- 4 Nisan 2014
- 244
- 194
- 83
- Konu Sahibi hocahanimm
-
Kac yasindasiniz? Aceleniz ne ayiptir sormasi? Hamile kalirsaniz ne yapmayi dusunuyosunuz? Esinizin arabasi olmasi size bi guvence mi, niye belirttiniz anlamadim. Once okulu bitirip mesleginizi elinize almadan niye evleniyosunuz ki cok sacma degil mi? Evliyken okunur ama okurken evlenilmemeli bence.
20 yasindayim. Eşim başka bir şehirde yalnız yasiyor
Ailesinin yanına gitmesi çok zor kendisi diyabet hastası yalniz yaşam sürmesi sikintı oluyor hem psikolojik hem bedensel onun fedakarliklari karsisinda yalnz kalmasina gonlum el vermedi üç senedir de sevgiliydik okulu kazanmamda en
Buyuk etki onundur güvenim de sonsuz evlenmekte mani görmedim arabasını da bir birikim olarak aldı benim icin olmasa da evliligmz için bir güvence sayılır.bebek o da ben de düşünmüyoruz korunwcagiz elbette allahin takdiri hayirlisini versin. Sordgum şey de tecrübe eden varsa bana da yardmci olabilir mi :)
20 yasindayim. Eşim başka bir şehirde yalnız yasiyor
Ailesinin yanına gitmesi çok zor kendisi diyabet hastası yalniz yaşam sürmesi sikintı oluyor hem psikolojik hem bedensel onun fedakarliklari karsisinda yalnz kalmasina gonlum el vermedi üç senedir de sevgiliydik okulu kazanmamda en
Buyuk etki onundur güvenim de sonsuz evlenmekte mani görmedim arabasını da bir birikim olarak aldı benim icin olmasa da evliligmz için bir güvence sayılır.bebek o da ben de düşünmüyoruz korunwcagiz elbette allahin takdiri hayirlisini versin. Sordgum şey de tecrübe eden varsa bana da yardmci olabilir mi :)
Seninle aynı durumda değilim ama aynı meslekteniz Korkacak bi durum yok Sen de bilirsin ki aman aman her gün ders çalışmanı gerektiren bi bölüm değil Vize finallerde eşin biraz yardımcı olursa çok kolay biter
Kızlar ben türkçe öğretmenliği 1. Sınıfı bitirdim 2 ye başlayacağım nasipse ancak bir hafta sonra düğünüm var inşallah :) eşim devlet hastanesnde memur arabası var çok şükür ama şöyle bi sorum var acaba evlilikle okulu bir arada yürütürken zorlanır mıyım ? Eşimi çok seviyorum o da okulumu kesinlikle okumami istiyor onun ailesi ve kendi ailem de okulumu bitirmemi istiyor o konuda sıkıntı yok ama bir arada yürütmek kolay olur mu ? Benim durumumda olanlar yardimci olabilir miii :/
Esm edebiyat mezunu zaten ilk yıl da tum sınavlarima yardımcı oldu :) sağol canım yureklendirdgn için :)
İnsanlar nedense tepkisel cevaplar vermişler... :)
Herkesin kendi düşüncesi... Ben son yılımda evlendim, ve gayet rahat okudum , bitti şükür...
Senin 3 yıl var önünde ama eğer kendine güvenirsen , ve bu işi yapacağım dersen kolay gelsin...
İnsaAllah düğünun çok güzel olur, ve insaAllah istersen mezun olursun :)
Kolay gelsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?