- 4 Nisan 2014
- 244
- 194
- 83
- Konu Sahibi hocahanimm
-
arabası mı varbu nasıl bir güvencedir yaaa??? altına 1996 model kartalla gezenlerin neden hindi gibi şişindiğini merak ederdim hep... bundanmış demek... arabası olana nasıl güveniolar baksanıza:) benim de arabam var... 36bin liraya aldım... ben şimdi evlenirken başka şeyi dert etmeyeyim o zaman... yeterli bi güvence diyorsunuz yani??? ev bulamazsam içinde yaşarım, kocam döverse arabamla kaçarım, aldatırsa arabamı üzerine sürerim..... hımmmm..bayağı bi güvenceymiş aslına
kusura bakma üzerine gelmek niyetinde değilim ama şaşırdım yani... neyse Allah mutlu etsin... yine de sen aşka meşke güvenme..okulunu bırakma sakın...SAKIN....
Bir edebiyatçıyla hayatı paylaşmak kadar güzel Bişey olamaz Artık karşılıklı şiir okursunuz :) Okul açısından dersler açısından sıkıntın olacağını sanmıyorum En zoru 2 sınıftır 3 ve 4 te iyice basitleşir dersler KPSS sürecinde zorlanırsanız da çocuk işini biraz erteleyin derim KPSS zor bi süreç kabul ediyorum Ama benim çok arkadaşım evlendikten sonra atandı Hatta analarının babalarının yanında yapamadıkları puanları yaptılar
Bulundugm şehre tayin isteyecek duruma gore yani tayin olmazsa Ben yatay geçiş yapacagimeşiniz başka şehirde yaşıyormuş sanırım?
okulunuzun devam zorunluluğu yok mu?
Deneyi yaşayıp görenlerden fikir istiyorum zaten..Düğün bir hafta sonrayken bunu dert etmek gereksiz.. Zorda olsa kolayda olsa yapilabilcek bir şey yok deneyip yasayip göreceksiniz...
Araba konusunda niye belirttiginizi hic anlamadim :/
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Canim ben de okurken nisanlandim ama okul bitince dugunum olacak bizimki zaman ayarlayamamaktan kaynaklandi. Benim bi kac arkadasim var okurken evlendiler biraz yapıyla alakali birsey esinde okulunu aksatmani istemiyorsa pek sorun çıkmaz ama baska nedenlerle bile olsa derslerin kotu gelirse herkes evlenmene baglayacak. Benim derslerim aksine iyiye gitmeye baslamisti:))
Deneyi yaşayıp görenlerden fikir istiyorum zaten..
Kızlar ben türkçe öğretmenliği 1. Sınıfı bitirdim 2 ye başlayacağım nasipse ancak bir hafta sonra düğünüm var inşallah :) eşim devlet hastanesnde memur arabası var çok şükür ama şöyle bi sorum var acaba evlilikle okulu bir arada yürütürken zorlanır mıyım ? Eşimi çok seviyorum o da okulumu kesinlikle okumami istiyor onun ailesi ve kendi ailem de okulumu bitirmemi istiyor o konuda sıkıntı yok ama bir arada yürütmek kolay olur mu ? Benim durumumda olanlar yardimci olabilir miii :/
Onu anladim da kararni verdikten sonra sorman tuhaf olan.... düğüne bir hafta kalmis asla yapamazsın deseler olmaz deseler ne olacak evlenmeyecek misiniz ?
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
bence hiç gözün korkmasın. bende 20 yaşındayım ben üni. okumuyorum kpss hazırlanıyorum düğünümden 10 gün önce kpss sınavına gireceğim ve düğünden sonra ya ygs ye :)) hiç zor bişi değil, örnekler o kadar çok ki iki çocukla bölüm birincisi olan tanıyorum. sen neden yapamayasın. boş günlerinde size 4 5 gün yetecek kadar yemek yap at dolabına, okula gitmeden önce bi süpürge açsan 2 3 güne bir, bir de toz alsan yeter iki kişisiniz. kv kp in okuluna destek verdiği için vize final haftasında sizin semtinize uğramamalarını sonra bol bol görüşebileceğinizi rica edeceksin eşine de rica edeceksin yemekleri bi süre dışardan annesinden annenden vs. idare edeceksiniz ayda bir de kadın tutarsınız dip köşe... oh mis başarılar + mutluluklar.
Bence erken ama şartların öyle gerektirmesini anlıyorum. Benim eşim de bulunduğum şehre taşınıp yıllarca yalnız kaldı. Benim de gönlüm el vermedi. Okulu bitirsem, daha uzun yıllar vardı, babama kalsa işe girip birikim yapana kadar evlenemezdim. Ama okulu bitirmek, KPSS yi kazanmak falan bayağı uzun vadede bir süreçti. Ben de beklemedim. Zaten yıllardır süren bir ilişki bir de yine uzun yıllar ertelemek istemedim, bir engel yokken.
Nasıl olacak ona geleyim. Evine gelen giden olmazsa sorun olmaz ama evcilik işerine çok girersen çok zor olur.
Bende 20 yaşındayım eczacılık okuyorum bizim bölümde ilk seneden evlenen var.Söylediğine göre çokta zorlanmıyormuş sadece günlük boş vaktim hiç ya da çok az diyordu.Ev işlerinde annene yardım eden biriysen çabucak alışırsın.Mutluluklar size
ablam evlendikten sonra annem tamamen bana yoğunlaştı 12 13 yaşlarında ev işi temzlik falan öğretti ayni zamanlarda ablam hem calisip hem cocugu olinca yegenime bile baktim tabi ilerleyen yaslarda da yemek yapmayi da ogrendm zevk alarak yapiyorum :) tesekkutler çok sağol :)
Öyle bir anlatıyorsun ki yaptığın çok büyük maharetimiş gibi...
Acelen ne ya hu. Daha yirmi yaşındasın. Evlilik bu evcilik değil.
Bunun ev işleri var, kaynana derdi var. Hele ilk yıl evlilikte çok zordur, kavgası gürültüsü var.
Bir de diyabetli bir kocan olacak ki yemeklerin düzenin hep ona göre olacak.
Daha yirmisin ya, ve üniversite öğrencisinin. Bir ay sonra ben neyaptın diye saçlarını yolmaya başlarsın.
Bir de hamile kalırsan okul mokul hak getire.
Ama ARABASI varmiş, belki de bu sorunların hiç biri olmaz bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?