- 28 Mart 2020
- 21.350
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.821
- 598
- Konu Sahibi yarimelmagonulalma
-
Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var, 27 yasinda biri için de geç değil bu dimi? Istesem yapabilirim, dil öğrenip yazılım öğrenebilirim dimi ceycey?bir yakınım çocuk ekonomi son sınıfta yıllardır da kendi çabasıyla yazılım öğrendi.2 dili ana dili gibi konuşuyor neredeyse.öğrenciyken taa almanyadan yazılım işleri alıyor .aylık geliri şu an bile 15 20 bin öğrencinin.sadece yalandan okul okuyana ekmek devri kapandı.gençler bunu bilerek donanımlanmalı.
Fakülte okumadı da ondan ablası, maşallah her konuya hakim. Okusa hayatı kaçırırdı, bunları bilemezdi.Hıı evet evde oturduğun yerden her okulun hocasına da hakimsin
Makale nedir? Özellikleri, çeşitleri nedir temel kuralları nedir? Kaç çeşit makale vardır dip notlar nasıl eklenir bölümleri nedir diye sorsak oturur bön bön bakarsın “onlar ne” diye. Horoz cinsel organı kadar beynin var, cıkmıs at cinsel organı kadar laf dalasına giriyosun.Kaliteli değil mi? Tabii canım, haklısınız (!). İntihal tezlerle Öğretim Üyesi olup öğrencilere ahkâm kesen hoca bozuntularını, dil bilmeyen Doçentleri, uluslararası makale yazmadan Profesör olanlar bilmesem, inanacağım bu söylediğinize.
hay ağzına sağlıkkkBu zamana kadar çalışmamışsın. Başrılı olacağından yana umudun yok. O yüzden züğürt tesellisi arıyorsun kendine. üniversiteler vasat, tıptı öğretmenlikti önü kapalı diyorsun. Okuma zaten, eğitimin lüzumu yok…gir bir fabrikaya çalış, ikramiyeydi primdi memur maaşı alırsın… bunları söylememizi bekliyorsun. Buyur söyledim. Ama vardiya falan zordur bak ve sen de sıkıya gelecek gibi görünmedin burdan bakınca
Ben memnunum mutluyum??? Evde yapamayacagım seylere sallamaktansa calısmak cok iyi geliyorİyi şartlarda çalışan ha? Bana bir kişi gösterin Türkiye'de yaptığı işten memnun, maaşından memnun olan? Doktoru da mutsuz, beyaz yakalısı da mutsuz, öğretmeni de mutsuz. Sistem kötü olmasa, bu kadar insan nasıl mutsuz olabilir ki?
Türkiye'de her şey murdar. Gençler amaçlarının peşinde ama, çoğu o amaca ulaşamıyor ki. Hemen herkes boşa okuyor. Kendim görüyorum bunu.
çabalarsan öğrenirsin tabi ki.bahsettiğim çocuk kendi kendine öğrendi geliştirdi.ama tanınmış bir okulda öğrenci b. ile başlayan.ben 40 dan sonra borsa öğrendim mesela.italyanca çalışıyorum çocuğu okula götürüp getirirken bekleme anlarında da.illa para kazanmak için de öğrenmiyorum .kendimi geliştirmek içinCesaretlendirilmeye ihtiyacım var, 27 yasinda biri için de geç değil bu dimi? Istesem yapabilirim, dil öğrenip yazılım öğrenebilirim dimi ceycey?
E bir zahmet çalış da ODTÜ Boğaziçi kazanıp bahsettiğin hocalar yerine yetkin hocalardan ders al.Kaliteli değil mi? Tabii canım, haklısınız (!). İntihal tezlerle Öğretim Üyesi olup öğrencilere ahkâm kesen hoca bozuntularını, dil bilmeyen Doçentleri, uluslararası makale yazmadan Profesör olanlar bilmesem, inanacağım bu söylediğinize.
Kaliteli değil mi? Tabii canım, haklısınız (!). İntihal tezlerle Öğretim Üyesi olup öğrencilere ahkâm kesen hoca bozuntularını, dil bilmeyen Doçentleri, uluslararası makale yazmadan Profesör olanlar bilmesem, inanacağım bu söylediğinize.
Horoz cinsel organiMakale nedir? Özellikleri, çeşitleri nedir temel kuralları nedir? Kaç çeşit makale vardır dip notlar nasıl eklenir bölümleri nedir diye sorsak oturur bön bön bakarsın “onlar ne” diye. Horoz cinsel organı kadar beynin var, cıkmıs at cinsel organı kadar laf dalasına giriyosun.
Konu sahibinin lise öğrencisi olmadığını düşünen bir tek ben miyim acaba?Henüz lise mezunu bile olmadan tıp fakültesinde okuyan ya da TUS gibi dünyanın en zor sınavlarının başında gelen bir sınava giren hekimleri eleştirmek, kolaycılıkla suçlamak nasıl bir had bilmezlik diyeceğim ama yaşın çok küçük tatlı kız.
Benden sana abla, hatta teyze tavsiyesi, ' okuyup da ne olacak yeaa' diye birbirinizi gazladığınız arkadaşların daha iyi bir fakülte kazanmak için şu an harıl harıl ders çalışıyor, bunu bil, ona göre davran.
hayırdır siyasete atılıyorsun galiba?ilk muhtarlık seçimleriyle başla barii.İyi şartlarda çalışan ha? Bana bir kişi gösterin Türkiye'de yaptığı işten memnun, maaşından memnun olan? Doktoru da mutsuz, beyaz yakalısı da mutsuz, öğretmeni de mutsuz. Sistem kötü olmasa, bu kadar insan nasıl mutsuz olabilir ki?
Daha diplomasını almadan herbokolog olmuş ablasıÖyle deniyor olmuyor böyle deniyor olmuyor herseye bir olumsuz senaryon var maşallah.
Evlen çoluğa çocuğa karış kocanın eline bak o zaman
Bana erkek gibi geliyorKonu sahibinin lise öğrencisi olmadığını düşünen bir tek ben miyim acaba?
Daha ileri yaşlarda,can sıkıntısından konu açmış biri gibi geldi bana.
Çok gençsin çook. Okuduğun, duyduğun her şeyi bu kadar çabuk kabul edip, içselleştirme.İyi şartlarda çalışan ha? Bana bir kişi gösterin Türkiye'de yaptığı işten memnun, maaşından memnun olan? Doktoru da mutsuz, beyaz yakalısı da mutsuz, öğretmeni de mutsuz. Sistem kötü olmasa, bu kadar insan nasıl mutsuz olabilir ki?
ama erkekler de akıllandı meslek sahibi olmayan kadın istemiyorlar artıkk.Öyle deniyor olmuyor böyle deniyor olmuyor herseye bir olumsuz senaryon var maşallah.
Evlen çoluğa çocuğa karış kocanın eline bak o zaman
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum. Lise öğrencisi intihaldi,dil bilmeyen doçentti…. Diye yorumlar yazcak öngörüde olcağına pek ikna olamadım bende…Muhtemelen lise öğrencisi değilsiniz , yaşınız da 20+ ; şu anda halihazırda bir üniversitede okuyorsunuz. Gerçekten sınava girecekseniz de daha iyi bir okula/bölüme geçiş veya son sınıf öğrencisiyseniz 2.üniversite için sınava gireceksiniz sanırım.
ve kanaat önderiÜstün bilge kişilik.
Konu sahibinin lise öğrencisi olmadığını düşünen bir tek ben miyim acaba?
Daha ileri yaşlarda,can sıkıntısından konu açmış biri gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?