Merhaba hayırlı olsun. Diyaliz bölümü ile ilgili maalesef bilgim yok. Yaz dönemi bizde online geçti, kış dönemide o şekilde olacak.
İki çocuğum var yaşları 5 ve 3. Onlar anaokulunda iken ders çalıştım hep. Anaokulları ilk coronadan dolayı yasaklar gelince 3ay kapanmıştı. O süreçte sabah dahada erken kalkıp çalıştım ve çocuklar akşam uyuyunca dersin başına tekrar geçtim. İnanın hiç kolay olmadı, her yaşın kendine göre zahmetleri oluyor. Ama siz içten içe gerçekten istiyorsanız buna niyetlenin rabbim hayırlı kapılar açar insallah. Ki yukarıda biri değinmişti,galiba dersler online olacak. Bu çok büyük bir avantaj, en azından git gel yapmayacaksınız. Ben kimi zaman dersleri kucağımda çocukla dinlemeye çalıştım, zaman zaman geriliyordum elbette. Ama o kadari normal diye düşünüyorum:)
Bir yaşında ki bir çocuk genelde günde iki kere uyuyor, bu sizin için avantaj olabilir. Misal dışarıda parkta yürüyüş yaparken o bebek arabasında uyur siz sakin ortamda ders dinler veya çalışırsınız filan. O uyuyunca oynar rahatça eve gelirsiniz onunla ilgilenirseniz:) ben arada bir o şekilde yapardım galiba