Aşılır canım o sorunlar zamanla bi süre idare etmeniz gerekir bende yaşadım aynı şeyi bi süre sonra düzelir merak etme.
elbetteki öyle ama oda benim hayatımın önemli bir parçası sonuçta .. kafam çok karışık
Hayırlısı güzelim her şeyin hayırlısı...Sen okuluna git.Eğitimini tamamla..Telefonu var int.i var.Gerisi kısmet artık...
inşallah öyle olur onu kaybetmek istemiyorum çünkü ...
onu bir koseye atin demiyorum tabii ki ama size kendimden ornek vereyim. benim de lise doneminde bir erkek arkadasim vardi ve okumaya baska sehre gitmemi hic ama hic istemiyordu ben derece yapip cok guzel bir okula basladim ve sonra o da yakin arkadaslarimdan biriyle cikmaya basladi ben buradayken.. simdi o sirf universiteye gitmis olmak icin basladigi bolumu yarida birakmis kit kanaat gecinen belli idealleri olmayan biri (asagilamiyorum yanlis anlamayin) ben istanbulda buyuk bir holdingde yonetici pozisyonundayim cok sevdigim nisanlimla evlenmek uzereyim vs vs.
sizin yaslarinizda aldiginiz kararlar sonradan cooook degisime ugruyor ama kariyerle ilgili secimleriniz hayatinizin tamamini (hatta evliliginizi bile) etkiliyor o yuzden once is. zaten diger unsurlara sonra daha objektif bir sekilde bakacak firsatiniz olur. belki de su anki erkek arkadasinizla yolunuza devam edersiniz ama inanin sizi seviyorsa ve siz de onu sevmeye devam ederseniz zaten iliskiniz guzel bir sekilde devam edecektir..
Seviyosanız korkma canım mesafeler sorun değil sevmek için bizde öyle olmuştu hatta bazen iyi de oluyo çok özlüyosun daha çok biliyo kıymetini :)
bence o senin erkeklerle arkadaş olabilme ihtimalinden rahatsız oluyor.
erkeklerle samimiyet kurmayacağına kızlarla gezeceğine ikna et onu bak nasıl rahatlayacak :) ama sözünde de dur.
teknoloji ne kadar ilerledi yakınlar artık uzak
evli çocuklu çiftler bile atama sorunundan ayrı şehirlerde yaşıyorlar ki sen kendi geleceğin için gidiyorsun bunu unutma
doğru söyledin vallaa.. zzamanla alışacak başka çare yok
doğru da yakınlar uzak artık demişim uyku sersemi halimle
Canım bnde 20 yaşındayım, benim birlikteliğim de 2 yıl oldu, benim sevgilimde çok kıskançOrtak noktalar . . :) Sevgilini anlıyorum, peki aynı şehirde istediğin bölüm yok mu ? başka ile gitmen şart mı ?
bayaaa ortak noktamız var desenee :) dertortağım benimyok canım tuncelide yaşıyorum buradaki üni pek iyi değil oturmadı sistemi çoğu bölümde yok yani gitmem şart
Canım bizde ayrı şehirlerdeyiz birbirinizi sevdikten ve güvendikten sonra baş edersiniz merak etme , sorunlar elbette olacak çok özleyeceksinz birbirnizi ama emin ol kavuştugunuzdaki mutlulugu, heyecanı dha önce hiç yaşamadığını fark edeceksin , yalnız çok uzak yerleri yazmaBu arada benm sevglmn adı da U ile başlıo
gerçektenmi :))) bu ne tesadüf böyle .. ya ben ona hep diyorum beni gerçekten seviyorsan bekle 4 yıl 5 yıl sonra ömür boyu beraberiz zaten . ben kendimi böyle motive ediyorum benim içinde zor çünkü her günümüz beraber geçiyor dert ortağım sırdaşım en yakın arkadaşım... uzak yer yazıp yazmamam bölüme bağlı işte bakalım hayırlısı olsunda ..
ben gidene kadar o alışamaz canım yani çok zaman geçirdiğimiz için çok alıştığımız için böyle oldu. ama başka çare yok artık ayda bir mi ne kadar sürede görüşürüz bilmem bir ben bir o gelir hal edeceğiz böyle bu sorunu tek yaşayan ben değilim biliyorum üstesinden geleceğimize inanıyorum gelmek zorundayız ! pes etmek hiç olmaz....
Bende 18 yaşındayım ve 1 buçuk ay sonra antalyaya gidiyorum sevgilimde burda kalıyor başta çok sorun yaptı bana bişey söylemedi biliyorum ama şimdi alışıyor yavaş yavaş bizde ayrı şehirlerde yürütücez ilişkimizi 5 saatlik bir yol var 2 haftada bir yada ayda bir ya o gelicek yada ben gidicem falan böyle ayarlıycaz.
Uzaklığın fazla problem olcağını sanmıyorum sık sık görüşmeye çalışırsınız güzelce konuşup içini rahatlat eminim oda üzülmüycektir artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?