Üniversite hocamızın arkadaşlarıma karşı rahatsız edici tavrı... Ben mi abartıyorum?

Hocanız sıkıntılı. Bizimde bi hoca vardı böyle. Kızlarla erkeklere göre daha yakın olurdu. Bana da mesaj attığı olmuştu kahve içmeyi teklif etmişti. Kız arkadaşlarım normal olmadığını söylediler bu durumun. İlk başta ben de konduramamıştım hoca sonuçta diye. Kısa süre sonra erkek arkadaşımla beni görünce birdaha hiç öyle şeyler yapmamıştı..

Üniversitede buna benzer bi olay arkadaşım yaşadı. Adam evli ve çocuklu ama arkadaşıma Facebook’tan çok güzelsin bacakların çok güzel diye mesajlar atıyordu. Daha sonra öğrendik ki fakülteden bi kızla (zaten kız da geniş biri) aynı evde yaşıyor ilişkileri varmış.. Yani üniversitede hoca olmuş ama adam olamamış.. Tavsiyem okul dışında görüşme derim. Ne olur ne olmaz

Kızlar tek başına gitmesinler odasına bence. Bu itler çok sinsidir karda yürür izlerini belli etmezler

sizin yapabileceğiniz bir şey yok , arkadaşlarınızın gerekli yerlere dilekçe ve kanıtlarla durumu anlatması gerekir.

Arkadaşlarınız tepki vermiyor ise siz n’apabilirsiniz? Velev ki şikayet ettiniz, e ortada bir şey yok işin sonunda okulunuz biter mi?

Sizi çağırırsa tepki gösterin ama şuan yapabileceğiniz bir şey yok sanki.

Bu kadar dert etmeniz çok tuhaf bende üstteki arkdsa katiliyorum bence sizide çağırdı
Arkadaşlara katılıyorum. O arkadaşlara söyleyin gitmesinler odasına Sonucta üniv e bir şekilde hoca olmuş birinin aklı yetiyordur zorla çağırırsa bir şeyler patlak vereceğinden. Vazgeçer bu işten.

Özellikle üniversitede hocalar 40 tan sonra cozutuyor galiba

Tamam hocanın yaptığı ahlaksızca ama rahatsız oluyorsanız siz de gitmeyin. Ne yani hoca çağırdı diye gitmeniz mi gerekli? Aklınız yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…