• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite/memurluk

mavibulutlarvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar merhaba lisede bir yıl hazırlık okudum bir yılda mezuna bıraktım şuan 20 yaşımdayım üniye hazırlanıyorum ege işletme okuduktan sonra kpss ile devlete geçerim diye düşünüyorum bölüm türkçe ama özel sektöre hiç bulaşasım yok direkt atanmaya çalışıcam o yüzden ekstra dezavantaj olmaz diye düşünüyorum ayrıca dışarıdan ing belgesi almayı düşünüyorum sizce böyle düşünmem mantıklı mı yoksa başka bir şey mi düşünmeliyim eadan giricem sınava hukuk psikolojisi düşünmüyorum geriye çok seçenek kalmıyor bu kadar işsizlik varken devlete geçmek mantıklı geliyor ortalama bir maaşla memur olmak mantıklı mı sizce

Kızlar merhaba lisede bir yıl hazırlık okudum bir yılda mezuna bıraktım şuan 20 yaşımdayım üniye hazırlanıyorum ege işletme okuduktan sonra kpss ile devlete geçerim diye düşünüyorum bölüm türkçe ama özel sektöre hiç bulaşasım yok direkt atanmaya çalışıcam o yüzden ekstra dezavantaj olmaz diye düşünüyorum ayrıca dışarıdan ing belgesi almayı düşünüyorum sizce böyle düşünmem mantıklı mı yoksa başka bir şey mi düşünmeliyim eadan giricem sınava hukuk psikolojisi düşünmüyorum geriye çok seçenek kalmıyor bu kadar işsizlik varken devlete geçmek mantıklı geliyor ortalama bir maaşla memur olmak mantıklı mı sizce
Evet mantıklı

2 yıllıklar daha kolay atanıyor bir de çeko işletmeye göre daha fazla alım yapıyor puanları düşük. Tmde ybs de iyi bi seçenek

Mantıklı düşünüyorsunuz. Hatta şunu tavsiye ederim, lisans okurken açık öğretimden bir ön lisans programı okuyun (ataması yüksek, düşük puanla alan bölümlerden). Atandıktan sonra lisansı bitirin. Ünvan değişikliği vb kolaylıklarla alanınızda çalışabilirsiniz böylece. Boşuna lisans kpss ile uğraşmamış olursunuz.

Mantıklı da, devlete atanmak çok zor malesef. Ve ülkenin yarısı işletme mezunu.
Yerinde olsam lise kpss ye girer atanırım. Sonra okurum.

Mantıklı da, devlete atanmak çok zor malesef. Ve ülkenin yarısı işletme mezunu.
Yerinde olsam lise kpss ye girer atanırım. Sonra okurum.
Çevrenizde atandıktan sonra örgün eğitimle okuyan var kı acaba ben de düşündüm bunu ama iş saatleri ve okul sıkıntı olur diyorlar
Mantıklı düşünüyorsunuz. Hatta şunu tavsiye ederim, lisans okurken açık öğretimden bir ön lisans programı okuyun (ataması yüksek, düşük puanla alan bölümlerden). Atandıktan sonra lisansı bitirin. Ünvan değişikliği vb kolaylıklarla alanınızda çalışabilirsiniz böylece. Boşuna lisans kpss ile uğraşmamış olursunuz

Çevrenizde atandıktan sonra örgün eğitimle okuyan var kı acaba ben de düşündüm bunu ama iş saatleri ve okul sıkıntı olur diyorlar
Çevremde yok maalesef ama forumlarda son sınıfta tek dersini bırakıp atanmayı bekleyenleri gördüm. Atandıktan sonra 1 dersi verip lisans mezunu oluyorsun. Herhalde bi şekilde halledilir o diye düşünüyorum

Back
X