Üniversite okuyan anneler var mı aranızda? Fikir verir misiniz

Bölümle ilgili bilgim yok ama denemek için girmiş kazanmışsınız. Fırsat ayağınıza gelmiş.üniversite sürecinde hamile olan, doğuran, fakültede çocuk büyüten arkadaşlarım oldu.
Aile desteği, komşu desteği oldu bir kısmının. Ama bazılarının o da yoktu. Biz ders aralarında çakışmayacak şekilde baktık ilgilendik. Arkadaşımın eşi izin alır bazen o gelir, bazen birinci öğretim derslerine girerdi. Bazen ikinci öğretim derslerine. Okul biter bitmez de o hırsla atandı hepsi.

Bir yaş için kreş değil ama ücreti mukabilinde Bir komşu teyze ile anlaşmak yada uygun ücretle oyun ablası gibi üniversitede ders saati sizinki ile uyan birisi ile anlaşıp baktırabilirsiniz.

Bir de bu sene uzaktan eğitim ile olma ihtimali var. O sebeple de daha rahat edeceğinizi düşünüyorum.

1 yas icin devletin kres imkani yok diye biliyorum. Bence guzel bolum ,gitmelisiniz. Aileniz,esiniz yardimci olmaz mi? Bakici bulma ihtimali yok mu?

Benim annem küçük yaşta evlenmiş
Kardeşime hamile iken ünv okumuştu
Sonra da atandı

Bence yapabilirsiniz.

Kreş için bir şey diyemem ama illa ki bulunur bir yol

Sağlık çıkışlı mısınız ?
Eğer değilseniz bence gitmeyin çünkü özel diyaliz merkezleri sadece 2 yıl diyaliz bölümü mezununu çok tercih etmez diye düşünüyorum, bir de sağlık çıkışlılar için diyalizin sertifikalı kursları oluyordu sanırım buda bir nevi bu bölümü bilen çok insan var demek oluyor=asgari ücret.
Çocukla okumaysa neden olmasın çevremde bunu yapan çok var ona hiç takılmayın ha işe gitmişsiniz ha okula o şekil de düşünün.
Hayırlısı olsun.

Merhaba hayırlı olsun. Diyaliz bölümü ile ilgili maalesef bilgim yok. Yaz dönemi bizde online geçti, kış dönemide o şekilde olacak.
İki çocuğum var yaşları 5 ve 3. Onlar anaokulunda iken ders çalıştım hep. Anaokulları ilk coronadan dolayı yasaklar gelince 3ay kapanmıştı. O süreçte sabah dahada erken kalkıp çalıştım ve çocuklar akşam uyuyunca dersin başına tekrar geçtim. İnanın hiç kolay olmadı, her yaşın kendine göre zahmetleri oluyor. Ama siz içten içe gerçekten istiyorsanız buna niyetlenin rabbim hayırlı kapılar açar insallah. Ki yukarıda biri değinmişti,galiba dersler online olacak. Bu çok büyük bir avantaj, en azından git gel yapmayacaksınız. Ben kimi zaman dersleri kucağımda çocukla dinlemeye çalıştım, zaman zaman geriliyordum elbette. Ama o kadari normal diye düşünüyorum:)
Bir yaşında ki bir çocuk genelde günde iki kere uyuyor, bu sizin için avantaj olabilir. Misal dışarıda parkta yürüyüş yaparken o bebek arabasında uyur siz sakin ortamda ders dinler veya çalışırsınız filan. O uyuyunca oynar rahatça eve gelirsiniz onunla ilgilenirseniz:) ben arada bir o şekilde yapardım galiba

Back
X