Dinleme,git :)
Önce senin geleceğin.Sonra hayırlısıysa erkek arkadaşın,geleceğinin bir parçası olabilir.
İkna etmene gerek yok bence.Rahatlatmak için,nasılsa sürekli geleceğim,arada sen de gelirsin diyebilirsin.
Saçları yaş icabı dökülüyor olabilir :) İrsi dökülmeler 18 yaşında başlıyor.Babası saçsızsa normaldir.
Hiç kimse ama hiç kimse için geleceğinden vazgeçme!!!Benden sana abla tavsiyesi olsun! Erkek arkadaşın çok dert ediyorsa o da seninle aynı üni.ye gelsin.O da senin okulunda bölüm tercih etsin.Olmaz mı?
Ama kesinlikle okuluna git,derim.
keşke gelebilse keşkee ... ama imkansız sorumsuz bir babası hasta bir annesi var kardeşi var burda kalmak zorunda bana da çok ihtiyacı var gidecem ama sonumuz ne olacak bilmiyorummm
eger sana guvenıyorsa sorun cııkartmaması gerekıyordu.. ustelık bu senın gelecegın..
bunu guzel yonden gormesı lazm.. bence otur bununla acık acık konus..
gozun arkada kalmasın.. zaten gorusucez senle.. sen gelırsın bende gelırım... gibi bı konusma ıyı olabılır...
SAKINNN geleceginizden odun vermeyin ve kazanabildiginiz en iyi yere gidin sonra coook pisman olursunuz..
bu soyledigimi simdi belki onemsemeyeceksiniz ama kimsee sizin geleceginizden onemli degil. insanin hayat kalitesini ve gelecegini belirleyen en onemli etken kariyeri ve okudugu universite ve bolum (kucuk yasta edindigi erkek arkadas degil) bunu sakin ama sakin aklinizdan cikarmayin
Sakın saçma bişey yapma hayatın sonuçta gitmelisin o da alışacaktır zamanla gerçekten seviyorsa..
pekı bıde bole dusun..
tamam kaldın gıtmedın unıversıteye
yıllar sonra pısman olabılme ıhtımalım var!!
keske gıtseydım gıbı pısmanlık duyarsın..
kımse ıcın gelecegını rıske atma bence
haklısın gidecem zaten o kesin ama gittiğimde zehir olsun istemiyorum
keşke gelebilse keşkee ... ama imkansız sorumsuz bir babası hasta bir annesi var kardeşi var burda kalmak zorunda bana da çok ihtiyacı var gidecem ama sonumuz ne olacak bilmiyorummm
bence çook iyi niyetli bir sevgilin var , ne güzel git diyor sende yakın bir yer tercih edersin ayda 1 kere gider gelirsin ben sakaryalıyım kütahyada okudum sevgilim sakaryadaydı 4 buçuk saatlik yolu yeri geldi 2 haftada bir gittim geldim günü birlik bile gidip geldiğim oldu oda gidip gelmişti ahh ahh gençlik işte ona sürekli gidip gelecegini hiç ayrı kalmayacagınızı felan söyle içi rahatlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?