Üniversite okunmalı mı sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var, 27 yasinda biri için de geç değil bu dimi? Istesem yapabilirim, dil öğrenip yazılım öğrenebilirim dimi ceycey?

Makale nedir? Özellikleri, çeşitleri nedir temel kuralları nedir? Kaç çeşit makale vardır dip notlar nasıl eklenir bölümleri nedir diye sorsak oturur bön bön bakarsın “onlar ne” diye. Horoz cinsel organı kadar beynin var, cıkmıs at cinsel organı kadar laf dalasına giriyosun.

hay ağzına sağlıkkk

Ben memnunum mutluyum??? Evde yapamayacagım seylere sallamaktansa calısmak cok iyi geliyor

Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var, 27 yasinda biri için de geç değil bu dimi? Istesem yapabilirim, dil öğrenip yazılım öğrenebilirim dimi ceycey?
çabalarsan öğrenirsin tabi ki.bahsettiğim çocuk kendi kendine öğrendi geliştirdi.ama tanınmış bir okulda öğrenci b. ile başlayan.ben 40 dan sonra borsa öğrendim mesela.italyanca çalışıyorum çocuğu okula götürüp getirirken bekleme anlarında da.illa para kazanmak için de öğrenmiyorum .kendimi geliştirmek için

E bir zahmet çalış da ODTÜ Boğaziçi kazanıp bahsettiğin hocalar yerine yetkin hocalardan ders al.

Hem çalışmıyorsun hem de çalıştığın kadarıyla gidebileceğin üniversitelerin kadrolarını küçümsüyorsun.

Muhtemelen lise öğrencisi değilsiniz , yaşınız da 20+ ; şu anda halihazırda bir üniversitede okuyorsunuz. Gerçekten sınava girecekseniz de daha iyi bir okula/bölüme geçiş veya son sınıf öğrencisiyseniz 2.üniversite için sınava gireceksiniz sanırım.

Horoz cinsel organi

Konu sahibinin lise öğrencisi olmadığını düşünen bir tek ben miyim acaba?

Daha ileri yaşlarda,can sıkıntısından konu açmış biri gibi geldi bana.

hayırdır siyasete atılıyorsun galiba?ilk muhtarlık seçimleriyle başla barii. bu arada seni şikayet ettim siyasi yorum yapmaktan ve polemiğe çekmeye çalışmaktan.hayırlı uğurlu olsunnnn

Çok gençsin çook. Okuduğun, duyduğun her şeyi bu kadar çabuk kabul edip, içselleştirme.

Ben hukukcuyum, çok iyi bir okuldan mezunum, yüksek lisans sonrası doktoraya başlıyorum ve çok mutluyum.

Sen de yapabilirsin, belki çok daha iyisini yaparsın.

Lütfen lisans eğitimi al, eğitimin devam ederken yarı zamanlı çalışabilirsin, farklı donanımlar kazanmaya çalışabilirsin. Yapacağın her şey, lise mezunu olarak evde oturmaktan daha iyidir emin ol.

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum. Lise öğrencisi intihaldi,dil bilmeyen doçentti…. Diye yorumlar yazcak öngörüde olcağına pek ikna olamadım bende…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…