgilendiren bir durum yok burada. Maruz kalan ve muhatap olan insanlar bir şey yapmıyorsa siz hiç bir şey yapmamalısınız.
sanırım öyle ama onlar da çok rahatsız hatta hocayı heryerden engellemişler kurtulmak için. Ama olay duyulmasın diye üstünü kapatıyorlar
Havadan sudan konusmalarsa bir sey denmez. Daha gitmemisler diyorsunuz,belki sosyallesmek amaciyla cagiriyordur adam. Kotu dusunecek bir durum yok. Basbasa otel odasina cagirmiyor sonuctaArkadaşlarım birkaç defa gitmişler havadan sudan konuşmuş o zaman. Daha gitmemişler ama sürekli arıyor mesaj atıyor bir yerlere davet ediyor
Ama bu ne kadar sürer ki bir gün iki gün.. Sürekli olması normal mi? Ayrıca tatillerde mesaj atıyor buluşalım diye. Bu kadar yıldır böyle davranan hoca ilk defa gördümHavadan sudan konusmalarsa bir sey denmez. Daha gitmemisler diyorsunuz,belki sosyallesmek amaciyla cagiriyordur adam. Kotu dusunecek bir durum yok. Basbasa otel odasina cagirmiyor sonucta
Tek bir kisiye atmiyor,birkac kisiye attigi icin aklima kotu bir sey gelmedi sahsen. Konu da havadan sudan olunca. Ben universitedeyken cok toplanirdik bu sekilde,bazen bir asistan hoca toplardi birkac kisiyi bazen de bir profesor. Normal geldi bana.
Ama bu ne kadar sürer ki bir gün iki gün.. Sürekli olması normal mi? Ayrıca tatillerde mesaj atıyor buluşalım diye. Bu kadar yıldır böyle davranan hoca ilk defa gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?